- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu bana göre tamamen farklı hayat görüşlerindesiniz demektir.çok açık giyinen biri değilim. dekolte kıyafet bile çok nadir giyerim. buna rağmen istemiyo. dar pantolon da sorun... çok bunaldım. fedakarlık yapamıyorum artık
öyle bir baskı yapıyo ki kendimi suçlu hissetmeye başladım artıkİşte bu bana göre tamamen farklı hayat görüşlerindesiniz demektir.
Ve bu şekilde ilişki, evlilik zor.. Orta yol yoksa ayrılık en iyi çözüm![]()
bakış açısı doğru da uygulamak zor olacak gibi :)
4 yıl boyunca o baskıdan vazgeçmedi, siz giymekten vazgeçmediyseniz, daha fazla sürdürmenin anlamı yok sanırımöyle bir baskı yapıyo ki kendimi suçlu hissetmeye başladım artık
çok sevmeme rağmen artık çok bunaldım. beni olduğum gibi sevmeli diye düşünüyorum
benden beklediği fedakarlığı kendi yapsın da görelim :) biraz da o benim görüşüme saygı duysun :) bak böyle diyorum ya şimdi bir iki gün sonra gözümü telefondan ayırmamuygularsın canım ne olacak, sen de o potansiyeli gördüm, millet böyle yapan adama "beni çok seviyo ondan yapıyor" gözüyle bakıyor, ama sen kişiliğine saldırının farkına varıp restini çekmişsin...
şimdi sıra onda.... eğer o senin suyuna giderse barışırsın... olmayacak şey değil, çok istiyorsa senin giyim tarzına, insanlarla konuşma biçimine saygı duymayı öğrenecek... sağlam dur:)
gittiğim yerlere, gezmeme falan karışmaz. askılı giymek istediğim için de değil. sadece beni değiştirmek istemesi ve bu sebeple benden vazgecebiliyo olması canımı çok sıkıyoGittiğin yerlere karışmıyor sanırım ondan yana sorun yok galiba
Bende yaşadığım için biliyorum ve rahatladığını hissediyorsun absürt giyinmemene rağmen çok açık saçık giyiniyorsun gibi bir konuşma tarzı insanın daha çok canını sıkan zaten
gittiğim yerlere, gezmeme falan karışmaz. askılı giymek istediğim için de değil. sadece beni değiştirmek istemesi ve bu sebeple benden vazgecebiliyo olması canımı çok sıkıyo
bu defa direnicem inşallahSeni olduğun gibi kabul eden biri ile birlikte ol . O zaman gerçekten mutlu olursun .Seni kndırmasına izin verme
benden beklediği fedakarlığı kendi yapsın da görelim :) biraz da o benim görüşüme saygı duysun :) bak böyle diyorum ya şimdi bir iki gün sonra gözümü telefondan ayırmamçok fazla seviyorum yaaa çok
çok haklısın teoride doğru olan da bu. ama pratikte zorlanıyo insan. çok sevmesem... inşallah hayırlı olur bu ayrılıkBana onu giyme bunu giyme diyen adama direkt kışlık kıyafet dayatırım yaz sıcağında. Madem öyle işte böyle diye. Giymezsen ayrılırım diye tehdit de ederim.
Şaka bir yana, bitirdiysen arkasında dur kararının. Baskıyla ilişki yürümez.
içimi ferahlattın. çünkü haksız mıyım diye düşünmeye başlamıştım. çok teşekkürler gerçekten :)yok gerçekten haklısın, bakış açın çok mantıklı, hiç değişme... senden istediği fedakarlık değil, sadece zorbalık
çok haklısın teoride doğru olan da bu. ama pratikte zorlanıyo insan. çok sevmesem... inşallah hayırlı olur bu ayrılık
Basit seyler degil her erkek yediremez kendine hakli olarak seni kiskanmasi cok guzell ki bu kadarina karismaya hakki var diye dusunuyorum 4 yil gecmis evlendiginizi dusun giyinme dese giyincek misin ? Bence boyle gereksiz seyler yuzunden aranizin acilmasina izin vermekızlar 4 yıllık bir ilişkim var. onu deli gibi seviyorum. o da beni çok seviyo buna eminim. her fırsatta birlikteyiz. aramızda müthiş bi ten uyumu var. her şeyimizi paylaşırız. maddi manevi hep destek olduk birbirimize. birbirimizi herkesin üstünde tuttuk. ama sevgilim askılı giyiyo olmama ve insanlara cana yakın davranmama çok tepkili. tek sorunumuz bu. değişmezsen biticek dedi. bu yuzden defalarca kavga ettik ayrıldık. ama dayanamayıp barıstık. fakat bu sorun bıtmek bılmedı. hep aynı dert. bu konu sureklı aramızda. cok baskı uyguluyo. bende az önce bitirdim. çok fazla seviyorum. onsuz yaşamak çok zor olucak biliyorum. ama bu baskıya dayanamadım. sizce hata mı yaptım? haklı mı?
oyle olmuyo işte.. surekli baskı. bana evli değilken bu kadar müdahale eden biri evlenince napıcak ?
farklı bir açıdan bakıyorsun. ama ben evli değilken bu kadar baskı yapıp istediğini yapmadım diye benden vazgeçebilen bi adamla napıcam? evlenince daha fazlasını isterse? çalışma derse? kapan derse? çok seviyorum evet. 4 yıldır hep birlikteyiz. şiddet uygulamaz çok nazik. ama insanlar 40 yıllık kocasını tanıyamıyo. taviz verdikçe tepeme çıkarsa nolucak? ''kocam açık giyindim diye dövdü kızlar napıcam'' diye konu açmak istemiyorum ilerde :)Basit seyler degil her erkek yediremez kendine hakli olarak seni kiskanmasi cok guzell ki bu kadarina karismaya hakki var diye dusunuyorum 4 yil gecmis evlendiginizi dusun giyinme dese giyincek misin ? Bence boyle gereksiz seyler yuzunden aranizin acilmasina izin verme
Basit seyler degil her erkek yediremez kendine hakli olarak seni kiskanmasi cok guzell ki bu kadarina karismaya hakki var diye dusunuyorum 4 yil gecmis evlendiginizi dusun giyinme dese giyincek misin ? Bence boyle gereksiz seyler yuzunden aranizin acilmasina izin verme
Olaya istedigini yapmadm ayrildi diye bakma beni paylasmak istemedi kiskandi bende bunu kabul edemedim ayrildik diye bak boyle kucuk seyleri kabullenmelisin ama ciddiyetinide goster evlenince calisma diyemycegni bilsinnfarklı bir açıdan bakıyorsun. ama ben evli değilken bu kadar baskı yapıp istediğini yapmadım diye benden vazgeçebilen bi adamla napıcam? evlenince daha fazlasını isterse? çalışma derse? kapan derse? çok seviyorum evet. 4 yıldır hep birlikteyiz. şiddet uygulamaz çok nazik. ama insanlar 40 yıllık kocasını tanıyamıyo. taviz verdikçe tepeme çıkarsa nolucak? ''kocam açık giyindim diye dövdü kızlar napıcam'' diye konu açmak istemiyorum ilerde :)