Sevgilim ve annesi :(

İş yok baba cinayetten icerde sizce aileniz kabul eder mi böyle birini
Kayinvalidenin ilerde eve yerlesme gibi plani varsa bu babanin hapiste olmasindan daha buyuk bir sorun vallahi.babanin icerde olmasindan degilde bu es ailesinin eve yerlesmelerinden cok yuvalar yikiliyor. Bana gorede bu is olmaz kaldiki cocugun isi bile yok.ins.konu sahibinin ailesi akilli cevvaldir

Aynı evde yaşamayı baştan kabul etme . Yarın öbür gün babada çıkacak hapisten oh cümleten yaşarsınız ayrı evi fln unutursun..

Hissettikleriniz doğru sakın acaba banamı öyle geliyor diye düşünmeyin, çünkü bunu hissetmenizi sağlayan ortam enerji yada konuşmadaki ima mutlaka ama mutlaka olmuştur.
Yoksa böyle bı konu neden açacaksınız ki.
Kuruntulu insanım biraz her konuda böyle her yönüyle Düşünürüm

Merhabalar

Sevgilimin babası hapiste yakında aileler tanışcak bunu babama nasıl söylemeyiliym babasının 4 yıl var çıkmasına
Erkek arkadaşım evlenince benim olduğum şehire gelecek benim bulunduğum şehirde iş başvurusu yapcak ama sanki bi yönden de annesini bırakıp gelmek istemiyomuş gibi. Sanki ben öyle istiyorum diye yapıyor gibi öyle hissediyorum yani üzülüyorum bu duruma annesine de üüzülüyorum ama birlikte yaşamak istemiyorum
İlerde bu sorun olurmu diye de düşünüyorum
Erkek arkadaşım annesine düşkün üzülüyor gibi sizce banasverdğği sözü tukarmı
Arkana bakmadan kac git uzaklas onlardan. Sevgilin ne annesini birakir ne de sözünü tutar. Yalniz annesi ve ogluna her seyi yaptırabilir ve size hayat zindan olur. Bekara bosamak kolay mantikli düşünün sevgi ask bi yere kadar

Sevgilim le 5 yıldır ğörüşüyoruz bu konuları konuştuksçok artık benimde hayatım olcak annemle ölene kadar yaşayamam önceliğim sen olçaksın dişye çok söyledi

Arkana bakmadan kac git uzaklas onlardan. Sevgilin ne annesini birakir ne de sözünü tutar. Yalniz annesi ve ogluna her seyi yaptırabilir ve size hayat zindan olur. Bekara bosamak kolay mantikli düşünün sevgi ask bi yere kadar

Kuruntulu insanım biraz her konuda böyle her yönüyle Düşünürüm
Valla sizin fake olduğunuza inanıyorum.
Sürekli bı bahane yok o öyle değil böyle, yok öyle değil ben böyleyim.
Kuruntulu bı insanla evlilik hiç çekilmez biliyormusun, hayatı zindan ediyorsunuz çevrenize.
E insanda bı kere dünyaya geliyor. Ben şahsen böyle bı insanla arkadaşlık dahi etmiyorum.
Daraltıyorsunuz insanı.

O yönden düşününçe babam üzülçek ama erkek arkadaşımla çok iyi birisi 5 yıldır beraseriz

Kendi ailenizle kaç yıldır berabersiniz :(

Kusura bakmayın kınamak değil bu ama normal bir aile yaşantısında nefsi müdafa dahi olsa kimse kimseye silah çekmez, normalde insanlar her an kendimi savunmam gerekebilir diye silah taşımaz:(
Kendinize yazık etmeyin

Sevgilim le 5 yıldır ğörüşüyoruz bu konuları konuştuksçok artık benimde hayatım olcak annemle ölene kadar yaşayamam önceliğim sen olçaksın dişye çok söyledi
Lafla peynir gemisi yurumez bi isi yok anne yalniz kalkip sizin olduguniz yere tasinicak ve annesinu geride birakicak oyl3 mi cok gordum oyle diyenleri ve bi arkadaşım var buna benzeyen bi olan kayinvalide evinden bile cikmiyor oglu tek erkek ve her gun yuz goz oluyorlar. Zaten sizde emin olsaydinz konu acmazdiniz kendinize bahane ariyorsunuz aramayin bence mantik ile hareket edin canim cicimle evlilik yurumez

Kayinvalidenin ilerde eve yerlesme gibi plani varsa bu babanin hapiste olmasindan daha buyuk bir sorun vallahi.babanin icerde olmasindan degilde bu es ailesinin eve yerlesmelerinden cok yuvalar yikiliyor. Bana gorede bu is olmaz kaldiki cocugun isi bile yok.ins.konu sahibinin ailesi akilli cevvaldir
Kesinlikle katiliyorum size

Merhabalar

Sevgilimin babası hapiste yakında aileler tanışcak bunu babama nasıl söylemeyiliym babasının 4 yıl var çıkmasına
Erkek arkadaşım evlenince benim olduğum şehire gelecek benim bulunduğum şehirde iş başvurusu yapcak ama sanki bi yönden de annesini bırakıp gelmek istemiyomuş gibi. Sanki ben öyle istiyorum diye yapıyor gibi öyle hissediyorum yani üzülüyorum bu duruma annesine de üüzülüyorum ama birlikte yaşamak istemiyorum
İlerde bu sorun olurmu diye de düşünüyorum
Erkek arkadaşım annesine düşkün üzülüyor gibi sizce banasverdğği sözü tukarmı
Üzülmesi normal canım annesi sonuçta ve kardeşi de yokmuş. Baştan herşeyi konuşun anlaşın. Annesi yalnız kalamıyorsa ona da bi ev tutarsınız senin memleketinden. Babasının suçu sonuçta sevgilin okumuş etmiş o da böyle olsun istemezdi. Kötülük görmediğin sürece merhametli olmakta bi sıkıntı yok canım ;)

Ben oğlumun katille aile olmasını istemezdim. Elinde kan olan birine baba demesini, torununun dede demesini istemezdm. Evleneceği insana asla karışmam ama bu farklı. Belki sinirine hakim olamayan biri bir aile mevzusunda oğluma, gelinime yada torunuma zarar vermeyeceğinden en başta emin olamazdım.
Yapmayın.
Annenizi üzmeyin.
Yazıktır.

İkisinde birbirine silah çekmiş babası vurmuş yani olayın sonu bu normalde çok uzun bi hikayi
Silahı varmış çekmiş. Çok minnoş hümanist bir insan olsa silahla ne işi olurdu?
Böyle bir adama baba diyip görüşeceksiniz.
Hiç mi korkmayacalsınız?
Aşkımdan ölsem ben cesaret edemezdim buna.
Aile çok çok önemli.
Çok pişman olacaksınız

Babası cinayetten hapiste sevgilinizin işi yok daha evlenince gelip iş arayaak siz hangi parayla evleneceksiniz? Sonuçta annesi yalnız bırakmak istemeyebilir işi oradaysa siz niye gitmiyorsunuz yani ben ailemden ayrı yaşayamam ama sevgilim annesine yakın olmasın tavrı saçma değil mi senin ailen sana kıymetliyse onunki de ona kıymetli bu iş zor

Yine kendini bile bile ateşe atan bir hanfendi görüyorum.Saf olmayın bu kadar ya.Perde mi iniyor gözünüze anlamıyorum ki:ukala:

Back
X