Sevgilim-trafik

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
Hanımlar çok saçma bir dert biliyorum . 19 unda okul açılıyor 1 hafta önceden konusurken bilet alcam dedim erkek arkadasima öyle laf arasinda. oda ben seni götururum dedi . dedim hatta nasıl olcak bayram trafigi olur . cumartesi erken çıkarız dedi .hem gezeriz felan diyince bende sevindim çünkü gezme meraklisi değildir pek . Şimdi facebookta birileri bayram trafiği başladı diye yazmış birşeyler paylaşmış .Bana dediki baksana bilet var mı .Ya bir hafta oldu kaç kere sordum .Zaten istanbula yakın bir sehirdeyim normalde otobusle 1.5 saatte haremde oluyorum. ama kaç gündür beni heveslendirdi şimdi diyo trafik zulüm olur sanada banada . Benimde ister istemez moralim bozuldu yarin cıkıp bilet alicam sansima bilette var ama ya olmasaydı ? Ya sizce abartıyormuyum siz olsanız boşverirmiydiniz bir yanım boşver diyo bir yanım surat as :/

Bilet alınca trafik olmuyor mu ?? Anladığım otobüs le gidecek siniz farklı bir yerden mi gidiyor

eğer acemi şoförse düzgün bir firma ile gitmeniz daha hayırlı
evet bugünden gerçek trafik oluşmuş durumda
daha sakin bir zaman yaparsınız

Boş verin

Onun çevresinde bık bık eden olmuştur bu trafikte çekilmez vs demiştir

Siz yalnız çekin trafiği demiş özetle

Boş verin

Ben trafiği sorun etmedim o arabayı kullanacak ve trafik olacak diye şimdi yan çizdi .
Canım sevdiğim yanımda olsun saatlerce yolda trafikte kalalim ne olucak ki makara muhabbet yollar çabucak biter.. Onun başka bir sorunu vardır trafik bahane olmuş

eğer acemi şoförse düzgün bir firma ile gitmeniz daha hayırlı
evet bugünden gerçek trafik oluşmuş durumda
daha sakin bir zaman yaparsınız
Acemi değil daha öncede gidip geldik beraber ama .1 haftadir soruyorum götürcekmisin diye bilet bitcek diyede korktum o yuzden sordum surekli . cumartesi sabahi gidecektik yani simdimi karar verilir buna

Boş verin

Evet birde normalde uygun bir fiyata gidiliyo yani şahsi arabayla bile trafik var diye 300 tl gider dedi benzin parasi .

Acemi değil daha öncede gidip geldik beraber ama .1 haftadir soruyorum götürcekmisin diye bilet bitcek diyede korktum o yuzden sordum surekli . cumartesi sabahi gidecektik yani simdimi karar verilir buna

yani ailesinden biri evham yaptıysa o da uğraşmamak için iptal etmiştir
birde araba otomatikse biraz yiyebilir benzinliyse ondan da olabilir
tabi son dakikaya bırakması söylemesi hoş değil

anlıyorum seni ama bir dahakine zamanında söylemelisin herşeyi şeklinde sakince uyarınızı yapın

Boş verin

Ben surat asmayı seçtim çünkü gezme meraklisi olmayan sevgilim il kdefa erkenden gidelim hem gezeriz aksamda seni yurda birakirim demisti cok heveslendim :/

yani ailesinden biri evham yaptıysa o da uğraşmamak için iptal etmiştir
birde araba otomatikse biraz yiyebilir benzinliyse ondan da olabilir
tabi son dakikaya bırakması söylemesi hoş değil

anlıyorum seni ama bir dahakine zamanında söylemelisin herşeyi şeklinde sakince uyarınızı yapın
Ama ya bilet olmasaydı . o zaman gönülsüz gönülsüz aman ne güzel ..

Canım sevdiğim yanımda olsun saatlerce yolda trafikte kalalim ne olucak ki makara muhabbet yollar çabucak biter.. Onun başka bir sorunu vardır trafik bahane olmuş
Evet benimde öyle hoşuma gidiyor ama araba kullanmadigim icin yerine koyamiyorum trafikte daha oncede ayakları agrimisti yine böyle bir zamanda :(

Evet birde normalde uygun bir fiyata gidiliyo yani şahsi arabayla bile trafik var diye 300 tl gider dedi benzin parasi .
Ama ya bilet olmasaydı . o zaman gönülsüz gönülsüz aman ne güzel ..
bundan sonra ilk planınızı otobusle gıdecekmıs seklınde yapın bence
son dakıka degısıklıklere maruz kalmamak ıcın

bundan sonra ilk planınızı otobusle gıdecekmıs seklınde yapın bence
son dakıka degısıklıklere maruz kalmamak ıcın
Hep öyleyim zaten . Son dakika işlerinden de nefret ederim illaki bilicem o günden önce ne olcagini . Ama ona da takmadım simdi gitcem otobuste tek basima hic mutlu olmiycam cunku hevesimi kirdi :/

1,5 saatlik yolda ne 300 lira yakması ,o kadar tutmaz ,
Ayrıca bugünden en ufak zorlukta seni yarı yolda koyuyorsa yarın ne yapacak ,sadece trafik bide ,
Bence siz ilişkinizi bir gözden geçirin ,henüz gençsiniz ,kıymetinizi bilen biriyle olun,

Back
X