- 25 Temmuz 2013
- 13.077
- 53.367
- 798
- Konu Sahibi seymasizinle
Sırtını.Olmadı diğer adayla beraber sıvazlarlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırtını.Olmadı diğer adayla beraber sıvazlarlar![]()
İdolüm olur bu saatten sonrayok o da benim gibi aşırı çeneden mortingencezalı kendisi
![]()
Hemen hemen hepimiz böyle hissediyoruz canımDaha önce böyle birşey yaşayan oldumu fikir almak istiyorum
Yaptığınızdan değil ama aşırı çene dışında konulara üyeleri etiketleyip çağırmak da ban sebebiydi bir aralar yanlış hatırlamıyorsam. Hala öyleyse diye buradan bütün üyelere küçük bir hatırlatma yapmış olayım. Gördüğüm kadarıyla yapan yok ama yapmayı düşünen varsa biraz daha düşünebilir belki.yok o da benim gibi aşırı çeneden mortingencezalı kendisi
![]()
yaa öff bunun nesi yasak kii demek ondan banlanmışımYaptığınızdan değil ama aşırı çene dışında konulara üyeleri etiketleyip çağırmak da ban sebebiydi bir aralar yanlış hatırlamıyorsam. Hala öyleyse diye buradan bütün üyelere küçük bir hatırlatma yapmış olayım. Gördüğüm kadarıyla yapan yok ama yapmayı düşünen varsa biraz daha düşünebilir belki.
Ranicik ve zorunlu da dahili hocam bunaYaptığınızdan değil ama aşırı çene dışında konulara üyeleri etiketleyip çağırmak da ban sebebiydi bir aralar yanlış hatırlamıyorsam. Hala öyleyse diye buradan bütün üyelere küçük bir hatırlatma yapmış olayım. Gördüğüm kadarıyla yapan yok ama yapmayı düşünen varsa biraz daha düşünebilir belki.
Ay nefeste almayalımYaptığınızdan değil ama aşırı çene dışında konulara üyeleri etiketleyip çağırmak da ban sebebiydi bir aralar yanlış hatırlamıyorsam. Hala öyleyse diye buradan bütün üyelere küçük bir hatırlatma yapmış olayım. Gördüğüm kadarıyla yapan yok ama yapmayı düşünen varsa biraz daha düşünebilir belki.
Gün mü?ay hergün başkasıylayız hep yaşıyoruz
kahveden adam toplamak gibi arkadaş toplamak da yasakmış demekAy nefeste almayalımetiketlemekte de ne varmış canım
![]()
Bir tane bile yokKim len o aramızda ki karakterini kazanamamışlar çıksın ortaya![]()
Bir ağzımızın tadıyla eğlenemedik yahukahveden adam toplamak gibi arkadaş toplamak da yasakmış demek![]()
Gün mü?Siz günü başladığınız kişiyle bitirebiliyorsanız helal olsun. Biz öğle vakti güneş en tepedeyken siradakine geçiyoruz.
Ay nefeste almayalımetiketlemekte de ne varmış canım
![]()
Kavgaya adam toplayıp gitmek gibi oluyor ya hani.yaa öff bunun nesi yasak kii demek ondan banlanmışımo zaman şimdiden hoşçakalın arkadaşlar
![]()
Hiç mi yok diplere bir baksak gelip gidenlerden vardır yaBir tane bile yok![]()
Şurda 2 gram eğlencez ne var? Zaten gelevek o kişiler azıcık erken gelsinler diye tüm çabası biricik arkadaşımınKavgaya adam toplayıp gitmek gibi oluyor ya hani.![]()
banlanınca iş yapıyorum benBir ağzımızın tadıyla eğlenemedik yahu![]()
Seni şikayet ederlerse ban yiyorsun haberin olsun.yaa öff bunun nesi yasak kii demek ondan banlanmışımo zaman şimdiden hoşçakalın arkadaşlar
![]()