Canimm benim de uzun bir iliskim var
Ben de Dr House' a asik oldum gecenlerde :111:
Kendimi sevgilime ihanet ediyormus gibi hissediordum bazen
Hatta adami gormek icin yurtdisina bile gittim
Ama sonuc: hayranligim azalmaya basladi
Ya bilmiyorum normal mi degil mi, ama arada boyle gel gitler oluyor sanirim
Bir de ben şuna inanirim, seytan aklini cekmeye calisiyor olabilir
O yuzden seytanin tahriklerine kapilma derim
Bence bu durum gececek, bak bu duruma uzulmen bile guzel bir sey
Bu arada ben de 21 yasindayim, yasimizdan kaynakli sanirim, genciz daha olur boyle seyler
Sende miiyi bari yalniz degilmisim Bende aslinda telefon numarasini bulup adamla konusmak istiyorum :) Insallah dedigin gibi sadece hayranliktir gecer canim :)
hele kuzey güneyin son bölümünde kuzey öldü sanarken, arabadan indi, o gözlükleriyle falan, ben nasıl bakıyosam ekrana, eşim peçete getiriyim mi, ağzının suyu akıyo silersin demişti
bu arada kime hayranlık duydun cnm merak ettim...
bu arada kime hayranlık duydun cnm merak ettim...
tarık akan olabilir migerçi bu zamana kadar tüm filmlerini izlemiş olmalıydı yoksa tanınmamış biri mi
ay aklıma kendim geldim
babamın askerlik fotolarına bakarken fotodaki bi adama aşık oldum ,bekardım o zamanlar ,fotonun arkasında adamın adı yazıyor ,şevki
babama sordum üstü kapalı ,babam dedi ki en can arkadaşımdı askerdeyken ,şimdilerde tahtakalede saatçi dedi ,bi 10 yıl olmuştur görmeyeli dedi ,
ben adamı arama girişimlerinde bulunuyorum tabi ,ablam uyandırdı beni ,salakmısın kızım bu adam şimdi böylemi sanıyorsun ,babamın asker arkadaşı olduğuna göre babamla yaşıt deyince ayıldım ben ,tabiii ya ben bunu nasıl düşünemedim dedimgençlik işte ,..
olur öyle unutursun gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?