- 4 Temmuz 2019
- 1.455
- 987
- 63
- 31
Olay çok farklı şimdi çok uzun olur burda ama meşru müdafa olduğuna inanmamış hakimMesru savunma diye 10 yil ceza vermisler yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay çok farklı şimdi çok uzun olur burda ama meşru müdafa olduğuna inanmamış hakimMesru savunma diye 10 yil ceza vermisler yani![]()
Nefsi müdafa olsa ceza almazdı. Haksiz tahrik varsa az ceza almış olabilir.Nefsi müdafaa falandır inşallah..
Olay çok farklı şimdi çok uzun olur burda ama meşru müdafa olduğuna inanmamış hakim
İkisinde birbirine silah çekmiş babası vurmuş yani olayın sonu bu normalde çok uzun bi hikayiNefsi müdafa olsa ceza almazdı. Haksiz tahrik varsa az ceza almış olabilir.
İkisinde birbirine silah çekmiş babası vurmuş yani olayın sonu bu normalde çok uzun bi hikayi
Cinayet
Açıkçası babasının günahını sevgilime yüklemek istemiyorum. Bu yüzden olayı tam olarak biliyorum amaHakim inanmamis sen neden inandin ayiptir sormasi
O yönden düşününçe babam üzülçek ama erkek arkadaşımla çok iyi birisi 5 yıldır beraserizKim annesine düşkün kim hangi şehire gelir bilmem ama siz de babanızın kıymetli yavrususunuz hangi baba evladini cinayetten dolayı içerde yatan birinin olduğu eve gelin göndermek ister ki
Bu babanın oğluyla evlenilmez demiyorum , oğlanın günahı yok da babanız da olumsuz bakarsa bu duruma siz de onu anlamaya çalışın
Malesef evlilikte sadece kocayla evlenilmiyor bunun dışında ailesiyle de akraba oluyorsunuz , neticede bir evlat sahibi olunca o aile ile kanınız karışacak...
Kendini korumak için vurmuş olsa meşru müdafa sayılır ve hukuka uygunluk sebebi olduğu için ceza almazdı ama dosyanın içeriği detayları önemli. Zaten sizin derdinizde bu degil:)Eğer aileniz evliliğinize karşı çıkarsa normalde de mantıklı bir ailen varsa onları dinle derim. Eğer evlenecekseniz de annesine yakın olmayı istemesi normal emanet olarak görüyor olabilir sonuçta babası da yok. Kv nasıl.biri tanstnzmiİkisinde birbirine silah çekmiş babası vurmuş yani olayın sonu bu normalde çok uzun bi hikayi
Açıkçası babasının günahını sevgilime yüklemek istemiyorum. Bu yüzden olayı tam olarak biliyorum ama
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Babası hapisten çıkınca mı evlenmeyi istiyorsunuz? Daha önceyse erkek arkadaşınız maddi manevi annesini bırakamaz. Yarın öbür gün anne sizle birlikte yaşar kimse annesini tek bırakmak istemez.
Annesi iyi birisi tanıştık. Annesine yakın olmak istemiyor benim bulunduğum şehirde işe gircem diyor onların yaşadığı yerdi iş imkanı yok nerdelse.Kendini korumak için vurmuş olsa meşru müdafa sayılır ve hukuka uygunluk sebebi olduğu için ceza almazdı ama dosyanın içeriği detayları önemli. Zaten sizin derdinizde bu degil:)Eğer aileniz evliliğinize karşı çıkarsa normalde de mantıklı bir ailen varsa onları dinle derim. Eğer evlenecekseniz de annesine yakın olmayı istemesi normal emanet olarak görüyor olabilir sonuçta babası da yok. Kv nasıl.biri tanstnzmi
Babasının yaptığı bişey ama ailesini insan seçemiyor kiBen olsam karşı çıkardım kendi kızımın mutluluğu için