Sevgilim ve annesi :(

Kim annesine düşkün kim hangi şehire gelir bilmem ama siz de babanızın kıymetli yavrususunuz hangi baba evladini cinayetten dolayı içerde yatan birinin olduğu eve gelin göndermek ister ki :(
Bu babanın oğluyla evlenilmez demiyorum , oğlanın günahı yok da babanız da olumsuz bakarsa bu duruma siz de onu anlamaya çalışın
Malesef evlilikte sadece kocayla evlenilmiyor bunun dışında ailesiyle de akraba oluyorsunuz , neticede bir evlat sahibi olunca o aile ile kanınız karışacak...

Kim annesine düşkün kim hangi şehire gelir bilmem ama siz de babanızın kıymetli yavrususunuz hangi baba evladini cinayetten dolayı içerde yatan birinin olduğu eve gelin göndermek ister ki :KK43:
Bu babanın oğluyla evlenilmez demiyorum , oğlanın günahı yok da babanız da olumsuz bakarsa bu duruma siz de onu anlamaya çalışın
Malesef evlilikte sadece kocayla evlenilmiyor bunun dışında ailesiyle de akraba oluyorsunuz , neticede bir evlat sahibi olunca o aile ile kanınız karışacak...
O yönden düşününçe babam üzülçek ama erkek arkadaşımla çok iyi birisi 5 yıldır beraseriz

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Babası hapisten çıkınca mı evlenmeyi istiyorsunuz? Daha önceyse erkek arkadaşınız maddi manevi annesini bırakamaz. Yarın öbür gün anne sizle birlikte yaşar kimse annesini tek bırakmak istemez.

İkisinde birbirine silah çekmiş babası vurmuş yani olayın sonu bu normalde çok uzun bi hikayi
Kendini korumak için vurmuş olsa meşru müdafa sayılır ve hukuka uygunluk sebebi olduğu için ceza almazdı ama dosyanın içeriği detayları önemli. Zaten sizin derdinizde bu degil:)Eğer aileniz evliliğinize karşı çıkarsa normalde de mantıklı bir ailen varsa onları dinle derim. Eğer evlenecekseniz de annesine yakın olmayı istemesi normal emanet olarak görüyor olabilir sonuçta babası da yok. Kv nasıl.biri tanstnzmi

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Babası hapisten çıkınca mı evlenmeyi istiyorsunuz? Daha önceyse erkek arkadaşınız maddi manevi annesini bırakamaz. Yarın öbür gün anne sizle birlikte yaşar kimse annesini tek bırakmak istemez.

İşe girince evlencez nasipse
Babası içerdeyken yani
Annesiyle birlikte yaşama konusunu konuştuk iki tarafta istemiyor annesi de istemiyor yani

Kendini korumak için vurmuş olsa meşru müdafa sayılır ve hukuka uygunluk sebebi olduğu için ceza almazdı ama dosyanın içeriği detayları önemli. Zaten sizin derdinizde bu degil:)Eğer aileniz evliliğinize karşı çıkarsa normalde de mantıklı bir ailen varsa onları dinle derim. Eğer evlenecekseniz de annesine yakın olmayı istemesi normal emanet olarak görüyor olabilir sonuçta babası da yok. Kv nasıl.biri tanstnzmi
Annesi iyi birisi tanıştık. Annesine yakın olmak istemiyor benim bulunduğum şehirde işe gircem diyor onların yaşadığı yerdi iş imkanı yok nerdelse.
Annen napcak diyince kalır kendisi diyor
Ama ben onları derken üzüldügümü hissediyorum

Mesleği ne sevgilinin?
Kiradalar mı?
Siz evlenince annesi nasıl geçinecek

Babanıza direkt olduğu gibi anlatın, sevgilinizin babasının hapisten çıkacağını ve sevgilinizin işsiz olduğunu falan. Zaten babanız haklı olarak izin vermeyecek. Annesi ile yaşama durumunu da düşünmek zorunda kalmayacaksınız

Back
X