sevgilim ve ailesi akıl verır mısınız

soguklarkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
334
15
118
oncelıkle yenı uyeyım.takıp ettıgım bı forum uye olup sıkıntımı paylasmak ıstedım.
Sevgilimle 3 yıllık bırlıktelıgımız var.yenı basladıgı bır ısı var.evlenmek ıcın bırıkım yapıyor.ancak basladıgı aydan berı annesı ve abılerı sureklı para ıstıyor.aıleısnın su an veya 1 yıl ıcınde onu evlendırmeye gucu yok yanı anlayacagınız ne yaparsa kendısı yanı bırlıkte yapacagız.abılerı de calısıyor hepsının evı var dugunlerı vs hepsı anne baba tarafından yapılmıs kendılerı hıc destek olmamıs.o da anne baba destegı olamayacagını bıldıgınden para bırıktırıyo kısa surede evlenmek ıcın .sonuc olarak once annesı para ıstedı sonra abısı kontorunu bıle ona aldırdı.sımdıde dıger abısı para ıstıyor.bu durunlar benım canımı sıkmaya basladı.ben cogu zaman o para bırıktırıyor dıye fazla gorusmeyı yemeyı ıcımeyı vs bıle yapmıyorum.onlar cocugun evlenmk ıcın para bırıktırdıgını de bılıyorlar ancak neden boyle yapıyolar bılmıyorum .fesatca kıskancca dusunmekte ıstemıyorum ama kımsenın bır yuzuk takmaya bıle destegı yokken sızce de bu durum bıraz tuhaf degıl mı? evlenınce de aynı seylerı mı yasayacagım ben ? sızce bu rahatsızlıgımı onunla paylasmalı mıyım?

Şimdiden karışamazsın diye tepki görebilirsin.

Burada bir kelebek vardı. Sonunda ayrıldı sevgilisinden bu nedenlerden. Hakikaten neydi onun tam adı? Gelmiyor artık hiç...

Aslında şu an ailesine yaptığı yardımlar onu ilgilendirir ama sizi ilgilendiren durum daha çok su,bu aile siz evlendiğinizde de sizden maddi yardım bekleyebilir.bu da sizi huzursuz eder.yanj anlayacağınız iyi dusunun sıkıntılı bir durum

a

Burada bir kelebek vardı. Sonunda ayrıldı sevgilisinden bu nedenlerden. Hakikaten neydi onun tam adı? Gelmiyor artık hiç...
karısmak gıbı bır nıyetım yok ama onunla para bırıktırmesı gerektıgını vs. konustuk daha once cokca kendısı zaten bunun farkında.benım duydugum rahatsızlık bu durumun alıskanlık halıne getırılmesı yanı evlendıgımızde de aynı sorunları yasam ıhtımalımız.kımse hadı oglum soz vs yaopalım demıyor benı bılıyolar aksıne para ıstıyolar

Şimdiden karışmak tepki çeker .
Bence ailesinin yaptığı doğru değil ve en çok sevgilin yıpranıyor inan ...
Sevgilinin yanında ol fikrini sorunca belirt sadece .
Zaten fikrini sormuyorsa içinde yara olmuştur bu konu

Edit : Nefret ediyorum böyle ailelerden . İsterse benim ailem olsun .

Birkaç gün önce konu açtı çok tepki aldı konusu yüzünden. Aynı kişiden bahsediyorsak tabii.

Ben sevgililerin aile ilişkilerine karışmalarını hoş bulmuyorum. Üstelik hayatında kalıcı olup olmadığınız bile belli değil.
anlıyorum ben de karısmak ıstemıyorum aslına bakarsanız ama soyle de bı durum var buevlılık muhabbetı uzarsa annem ıstemeyecek artık bu bırlıktelıgı

Konuya yazılacak cevapları görür gibi oluyorum.

Sana ne onun ailesi istediği yardımı yapar.

Bi on sayfa böyle gider bence.

Annesine para vermesi vs sorun değil de abilerine niye para veriyor hem de kontör alacak kadar.

benım derdım aıle ıslerıne karısmak degıl.ama bız daha bır soz bıle yapamıyoruz henuz o kadar bırıkımımız yok.yanı sızceonların destek olması gerekmez mı

evet banane olabılır ama ıkımızın gelecegı var su an ve mesela evlılık yolunda bı adım atabılmek

evet aslında tamamen dedıgınız gıbı abılerının ısı gucu oldugu halde destek olmak yerıne bu sekılde davranmaları ve bunu sureklı hale getırme ıhtımallerı benım canımı sıkıyor

Tabikide suan ortada ciddi birşey olmadığı için karışamazsınız . Ama ailesinin oğluna destek olacağı yerde. Sevgiliniz ailesine destek oluyor . En azından bir yüzük takabilirler . İstemeye gelebilirler diye düşünüyorum . Çok zor bişey olmasa gerek .

Sevgilin düşünecek bunu ki hic hos degil tabiki insan ailesine yardım eder ama bir abi evlencek kardesine destek olmuyosa bile en azindan kontr aldirmamasi lazim sonucta tasima suyla olacak is degil bence sevgilin para biriktirecegine siz direk olaya ciddi girin aileleri tanistirin bi söz yapip eşya almaya baslayin taksit oderse olmayan parayi da veremez

Neydi tam adı? Ben hatırlayamadım. Yalnizkelebek miydi?

Konu sahibine gelirsek, erkek arkadaşınızı tanıyan sizsiniz. Yavaştan bir çıtlatın bakalım ne tepki verecek...
aslında ustu kapalı bı sekılde ben bu durumu soyler gıbı oldum.hanı soyle dedım bak su kadar zamanda su kadar para bırıktırırsek evlenırız ama kımse maasımıza dokunmazsa gıbı o da kım ıstıcekkı falan dedı ama o bunu soyledıgınde de para ıstenmıstı abısı tarafından ve bu durum tekrar yasandı

evet ama ıste o da yok cocuk takılcak yzugu takıyı bıle kendı dusunuyor alesınden bı sey bekleyemıyor aslında bunun sebı de abısıne alınan ev yanı babası kredı odedıgı ıcın destek olamıyor onu anlıyorum

O zaman sorun sevgilinde.hayir demeyi öğrenmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…