• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve ben

Pardon, kaç yaşındasın? Bir dakika... Eski konularına bi baktım da... "Aşkım bana çocukça tripler yapma"dan sonra şuraya yazmak istediği tek birşey var: Sevgiline acıyorum ben senin. Zavallı çocuk... Yok ben gerçekten erkekleri anlamıyorum, böyle kızlara neden tahammül edip ömürlerini ziyan ederler? Şaka gibi.

benim anlamadığım senin sevgilinin psikolojisi. Adam resmen mazoşist yaa valla bak aşk mıdır nedir bilmem ama bu adam normal değil benden söylemesi kızım sen iyi misin bak bence bir doktora görünme zamanın geldi de geçti bile hayır her topicte aynı cevapları alıyorsun bıkmadın mı be kardeşim aa çatladım valla içim şişti allah sevgiline sabır versin ama ondan önce akıl fikir verirse çocuğun daha çok hayrına olur

Ayni seyi ben de dusundum.
Sanirim sevgilisi de anormal.
Kim ceker ki bunun gibi seyleri devamli devamli,
bir de gunlerce ozur diler , bu kadar kucuk bir sey icin.

Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz ona doğum günü yaklaşıyor hediye aldım beğenip beğenmiyeceği konusunda tereddüt ettiğim için kardeşime almış gibi fotoğrafını göndermeyi düşündüm senin fikrini almak istedim kardeşim için uygun mu diye.. Tabi fotoğrafı göndermeden önce müsait olduğunda haber verir misin senin fikrini alıcam dedim.. O da müsait değilim şuanda ablamlara gidiyoruz müsait olunca yazarım demiş.. Ben bunu saat 18 gibi söyledim bana 23de müsait olduğunu söylemiş.. Çok kızdınm ama belli etmedim Arkadaşımın erkek arkadaşına sordum artık gerek kalmadı hevesim kursağımda kaldı yazdım..
Bir Sürü özür diledi 3 gün boyunca bunu düşünüyorum uyuyamıyorum seni üzdüm hevesim kursağım da kaldı dedirttim sana ama ablamlara gitmiştik tam müsait Olmayı bekledim yoksa geç yazarım tam yorum yapamam göstereceğin şeye üzülürsün diye düşündüm bizim aramızda böyle kırgınlıklar olmamalı gibi Şeyler söyledi..
Ama ben ona hediye aldım kardeşime almış gibi göstericektim içimde kaldı üzüldüm sizce kim haklı kızlar?
:KK51: sence kim hakli?

Herkesin fikri göreceli kardeşimin fikrini alarak seçim yaptım arkadaşlarıma sordum bazıları beğendi bazılarının hoşuna gitmedi.. Eğer ki beğenmemiş olsaydı değiştirip farklı birşey alıcaktım..
ya birak lutfen, cocuk bilmeden guzelce begenmedigini soyleseydi, bu kez de 'zevkime laf etti' diye olay cikarip konu acacaktin..

Surda bir suru anlayisli fedakar kadimlar, eslerinden olmadik davranisi goruyor.
Boyle cocuk gibi davranan kadinlar ise, gunlerce pesinden kosturuyor.
Adaletin bu mu dunyaa ?

eden yaranirmis ben bunu anladim.. anlayisli olmak bi meziyet sanirdim, safmisim ben :KK53:
Yok hakikaten. Önce Lorena'nın, sonra Linda'nın davranışlarını ve sevgililerinin nasıl kapısında yattığını görünce ben de aynı kanıya vardım. Hata bizde sanırım, drama queen olmak lazım biraz.

Yok hakikaten. Önce Lorena'nın, sonra Linda'nın davranışlarını ve sevgililerinin nasıl kapısında yattığını görünce ben de aynı kanıya vardım. Hata bizde sanırım, drama queen olmak lazım biraz.
super taktikler gercekten.. konu sahibinin pohpohlanma adina actigini dusunuyorum konulari.. bsyleri ispatliyo sanki biz zavalli uyeciklere :KK53:

super taktikler gercekten.. konu sahibinin pohpohlanma adina actigini dusunuyorum konulari.. bsyleri ispatliyo sanki biz zavalli uyeciklere :KK53:
Bir dahaki ilişkimde lorena kıskançlığı ile linda ilgi meraklılığını harmanlayacağım. Bakalım nolacak:cool:

Ben pohpohlanma amacıyla açtığını düşünmüyorum çünkü kimse pohpohlamıyor, aksine o haklı bulunmak isterken bir-iki kişi dışında kimse haklı bulmuyor hatta herkes sevgilisinin nasıl olup da hala birlikte olduğunu sorguluyor. Bence linda sadece bu tip durumlarda hak verilmek, destek istediği için açıyor.

