- 20 Ocak 2021
- 2.252
- 2.757
- 83
- 27
- Konu Sahibi thereisnowayy
-
Herkes aynı şeyi yazmış.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Niye karışıyor aklın? Seni düşünen seven adam bunları demez ayrıl, üniversitene git güzelce. Bu mağara adamları sizi sevmiyor siz öyle zannediyorsunuz.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Ay hem de ne eziklik kendimi düşündüm şuan. Flört ettiğim bir çocuk vardı konuşurken çok gülüyorsun biraz ağır ol dedi diye bir daha telefonlarını açmamıştım. Bunlarınki nasıl akıl mantık ben anlamıyorumBen hiç inanmadım tıp kazanabilecek zekada olduğuna. Ya da psikolojin çok bozuk. Ne saçma bir soru bu ya. O yaşımı hatırladım. Ezik bi çocuktum ama Yooo ben böyle konuşturtmazdım kendimle ya
Tip kazanabilecek duzeydesiniz ve ayak takimi sevgiliniz sirf okuma dedigi icin universiteye gitmemeyi mi dusunuyorsunuz? Ben yanlis mi anladim.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Yavrum aklını başına al. En iyi bölüm, en iyi kampüs nerde onlara odaklan yapmaSevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
K A Ç K U R T U LSevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
5 yıl çok uzun, en fazla 1 sene sonra söz konusu çocuk geçmişin tozlu sayfalarında olur.ayril kiz üniversitede erkek yok mu saniyorsun?
bes yil sonra adini unutacagin malin biri icin tum gelecegini yakma
Bu arada kıskançlıkla okul okumana engel olmasının uzaktan yakından ilgisi yok. Ban yemek istemiyorum , o yüzden kibarca " onunkisi kıskançlık değil, zihniyeti bozuk" yazayım.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Bence sevgilin haklı okuma. Rasyonel düşünceden yoksun birinin doktor olmaması daha hayırlı olur.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?