• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve ben

Kendisi isteyerek yapıyo ben hiç bi zaman zorlamam, bunu yapıyosa da benim gözümde asla küçük düşmez aksine beni önemsediğini düşünürüm.
Sizin tercihiniz kişilikle alakalı birazda kader kısmet..

Canım önceki konunu okudum önce kendisi eşeklik yapmaya başlamış sonra sende her tartışmada eşek olmazsa barışmıyorum diye yazmışsın... Ben ne kadar istersem o kadar süre eşek oluyor demişin gururla..
Hatayı ilk başta sizde gördüm ama sevgilinizde de var eşek olursa semer vuran çok olur...
Ne çok yazdım şu eşek kelimesini kendi yazım dan igreti oldum resmen... :)

şimdi sevgili yerine linda olsaydı.o 00.00 da sevgilisi doğum gününü kutlamasaydı(bahane de çok komik,sevgilisi o saatte yazmamış,adam zorla doğum günümü kutlatacak)şimdi nasıl bir konuyla gelirdi düşünmek bile istemiyorum.
ayrıca burada lindanın tüm konuları aynı tarz ve gelen cevaplar da aynı.gelecek cevaplar belliyken tekrar tekrar aynı tarz konu açmanın anlamı var mı?

şimdi sevgili yerine linda olsaydı.o 00.00 da sevgilisi doğum gününü kutlamasaydı(bahane de çok komik,sevgilisi o saatte yazmamış,adam zorla doğum günümü kutlatacak)şimdi nasıl bir konuyla gelirdi düşünmek bile istemiyorum.
ayrıca burada lindanın tüm konuları aynı tarz ve gelen cevaplar da aynı.gelecek cevaplar belliyken tekrar tekrar aynı tarz konu açmanın anlamı var mı?
Hayır bir de adam doğumgününü kutlamamasına takmayıp sabah sevgi dolu mesaj yazmış, Linda bozulmamış olmasına da takmış, hiç kutlamamayı düşünüyor.

"Bugünde sabah mesaj atmış aşk dolu beni sevdiğini yazmış, hiç bozulmamış görünüyordu ben cevap vermedim bozulduğum için acaba kutlamasam mı diyorum.."

Adam valla iyi dayanmis size. Cidden ne tripli hatunlar var ya. Saka falan sandim, okuyunca yaziyi.

Bastan asagiya okudum, ve soyle dedim: Allah sevgilisine sabir versin. :)

Bu kadar cocukca tripler yapmayin bence. İlerde oldu ki evlendiniz, bu sekide nasil ilerler bi iliski? :/ Yapmayin etmeyin ya.

Allahim boyle pamuk gibi sevgililer neden beni bulmuyor. Hevesim kursagimda kaldi diye uyuyamayan uzulen insana rastlamiyorum da neden butun moralimin icine edip totosunu donup horul horul uyuyan insanlar karsima cikiyooorr.

Allahim boyle pamuk gibi sevgililer neden beni bulmuyor. Hevesim kursagimda kaldi diye uyuyamayan uzulen insana rastlamiyorum da neden butun moralimin icine edip totosunu donup horul horul uyuyan insanlar karsima cikiyooorr.
bize denk gelmiyo canım ya:KK12:

Dogum gunu olan adam 00 :00 da dogum gunumu kutla mi diyecekti sana? Keske yazsaydi diyorsun.
Kutla dedin demiyorum havadan sudan konuşuyorduk çebrimiçi olduğu halde yazmadı, yazdaydı konuyu değiştirip kutlardım ama neyseki geçti özür diledi gönlümü aldı barıştık :)

Kutla dedin demiyorum havadan sudan konuşuyorduk çebrimiçi olduğu halde yazmadı, yazdaydı konuyu değiştirip kutlardım ama neyseki geçti özür diledi gönlümü aldı barıştık :)
Ya ne olacağıdı? Her konunuz zaten adamcağızın sizden özür dilemesi, sizin yüce gönüllülüğünüzle affetmenizle bitiyor : )
Valla kıymetini bilin şu adamın, hor kullanmayın, bir daha bulamazsınız böylesini.

özür diledi ve barıştık ben bişey söylememiştim ona ama farketmiş canımın sıkkın olduğunu aradı gönlümü aldı ben de kutladım, sen haftalar önceden düşünüp bana hediye göndermişsin hediyemin içine kendi tişörtümü koymıştum kendi tişörtünü senden bi parça koymuşsun o yeter dedi :)

Artık sevgilinizede üzülmüyorum sizin gibi 'bayan kapris' birini her seferinde alttan alıp özür diliyorsa ondada problem ararım ben erkek dediğinin duruşu olur biraz

Ben de sıkıldığım zaman buraya yazıyorum zaten ona hiç birşey demiyorum, ilk ben kutlamak istiyordum gece 00 gibi çevrimiçiydi yazmadı bana yazsaydı keşke, artık hiç içimde kutlama hevesi kalmadı..
Merak etme, birlikte olmaya baslayinca hissedecek sevgilin bunlarin hepsini. kendini deyistirmezsen bikacak. Sonra gercekten de uzulecegin sebebin olucak.

Son düzenleme:
Ya ne olacağıdı? Her konunuz zaten adamcağızın sizden özür dilemesi, sizin yüce gönüllülüğünüzle affetmenizle bitiyor : )
Valla kıymetini bilin şu adamın, hor kullanmayın, bir daha bulamazsınız böylesini.
Ya adami fena sogutacak, ya hayatinda hep sacma sapan sorunlarla bogusacak, omrunu Lindaya feda edicek.

Boyle insanlarin genelde buyuk derdi de olmaz, cunku kucucuk seyleri oyle buyutuyorlar ki, Allah baska dert vermiyor aciyor zaar.

Ben neysem oyum yapmacık davranmıyorum hiç bi zaman beni tanıyor zaten yeterince ben belli etmesem bile o anlıyor

Onun doğumgününü ondan çok önemsemişsin.Bu kadar anlam yükleme bence...
Kendisi önemsemeyen insan,karşısındakinin önemsemesinden pek etkilenmiyor.

özür diledi ve barıştık ben bişey söylememiştim ona ama farketmiş canımın sıkkın olduğunu aradı gönlümü aldı ben de kutladım, sen haftalar önceden düşünüp bana hediye göndermişsin hediyemin içine kendi tişörtümü koymıştum kendi tişörtünü senden bi parça koymuşsun o yeter dedi :)
oy kiyamam :KK14: (öyyk)

Dünya bizim etrafımızda dönmüyo gördüğün gibi. Bunlara takılırsan erken ölürsün. :)

Back
X