Bir dahaki ilişkimde lorena kıskançlığı ile linda ilgi meraklılığını harmanlayacağım. Bakalım nolacak:cool:

Ben pohpohlanma amacıyla açtığını düşünmüyorum çünkü kimse pohpohlamıyor, aksine o haklı bulunmak isterken bir-iki kişi dışında kimse haklı bulmuyor hatta herkes sevgilisinin nasıl olup da hala birlikte olduğunu sorguluyor. Bence linda sadece bu tip durumlarda hak verilmek, destek istediği için açıyor.
iste onu demek istedim aslinda, destek ariyo ve istiyo ki, ayy seni cok seviyo kizzz diyelim :KK53:

o adamcağız sana nasıl katlanıyor hala çözebilmiş değilim yazık seviyo belli ki. kezban triplerine maruz kalıp duruyor

Lorena uzun zamandır yok acaba aynı kişiler mi diye düşünmedim değil.
Konuya çözümümse telefonu kulağına 404 ile yapıştır gün boyu konusursunuz böylece

Son düzenleme:
linda eleştirileri yiyince konusuna cevap verememiş kıyamam
yakında bırakacak bu çocuk bunu Allah korusun
sonra telefonu at artık çöpe linda :)

Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz ona doğum günü yaklaşıyor hediye aldım beğenip beğenmiyeceği konusunda tereddüt ettiğim için kardeşime almış gibi fotoğrafını göndermeyi düşündüm senin fikrini almak istedim kardeşim için uygun mu diye.. Tabi fotoğrafı göndermeden önce müsait olduğunda haber verir misin senin fikrini alıcam dedim.. O da müsait değilim şuanda ablamlara gidiyoruz müsait olunca yazarım demiş.. Ben bunu saat 18 gibi söyledim bana 23de müsait olduğunu söylemiş.. Çok kızdınm ama belli etmedim Arkadaşımın erkek arkadaşına sordum artık gerek kalmadı hevesim kursağımda kaldı yazdım..
Bir Sürü özür diledi 3 gün boyunca bunu düşünüyorum uyuyamıyorum seni üzdüm hevesim kursağım da kaldı dedirttim sana ama ablamlara gitmiştik tam müsait Olmayı bekledim yoksa geç yazarım tam yorum yapamam göstereceğin şeye üzülürsün diye düşündüm bizim aramızda böyle kırgınlıklar olmamalı gibi Şeyler söyledi..
Ama ben ona hediye aldım kardeşime almış gibi göstericektim içimde kaldı üzüldüm sizce kim haklı kızlar?

2 kere okudum, sorun nerede diye. Üzgünüm ama erkek arkadaşınızçooook haklı. Ne var yani saat 6 da söylemişsin, geç müsait olmuş. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayat toz pembe değil, insanlar da masal karakterleri değiller. Sizinde müsait olamadığınız zaman olabilir. Erkek arkadaşınız olgunlukla size açıklama yapmış. Bence büyütmeyin.

Daha önce açmış olduğunuz konu başlıklarına baktımda sevgiliniz iyi sabrediyor size :KK9:
Hep bi sorun bi sıkıntı bi trip vallahi ben bunaldım sadece başlıklardan :KK57:
Bu kadar tripli olmayın yahu ne gerek var? :KK12:
Müsait olamamış yazmamış sonra dönüş yapmış. Tamam hediye almış olabilirsiniz ama neticede adı üstünde hediye ve sürpriz. Burnundan getirmeye ne gerek var? :KK12: Ben olsam sevgilim bana sizin yaptığınız gibi yapsa ve ardından hediyeyi verse tartışmadan sonra hediye falan istemezdim. :KK47:
Lütfen yaşınızın hakkını verin ve 15 16 yaşındaki çocuklar gibi davranmayın. İlişkinizi zedelemeyin. :KK14:

Sonra bu erkekler neden kadınlara değer vermiyor. Mazisinde senin gibi bıktıran kadınlar olduğu için.

Özür dilemiş hem de 3 gün boyunca. Kapında mı yatmalıydı?
Yeminle aynı şeyi düşünmüştüm :KK57::-):-)
Hakkaten yaaa okurken bunaldııımmm ben olsam 1 dk durmaz ayrılırdım dedim :KK12: Bu ne yaa her konusu ayrı skandal :KK57: İlgi budalası mıdır nedir konu sahibi hep bana hep bana diyor :63: Bencil aynı zamanda :KK53: Söylediklerim hakaret olarak algılanmasın, gerçekler can sıkıcı olabilir bazen :KK59::KK14:

Sonra bu erkekler neden kadınlara değer vermiyor. Mazisinde senin gibi bıktıran kadınlar olduğu için.

Özür dilemiş hem de 3 gün boyunca. Kapında mı yatmalıydı?

zaten çocuk özür dilediği için suçlu. kes lan deyip tribin alasını asıl o yapsaydı şimdi kız sürünecekti. her iki cinsiyetin de tribi çekilmez ve çok çirkin. bencil insanları hiç anlayamıyorum

Back
X