sevgilim üni okumama sorun çıkarıyor

Herkes aynı şeyi yazmış.
Bak sakın öyle bir hata yapma.
Çok pişman olursun.
1 yıl bile senin için çok önemli hayata atılmak için.

Niye karışıyor aklın? Seni düşünen seven adam bunları demez ayrıl, üniversitene git güzelce. Bu mağara adamları sizi sevmiyor siz öyle zannediyorsunuz.

bir arkadaş yazmış uzunca. Tıp okuyacak bir genç göremiyorum bende.

Ben liseyi yanlış tercih ettim. Bir çok konuda önümüz kapandı. İşte o zamanlar bile ben çalışacağım diyordum. Çok hoşlandığım biri vardı. Bize haber gönderdiler, nişan olacak sonra evlenirsiniz dediler. Çok hoşlanmama rağmen hayır dedim. Ben okuyacağım ve çalışacağım. Dediğimi de yaptım çok şükür.

Daha başlıktan hata var. Senden böyle bir şey talep eden dangoz çoktan eski sevgilin olmalıydı. Nasıl kafalarınız var? Sen de ikilem de kaldın yani öyle mi? Ya Rabbiii gençlik nereye gidiyor. Çocuk bunu ima dahi ettiğinde s.ktiri çekip yol vermen gerekirken gelip buraya bir de konu açmışsın ay bayılazaaaam

Ben hiç inanmadım tıp kazanabilecek zekada olduğuna. Ya da psikolojin çok bozuk. Ne saçma bir soru bu ya. O yaşımı hatırladım. Ezik bi çocuktum ama Yooo ben böyle konuşturtmazdım kendimle ya
Ay hem de ne eziklik kendimi düşündüm şuan. Flört ettiğim bir çocuk vardı konuşurken çok gülüyorsun biraz ağır ol dedi diye bir daha telefonlarını açmamıştım. Bunlarınki nasıl akıl mantık ben anlamıyorum

Tip kazanabilecek duzeydesiniz ve ayak takimi sevgiliniz sirf okuma dedigi icin universiteye gitmemeyi mi dusunuyorsunuz? Ben yanlis mi anladim.

Yavrum aklını başına al. En iyi bölüm, en iyi kampüs nerde onlara odaklan yapma

Bir tavisye daha hic universite kazanip gitmeyi dusunmeden bugunden ayril o sevgilinden. Seni seven senin iyiligini isteyen insan, senin kendi basina ayakta kalma cabani takdir eder ve destekler. Onun sana yaptigi seni kendi seviyesine cekmeye calismak cunku senin seviyene kendisinin cikmasina imkan yok.
Bir ikinci tavsiye, erkekler her zaman hayal kirikligina ugratir o yuzden kendi ayaklarin uzerinde durmaya bak. Ekonomik/psikolojik olarak bagimli olmadigin bir iliski kurma pesine git.

K A Ç K U R T U L

Yani benim anladığım, tıp dışındaki bölümlerde zaten iş bulunmuyor ben de tıp kazanamayacagima göre okumaya gerek var mı kafam karışıyor demek istiyorsunuz. Yoksa tıp kazanmak için hazırlanan birinin böyle saçma şeyler düşünecek zamanı olmaz.
Hayat senin beklentilerini sorgula.
İstediğin hayat buysa evlen.
Sevgilin o kadar farkında ki zaten güzel bir bölüm kazanıp gittiğinde onu kendine denk olarak görmeyip ayrilacaginin. Seni kandırarak yanında tutmaya çalışıyor iste. Ona muhtaç ol da gör sana bir gram saygısı kalacak mi

geleceğibi bir adamın avuçlarına bırakacak halin yok heralde mantıklı düşün burada çok arkadaşımız var kocam istemedı okumadım diyen boşanamayan bu yüzden acı çeken yazık etmeyın kendınıze sizi düşünmeyen biri sizi seviyor olamaz bencildir o

Bak şimdi, bunun nedeni şu. Kendisinin yetersiz olduğunu (akademik olarak değil, karakter olarak) biliyor, normal insanları gördüğünüz zaman ondan soğuyacağınızı da biliyor. O yüzden istemiyor.

ayril kiz üniversitede erkek yok mu saniyorsun?
bes yil sonra adini unutacagin malin biri icin tum gelecegini yakma
5 yıl çok uzun, en fazla 1 sene sonra söz konusu çocuk geçmişin tozlu sayfalarında olur.

Vallahi ben 18 yaşında olsam elin oğlu için okumaktan asla vazgeçmezdim.

Zamanında okudum, şu an çalışıyorum. Babama bile muhtaç değilim. Bu durum özellikle bizim ülkemizde ayrı bir konfor ve özgüven sebebi bence.

Konu sahibi gün gelip ped parasını bile elin oğlundan utana sıkıla istemeyi veya onu bile isteyememeyi tercih ediyorsa okul okumasın tabii.

Evlendikten sonra okul da okunmuyor bu arada. Gencecik kızlar evlenince patır patır birkaç çocuk doğuruyor, olan tazecik beyinlerine oluyor. Yaşıtları ders çalışırken, etkinlikten etkinliğe , geziden geziye koşarken onlar paçasında 2 bebeyi doyurma derdinde oluyor.

Bu arada kıskançlıkla okul okumana engel olmasının uzaktan yakından ilgisi yok. Ban yemek istemiyorum , o yüzden kibarca " onunkisi kıskançlık değil, zihniyeti bozuk" yazayım.

Tip okuyan kizin boyle sacmaliklarla ne isi var Allah askina,d erhal ayril, zamanini ve enerjini derslerine ver. Sen doktor olacaksin, zamanini boyle cop tiplere ziyan etme meslegine koy.

Bence sevgilin haklı okuma. Rasyonel düşünceden yoksun birinin doktor olmaması daha hayırlı olur.

Niye ki uzaktan sevilemiyor mu ? Tehdit ediyor seni farkında mısın ? Uzak ilişkide sevmeye devam edemem diyorsa zaten hiç sevmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…