sevgilim ve baskıları..

4 senede düzelmediyse bundan sonra düzelcegini hiç sanmıyorum geçmiş olsun

Hahahah senesine kadar bennn :D ben benimkini yontuyorum, çivi çiviyi söker onun çok sevdiği bi şey varsa sen de onu yapamazsın diyorum oda ben yapmiyim diye yapmıyor köftehorr :) ama daha ılımlı artık çünkü tek kavgamız buydu ben biraz dikkat etmeye o da alttan almaya başladı şuanda düzeliyor gibi, darısı başına :)

Hahahah senesine kadar bennn :KK70: ben benimkini yontuyorum, çivi çiviyi söker onun çok sevdiği bi şey varsa sen de onu yapamazsın diyorum oda ben yapmiyim diye yapmıyor köftehorr :) ama daha ılımlı artık çünkü tek kavgamız buydu ben biraz dikkat etmeye o da alttan almaya başladı şuanda düzeliyor gibi, darısı başına :)
ayy aminnn. Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın çok zor. taviz verince daha beter olur diye çok korkuyorum

:KK43: ne kadar sevsem de beynimde de bitirmem gerekiyo anlaşılan..
Sana bitir diye kesin bisey diyemem inan evlenmeden once sana soylediklerimi annem ve akrabalarimda bana demisti ama ben dedim ki seviyorum o da beni seviyo ne var ki askili giymem su arkadasimla gorusmem ama evlenince anladim ki arkadas cok onemli ve ben guleryuzlu kibar bi insanim bi anda cevremdeki insanlara kabalasamam yani kendimi degistiremem denedim esim evliligim icin ama yapamadim cunku bende dahil degisemeyiz derler ya can cikar huy cikmaz iyi dusun

Eee adam seni sahipleniyor nikahına almak istiyor demekki ilerleyen zamanda.. bence haklı giyme sanki nolcak ama fazla da karısmasına izin verme sonu gelmez

Sana bitir diye kesin bisey diyemem inan evlenmeden once sana soylediklerimi annem ve akrabalarimda bana demisti ama ben dedim ki seviyorum o da beni seviyo ne var ki askili giymem su arkadasimla gorusmem ama evlenince anladim ki arkadas cok onemli ve ben guleryuzlu kibar bi insanim bi anda cevremdeki insanlara kabalasamam yani kendimi degistiremem denedim esim evliligim icin ama yapamadim cunku bende dahil degisemeyiz derler ya can cikar huy cikmaz iyi dusun
işte ilersini düşündüğüm için şu an çok kararsızım. açıkcası çok korkuyorum. sevgiliyken ayrılık bi derece kolay ama boşanmak... ailelerde konuya dahil oluyor o zaman

ayy aminnn. Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın çok zor. taviz verince daha beter olur diye çok korkuyorum

Direk eline ver demiyor kimse ipleri canım tamam her istediğine varım yeter ki barışalım gibi bi teklif sunma yani, adam akıllı al karşına konuş, seni çok seviyorum ama bunlara gelemiyorum nolur de ben biraz daha dikkat edicem söz sende daha ılımlı ol de, bi sürede giyme unutsun ara ara giy. Yani oturduğumuz semtler, büyüdüğümüz çevreler yüzünden bu haldeler. Dar kot giyme diyodu yahu şuanı düşünürsen boy yok ki öyle bol şeyler giyiyim, etek desen günlük hayatta hak getire, yani dar kottan başka seçenek yok güzelde durmuyo kusura bakma dedim hadi askılı eyvallahta kota kızmak nedir geri kafalı mısın dedim azarladım aşağıladım hatta, e ama yuh yani :) sinirlendim yine:sinirli:

Direk eline ver demiyor kimse ipleri canım tamam her istediğine varım yeter ki barışalım gibi bi teklif sunma yani, adam akıllı al karşına konuş, seni çok seviyorum ama bunlara gelemiyorum nolur de ben biraz daha dikkat edicem söz sende daha ılımlı ol de, bi sürede giyme unutsun ara ara giy. Yani oturduğumuz semtler, büyüdüğümüz çevreler yüzünden bu haldeler. Dar kot giyme diyodu yahu şuanı düşünürsen boy yok ki öyle bol şeyler giyiyim, etek desen günlük hayatta hak getire, yani dar kottan başka seçenek yok güzelde durmuyo kusura bakma dedim hadi askılı eyvallahta kota kızmak nedir geri kafalı mısın dedim azarladım aşağıladım hatta, e ama yuh yani :) sinirlendim yine:sinirli:
o sinirin aynısı bende de var. düşündükçe geriliyorum. hem çok seviyorum hem de sonu kötü olacak diye korkuyorum. hiç taviz vermiyo birde. çok net yani bu konudaki görüşü. seninki gibi değil :(

o sinirin aynısı bende de var. düşündükçe geriliyorum. hem çok seviyorum hem de sonu kötü olacak diye korkuyorum. hiç taviz vermiyo birde. çok net yani bu konudaki görüşü. seninki gibi değil :KK43:

