- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.715
- 198
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
-
tamam ailesine yardım etsin ama kazancı çoksa etsin. sevgilin ailesine yardım ederken, sizin evliliğiniz kaç ay, kaç sene ertelenir? bu hayati bir konu, belirsizlik değil netlik olmalı.ben onun bırıkım yapmaya calıstıgından onun da evlenmek ıstedıgınden suphem yok aslında benım anlamlandıramadıgım onun hayır dememesı ama artık cıddı bı sekılde konusma vaktı geldı
bana karsı cok sert olacagını dusunmuyorum aslında ama ne demelıyım onu bılemedımYapmamalari gerek dusuncesizce davraniyorlar evlilik icin biriktirdigini biliyolarsa hic istememeleri lazim ee tamam karismayin sevgilisisiniz diyen olursa da bu gidisle hep oyle kalicaksiniz adam para biriktirsinki evlenin yani ben olsam tepki gosterirdim tabi erkek arkadasinizin tavrida onemli
oncelıkle yenı uyeyım.takıp ettıgım bı forum uye olup sıkıntımı paylasmak ıstedım.
Sevgilimle 3 yıllık bırlıktelıgımız var.yenı basladıgı bır ısı var.evlenmek ıcın bırıkım yapıyor.ancak basladıgı aydan berı annesı ve abılerı sureklı para ıstıyor.aıleısnın su an veya 1 yıl ıcınde onu evlendırmeye gucu yok yanı anlayacagınız ne yaparsa kendısı yanı bırlıkte yapacagız.abılerı de calısıyor hepsının evı var dugunlerı vs hepsı anne baba tarafından yapılmıs kendılerı hıc destek olmamıs.o da anne baba destegı olamayacagını bıldıgınden para bırıktırıyo kısa surede evlenmek ıcın .sonuc olarak once annesı para ıstedı sonra abısı kontorunu bıle ona aldırdı.sımdıde dıger abısı para ıstıyor.bu durunlar benım canımı sıkmaya basladı.ben cogu zaman o para bırıktırıyor dıye fazla gorusmeyı yemeyı ıcımeyı vs bıle yapmıyorum.onlar cocugun evlenmk ıcın para bırıktırdıgını de bılıyorlar ancak neden boyle yapıyolar bılmıyorum .fesatca kıskancca dusunmekte ıstemıyorum ama kımsenın bır yuzuk takmaya bıle destegı yokken sızce de bu durum bıraz tuhaf degıl mı? evlenınce de aynı seylerı mı yasayacagım ben ? sızce bu rahatsızlıgımı onunla paylasmalı mıyım?
evet dedıgınız gıbı zorla olmaz bazı seyler.ama ben zaman mı vereyım ne yapayım yanı yuzuk takıp bu tur cok fazla sıkıntı yasayıp ayrılmakta daha kotuBenim de sözlümle aynı durum var. Biz konuşmuştuk ailelerden destek almayarak kendimiz yapacaktık fakat ailesi sürekli beklenti içindeydi. Ben bunu ona uygun bir dille söylediğimde ailesiyle arasını açmaya çalışıyor oldum. O yüzden bir karar aldım eşyalar tamamlana kadar evlilik yok diye. Zorla güzellik olmaz çok istekli görünme yüzükler için çünkü asıl mesele yüzükten sonra başlıyor.
bu kadar net olmanızın sebebı ne paylasır mısınız benım basıma ılk kez boyle seyler gelıyokoşarak uzaklaş. bu kadarını söylüyorum
yok diyip vermeyecek sevgilinde bitiyor işoncelıkle yenı uyeyım.takıp ettıgım bı forum uye olup sıkıntımı paylasmak ıstedım.
Sevgilimle 3 yıllık bırlıktelıgımız var.yenı basladıgı bır ısı var.evlenmek ıcın bırıkım yapıyor.ancak basladıgı aydan berı annesı ve abılerı sureklı para ıstıyor.aıleısnın su an veya 1 yıl ıcınde onu evlendırmeye gucu yok yanı anlayacagınız ne yaparsa kendısı yanı bırlıkte yapacagız.abılerı de calısıyor hepsının evı var dugunlerı vs hepsı anne baba tarafından yapılmıs kendılerı hıc destek olmamıs.o da anne baba destegı olamayacagını bıldıgınden para bırıktırıyo kısa surede evlenmek ıcın .sonuc olarak once annesı para ıstedı sonra abısı kontorunu bıle ona aldırdı.sımdıde dıger abısı para ıstıyor.bu durunlar benım canımı sıkmaya basladı.ben cogu zaman o para bırıktırıyor dıye fazla gorusmeyı yemeyı ıcımeyı vs bıle yapmıyorum.onlar cocugun evlenmk ıcın para bırıktırdıgını de bılıyorlar ancak neden boyle yapıyolar bılmıyorum .fesatca kıskancca dusunmekte ıstemıyorum ama kımsenın bır yuzuk takmaya bıle destegı yokken sızce de bu durum bıraz tuhaf degıl mı? evlenınce de aynı seylerı mı yasayacagım ben ? sızce bu rahatsızlıgımı onunla paylasmalı mıyım?
yaş+çevreden tecrübeler. aslında bdv biraz karıştırsan kendin de görürsün. böyle şahıslar evlendikten sonra senin maaşını da ailesine vermeye kalkar. çok ciddiyim bırak gitsinbu kadar net olmanızın sebebı ne paylasır mısınız benım basıma ılk kez boyle seyler gelıyo
evet dedıgınız gıbı zorla olmaz bazı seyler.ama ben zaman mı vereyım ne yapayım yanı yuzuk takıp bu tur cok fazla sıkıntı yasayıp ayrılmakta daha kotu
Valla çok zor olur size söyleyeyim,nisanlin nasıl davranır evlenince bilemiyorum ama simdi ses çıkarmadığı belli.evet aslında tamamen dedıgınız gıbı abılerının ısı gucu oldugu halde destek olmak yerıne bu sekılde davranmaları ve bunu sureklı hale getırme ıhtımallerı benım canımı sıkıyor
Erkek arkadaşın ailesiyle konuşsun evlenicegini ve para biriktirmesi gerektiğini anlatsın ve artık para istemesinleroncelıkle yenı uyeyım.takıp ettıgım bı forum uye olup sıkıntımı paylasmak ıstedım.
Sevgilinizin akli yokmu. Yedirtmesin evlenicem birikim yapiyorum desin. Siz bunu belirtirseniz siz kotu olursunuz.oncelıkle yenı uyeyım.takıp ettıgım bı forum uye olup sıkıntımı paylasmak ıstedım.
Evettt o benimNeydi tam adı? Ben hatırlayamadım.Yalnizkelebek miydi?
Konu sahibine gelirsek, erkek arkadaşınızı tanıyan sizsiniz. Yavaştan bir çıtlatın bakalım ne tepki verecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?