sevgilim terk etti döner mi

güzel birşey söylemiş
sizin birini zorlayarak evlenmenizdense, birinin sizi evliliğe ikna etmek icin çabalaması daha kıymetli olmaz mı sizin için?
emin olun böyle yapılan evlilikler daha iyi kadın açısından
kovalamayın, kaçın..

Ben olsam donmem

(Düşünmek istiyorum dilersen yine arada konusuruz ama sana beni bekle de diyemem sen hayatına odaklan dönersem ve sana geç kalmış olursam kendımı hiç affetmıcem dedı.. Kendimi anlamak istiyorum beni nolursun bunaltma akışına bırak saplantı haline getirdn dedi)

Bence burada açık açık söylemiş ben seninle yapamam ayrılalım geri falan döneceği yok hepsi ayrılmak isteyen birinin söyleyeceği sozler. Bence geri dönmez alışmış özgür takılmaya..

Ne yaptınız siz öyle Allah aşkına. Adamı nasıl bunaltmışsınız. Evlenmek isteyen adam siz demeden evlenir zaten. Sizin demenizle olur mu zorla güzellik olur mu? Çekilseydiniz kenara biraz ağır olsaydınız belki olurdunuz ama şu anda çok zor. Herşeyi sizi kaymetmeyi zaten göze almış sevgiliniz. Aramaz sormaz karsısına asla çıkmazsanız bile az ihtimal. Bir daha arar zorla dayatma yaparsanız ise imkansız

kendisi beni bu hale getirdi. ilişkide çok yıprattı detaylı anlatmadım size ama kendınde de sorun oldugunu kabul edıyodu.
Canım onlar bahane. Sorun bende, evliliğe hazır değilim, zaman verelim falan, bunlsr şakkadanak ilişkiyi kesip karşındakini incitmemek için söylenen pembe yalanlar. Seni sevmiyor yada soğumuş her neyse. Gururunu hatırla, önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…