sevgilim üni okumama sorun çıkarıyor

Şu anda çocuksunuz yapamam edemem olmaz hayat zaman geçince anlayacaksınız herşey boş oku hayatını kurtar sakın okumamak gibi bir ahmaklık yapma

Yangınlara acılara yürüyor korkmuyorsun sanırım?

Senin gibi çok öğrencim oldu. Böyle lisede sevgilisi olup onun lafıyla hareket edenler zaten genelde liseden sonra hemen evlenip çocuk sahibi olan tipler oluyor. O beğenmediğiniz ebelik bölümüne bile puanları yetmiyor. Okul dersleri iyi diye üniversite sınavında 500 puan alacaklarını sanıyorlar. Şişirilmiş eğitim sistemi ve puanlarımızla öğrencilerimiz “biz zaten çok iyiyiz her türlü yaparız” diye düşünüyorlar. Gerçeklerle de üniversite sınavına girdikten sonra, hayata atıldıktan sonra yüzleşiyorlar. Çok üniversite kapasiten olduğunu sanmıyorum bu kafayla ama olur da bir şekilde buradaki yorumları ciddiye almayı düşünürsen öncelikle o ergen sevgilini hayatından atmakla ve cidden sınava çalışmakla başlayabilirsin.

Boyle capsiz ezik biriyle bahsettiginiz gibi zeki biri iseniz nasil birlikte olabildiniz kafanizin karismasi bile anormal sen karisamazsin aen kimsinde benim okumama karisiyorsun ezik asalak diyemedinizmi ya iste sosyal zeka farkli bisey

Dışarı gözüyle baktım ve diyorum ki sevgilin neden hala sevgilin?
Konu şöyle olmalıydı kızlar eski sevgilim hiç haddi olmamasına rağmen üni'ye gitmeme karışıyordu ben de sepetledim tebriklerinizi alırım, biz de hepimiz alkışlardık seni.
Hala geç kalmış değilsin, ne okuması evleniriz zaten diyen vizyonsuz bir ayıyla ne işin var, saçmalama derhal ayrıl. Sen kimleri kendine layık görürsen hayatın onlarla çevrelenir, sadece üniversite değil konu kocaman bir hayat.

Kadının işi diploması elinde olacak. Zaten cinsiyetler arası dengenin olmadığı bir yerde yaşıyoruz. Üniversitede para yok para dışarıda lafı ülkemizde son yıllarda geçerli olsa bile o kafada olan biri zengin olamaz. Ayrıca üniversite okumadan yapılacak işlerin hepsi de erkeklerin kendi arasında iş döndürdüğü meslekler. Aklın varsa diplomanla iş bulacağın bir meslek seçip başarınla iş bulup konforlu bir hayat yaşarsın, aptalsan bu adamın peşinde gençliğin harcanır.

Aklını başına topla kalbinle değil aklınla karar ver. 17-18 yaşındasın muhtemelen. Ortalama insan ömrü 70-80 yıl. Hayatını gözünü açtığında gördüğün ilk oğlanla körlemesine geçirmeye hazır mısın? Sonsuza kadar genç ve enerjik olmayacaksın. Sonsuza kadar bu adamı mı çekeceksin?

Bizim kızlarımızda hiç akıl yok

Aklını hemen başına al.Asla bi erkek için okumaktan meslek edinmekten vazgeçme. O çok sevdiğin sevgilin bugün seni terkedebilir ama mesleğin kariyerin seninle kalır. Lütfen aklını başına al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…