sevgilim ve ailesi akıl verır mısınız

Aynı eşimin ailesi aynı şeyleri yaptılar. Çaktırmadan müdahale et hesap falan açın oraya heray belli miktarda para yatırsın ya da heray altın alsın böyle böyle biriltirmesini sağla. Hem böylelikle kontrol altında tutmuş olursun

Ben aslinda evlenebilceginizi bile dusunmedim çünkü ailesi bir yuzuk bile takmak istemedi diyorsun. Sen de bosuna fedakarlik yapma madem ki
Gez toz tozmaya gezmeye para harcat bakalim o da biriktirmeye calissin.

Benim sevgilimde bundan yillar oncesi ailesinin durumu kotu iken destek olmus.. fakat is ciddiye binince, para biriktirmeye basladi evlenebilmek icin.. su an mesela kardesleri taksitle beyaz esya almis, onlari odemis.. hic karismadim vallahi.. aksine tabikide destek olacaksin dedim.. isin asli evlendikten sonra ortaya cikar.. eger'ki ailesinin durumu iyi olmazsa ki simdilik iyi, para verebilir ona bisey demem, ama surekli para verirse o zaman bir yerlerde sorun var demektir, uyarirmiyim bilemem.. ben sahsen ustu kapali bir sekilde, bir ailenin maddi durumu iyise para vermeyi sacma buluyorum dedim.. anlamistir heralde demek istedigimi..

Kesinlikle haklısın tamam ufak tefek yeme içme hediye gibi harcamalar olsa karışmaya hakkın yok ama durum farklı.benim erkek arkadaşımın aileside öyle ben baştan konuştum bu durumu çöz alıştırma ilerde evlenince çok sorun olur aramızda dedim.o da o zaman vermem falan dedi ama ben bu olayı çözmeden onunla evlenmeyeceğimi açık açık söyledim. Bence sende konuş tavrını koy

Valla bizde durumlar tam tersineydi aslinda. Benim kazancim ortalamanin epey ustunde. Ve babamin isleri kotu gittigi donemde evi bi donem ben gecindirir olmustum. Erkek arkadasimla (simdi esim) evlenmeye karar verince, soz falan olduktan sonra, babamla konustum. Artik biraz daha para biriktirmem lazi hatta senden de su miktarda destek bekliyorum dedim.

O zaman esim sormustu, evlendikten sonra da ailene bu sekilde yardim edecek miyiz diye, hayir tabi ki diye cevap vermistim. Evlenene kadar da bana agzini acip tekrar bir kelime dahi etmedi bu konuda.

Evlendik, ikimizin de ailesinin zor zamanlari oldu, iki aileye de yardim ettik. Ama o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…