- 20 Haziran 2011
- 334
- 15
- 118
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
-
karısmak gıbı bır nıyetım yok ama onunla para bırıktırmesı gerektıgını vs. konustuk daha once cokca kendısı zaten bunun farkında.benım duydugum rahatsızlık bu durumun alıskanlık halıne getırılmesı yanı evlendıgımızde de aynı sorunları yasam ıhtımalımız.kımse hadı oglum soz vs yaopalım demıyor benı bılıyolar aksıne para ıstıyolarŞimdiden karışamazsın diye tepki görebilirsin.
Burada bir kelebek vardı. Sonunda ayrıldı sevgilisinden bu nedenlerden. Hakikaten neydi onun tam adı? Gelmiyor artık hiç...
Şimdiden karışamazsın diye tepki görebilirsin.
Burada bir kelebek vardı. Sonunda ayrıldı sevgilisinden bu nedenlerden. Hakikaten neydi onun tam adı? Gelmiyor artık hiç...
anlıyorum ben de karısmak ıstemıyorum aslına bakarsanız ama soyle de bı durum var buevlılık muhabbetı uzarsa annem ıstemeyecek artık bu bırlıktelıgıBen sevgililerin aile ilişkilerine karışmalarını hoş bulmuyorum. Üstelik hayatında kalıcı olup olmadığınız bile belli değil.
Bu kelebek şu intihar konusunu açıp saçma sapan konuşan üye mi?Şimdiden karışamazsın diye tepki görebilirsin.
evet banane olabılır ama ıkımızın gelecegı var su an ve mesela evlılık yolunda bı adım atabılmekKonuya yazılacak cevapları görür gibi oluyorum.
Sana ne onun ailesi istediği yardımı yapar.
Bi on sayfa böyle gider bence.
Annesine para vermesi vs sorun değil de abilerine niye para veriyor hem de kontör alacak kadar.
Neydi tam adı? Ben hatırlayamadım.Birkaç gün önce konu açtı çok tepki aldı konusu yüzünden. Aynı kişiden bahsediyorsak tabii.
evet aslında tamamen dedıgınız gıbı abılerının ısı gucu oldugu halde destek olmak yerıne bu sekılde davranmaları ve bunu sureklı hale getırme ıhtımallerı benım canımı sıkıyorAslında şu an ailesine yaptığı yardımlar onu ilgilendirir ama sizi ilgilendiren durum daha çok su,bu aile siz evlendiğinizde de sizden maddi yardım bekleyebilir.bu da sizi huzursuz eder.yanj anlayacağınız iyi dusunun sıkıntılı bir durum
Neydi tam adı? Ben hatırlayamadım.Yalnizkelebek miydi?
Konu sahibine gelirsek, erkek arkadaşınızı tanıyan sizsiniz. Yavaştan bir çıtlatın bakalım ne tepki verecek...
aslında ustu kapalı bı sekılde ben bu durumu soyler gıbı oldum.hanı soyle dedım bak su kadar zamanda su kadar para bırıktırırsek evlenırız ama kımse maasımıza dokunmazsa gıbı o da kım ıstıcekkı falan dedı ama o bunu soyledıgınde de para ıstenmıstı abısı tarafından ve bu durum tekrar yasandıNeydi tam adı? Ben hatırlayamadım.Yalnizkelebek miydi?
Konu sahibine gelirsek, erkek arkadaşınızı tanıyan sizsiniz. Yavaştan bir çıtlatın bakalım ne tepki verecek...
evet ama ıste o da yok cocuk takılcak yzugu takıyı bıle kendı dusunuyor alesınden bı sey bekleyemıyor aslında bunun sebı de abısıne alınan ev yanı babası kredı odedıgı ıcın destek olamıyor onu anlıyorumTabikide suan ortada ciddi birşey olmadığı için karışamazsınız . Ama ailesinin oğluna destek olacağı yerde. Sevgiliniz ailesine destek oluyor . En azından bir yüzük takabilirler . İstemeye gelebilirler diye düşünüyorum . Çok zor bişey olmasa gerek .
O zaman sorun sevgilinde.hayir demeyi öğrenmesi lazım.aslında ustu kapalı bı sekılde ben bu durumu soyler gıbı oldum.hanı soyle dedım bak su kadar zamanda su kadar para bırıktırırsek evlenırız ama kımse maasımıza dokunmazsa gıbı o da kım ıstıcekkı falan dedı ama o bunu soyledıgınde de para ıstenmıstı abısı tarafından ve bu durum tekrar yasandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?