- 5 Kasım 2024
- 3
- -21
- 1
- 22
- Konu Sahibi thereisnowayy
-
Başlığa cevaben sevgilin kim köpek konuyu okuyunca cevap değişmedi sevgilin kim köpek seni kendine muhtaç etmeye çalışıyor bir gün allah korusun vefat ederse seni aldatırsa çalışamayacak duruma gelirse bu yaşlarına dönmeyi çok istersin kafanı duvarlara vurursunSevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
ayril kiz üniversitede erkek yok mu saniyorsun?ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi
Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
haklısınız ben de öyle düşünüyorum tesekkur ederimKendı olamayınca sende olma , eline muhtaç kal istemiş . Ailenin de durumu iyi değilmiş üç gün sonra gider bunla evlenir çocuk yaparsın sonra da bu zihniyet ancak
erkek dolu otobüse bindin die seni boşar çocukla ortada koyar .
Tıp kazanacak kadar akıllı biriysen böyle bi zihniyetin seni manipüle etmesine izin verme hastalıklı ruhu. ayrıca resmen seni tehtit ediyor farkında mısın ayrılırız diyerek ? Üstelikde kötü hiç bişey yapmadığın halde. bu sana ilerde neler yapar otur bi düşün.
Kafayı yeme tatlım tabiki okuyacaksın başarılı bı ogrenciymissin , senin yerinde olmak isteyen binlerce insan vardır. Ne sevgilisi bırak.haklısınız ben de öyle düşünüyorum tesekkur ederim
Size değer falan vermiyor. İstediği kıvamda birini bulmuş o kadar. Hangi ortamda ne kadar nefes alacak almayacak ben karar veririm diyor. Okul neyine, annem öğretir ona öğrenmesi gerekeni diyor. Kabilesine taze eleman getirecek.bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?