Senin hayat görüşün, düşünüşün buysa ve ısrarcıysan, bazen gerçekten değişmiyorlar ve dediğin gibi boşanması çook daha zor, bi de sevgi aşkın evlilikte kaldığını da kimseden duymadım yok öyle dünya yani, burdaki evli ablalarımızın tek önerdiği biraz maddiyat biraz mantık ve anlayış ki gerçekten öyle. Ama seviyorum diyosun o konuda ne önerilir bilemiyorum.

Karsindakine cesaret vernek ne demek? Insanlara nezaketli davranmak niye farkli olsun ki? Bu tecavuze ugrasi cunku cesaret aldi mantigi. Lutfen kendinizi uzmeyin. Sizi taniyordu sonuc olarak ve oyle kabul etmisti. Kimse icin degismeyin.

onlara bana asılması için cesaret veriyomuşum

Zaten hep kadında suç. Koca koca adamların hiç aklı yok, fikri yok. Bir gülüş bir samimi konuşmaya hemen cıvıyorlar :işsiz:

Giyimde tek sorun askılıysa, giyilmez belki herşey mükemmelse. Ama bence tek sorun bu değil. Askılıya karışan şort giydirir mi sence mesela?

Hadi onu da geçtim canayakınlık senin bir karakter özelliğin, istesen de soğuk olamazsın. Bu özelliğin onun işine gelmiyorsa, seni değiştirmek yerine kendine uygun birini bulsun. Sen busun ve böylesin sonuçta. Kimse için değişemezsin...

Kimse kimseye giyimi ile cesaret veremez, asılan sapıktır bakan da sapıktır nokta.
Ama bu cana yakın davranma konusunda ne bileyim benmde eşim sevgilim karşı cinsten birine cana yakın davransa sinir olurum sonuçta hayatında ben varım dikkat etmeli diye düşünürüm

işte ilersini düşündüğüm için şu an çok kararsızım. açıkcası çok korkuyorum. sevgiliyken ayrılık bi derece kolay ama boşanmak... ailelerde konuya dahil oluyor o zaman
Boşanmak... Tarif edilemez hep dua et evliligim boyunca allahim hakkimda hayirlisini ver hayirli olan neyse aklimi kalbimi kolumu ayagimi oraya cevir dedim ve bi anda karar verdim sende cokca dua et zor isler bilirim ama bi insan kiskancsa hele ki normal bi kiskanclik degilse ilerletme durumu vrdir mesela sunu diyim sevgiliyken bana askli giyme kiz arkadasinla bile samimi olma dedi evlenincede kardesinle konusmalrina sinirlama koy kiskniyoruma geldi o mrkete gitme senin onunden gectiye geldi neyse kusura bakma seni korkutmak istemem illa sendede olcak diye bisey yok sadece basta senin anlattiklarin vardi bendede evlenince ilerledi onu demek istiyorum bunuda dusun bence hafife alincak bi konu degil kararsiz olmakta cok haklisin

Valla ben giymeyiver ne olacak diyemeyeceğim. Senin nasıl giyindigini biliyordu, işine gelmiyorduysa başta olmasaydı seninle. Saygısızlık bu başka bir şey değil. Çok kızıyorum böyle şeylere, bunları hoş gören kadınlara daha çok kızıyorum. Hem bunun devamı gelir burda kalmaz. Daha fazla karıştırma demekle de olmaz, evlenince daha beter olur emin ol. Durduramazsin.

Valla ben giymeyiver ne olacak diyemeyeceğim. Senin nasıl giyindigini biliyordu, işine gelmiyorduysa başta olmasaydı seninle. Saygısızlık bu başka bir şey değil. Çok kızıyorum böyle şeylere, bunları hoş gören kadınlara daha çok kızıyorum. Hem bunun devamı gelir burda kalmaz. Daha fazla karıştırma demekle de olmaz, evlenince daha beter olur emin ol. Durduramazsin.
Tamamen aynı fikirdeyim. Ne yazık ki duzelecek gibi durmuyor.

Back
X