sevgilim üni okumama sorun çıkarıyor

thereisnowayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
3
-21
1
22
Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım

Başlığa cevaben sevgilin kim köpek konuyu okuyunca cevap değişmedi sevgilin kim köpek seni kendine muhtaç etmeye çalışıyor bir gün allah korusun vefat ederse seni aldatırsa çalışamayacak duruma gelirse bu yaşlarına dönmeyi çok istersin kafanı duvarlara vurursun

ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi
ayril kiz üniversitede erkek yok mu saniyorsun?
bes yil sonra adini unutacagin malin biri icin tum gelecegini yakma

Kendı olamayınca sende olma , eline muhtaç kal istemiş . Ailenin de durumu iyi değilmiş üç gün sonra gider bunla evlenir çocuk yaparsın sonra da bu zihniyet ancak
erkek dolu otobüse bindin die seni boşar çocukla ortada koyar .

Tıp kazanacak kadar akıllı biriysen böyle bi zihniyetin seni manipüle etmesine izin verme hastalıklı ruhu. ayrıca resmen seni tehtit ediyor farkında mısın ayrılırız diyerek ? Üstelikde kötü hiç bişey yapmadığın halde. bu sana ilerde neler yapar otur bi düşün.

salak salak iş yapma,dersini çalış okuluna git.

haklısınız ben de öyle düşünüyorum tesekkur ederim

Asla tıp, diş hekimliği gibi bölümleri okuyacak kapasitede birisinin böyle bir şeyi sorun edip buraya yazacağını düşünmüyorum.

Şu an doktor olarak çalışan bir-çok öğrencim oldu. Hiçbiri böyle değildi. Gözleri açık, okumaya aşık, idealleri olan , büyük sözüne önem veren, ileriyi az çok görebilen çocuklardı. Hak ettikleri yerlere de geldiler.

Bence de okuma ablacım sen. Zira bu kafayla ülkeye ve insana bi şey kazandıracagından emin değilim.

Daha , her köse başında rastlanan üniversitelerden birini bile kazanamamış bi kapasitesizin lafıyla hayatına yön ver. Burda bir sürü kadını "aman kızım oku" diye kendine yalvart.

Kabahat sizde değil ama size nasihat verende.

Siz, babasının dükkanında, babasının kendisine layık gördüğü kadarıyla geçinmeye çalışan, köşe başındaki üniversiteye bile kapağı atamayan birinin size layık olduğunu düşünüyorsanız, öyledir.siz bilirsiniz tabiki. Biz nerden bilelim
Siz ne diyorsanız odur.

Son düzenleme:
bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu
Size değer falan vermiyor. İstediği kıvamda birini bulmuş o kadar. Hangi ortamda ne kadar nefes alacak almayacak ben karar veririm diyor. Okul neyine, annem öğretir ona öğrenmesi gerekeni diyor. Kabilesine taze eleman getirecek.

Kıskançmış üniversite okumanızı istemiyormuş. Anne babanızın hatrı hani? Büyütmüş okutmuşlar, heyecanla üniversiteye gidip meslek sahibi olmanızı hayal ediyorlar. Bu beş para etmez çağ ötesi magandalar anne babanızdan önemli mi? Üniversiteye gidersen ayrılırız gitme diyen biriyle sevgi kelimesini aynı cümlede kullanıyorsunuz. Benim kızım da yüksek okula başlayacak, sevgiliniz gibi tiplere selam bile vermez. Ben kızımı eğitimle bilgiyle donatacağım, insan içinde oturup kalkmayı sosyal olmayı öğrenecek, kiminle ne koşucağını ölçüp biçmeyi bilecek, kariyer hayalleri olacak ama elin mağara hanzosu gelip bunları elinin tersiyle itecek öyle mi?

Aynen çok seviyor çok değer veriyor ve hissettiriyor, devam edin siz. Bunun alt metni, gider orada erkeklerle tanışır hemen kollarına koşar beni aldatırsın demek. Bakın konuyu size anne tarafından gösterdim. Bu cinsler sizi sadece aşağı çeker. İlerlemenizi başarılı olmanızı hazmedemez çünkü kapasiteleri yetmiyor. Anne babanız sizi böyle mi yetiştirdi? Kendi sizin kadar başarılı olup mesela tıp okuyabilseydi sizi görmezdi bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…