• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve ben

Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz ona doğum günü yaklaşıyor hediye aldım beğenip beğenmiyeceği konusunda tereddüt ettiğim için kardeşime almış gibi fotoğrafını göndermeyi düşündüm senin fikrini almak istedim kardeşim için uygun mu diye.. Tabi fotoğrafı göndermeden önce müsait olduğunda haber verir misin senin fikrini alıcam dedim.. O da müsait değilim şuanda ablamlara gidiyoruz müsait olunca yazarım demiş.. Ben bunu saat 18 gibi söyledim bana 23de müsait olduğunu söylemiş.. Çok kızdınm ama belli etmedim Arkadaşımın erkek arkadaşına sordum artık gerek kalmadı hevesim kursağımda kaldı yazdım..
Bir Sürü özür diledi 3 gün boyunca bunu düşünüyorum uyuyamıyorum seni üzdüm hevesim kursağım da kaldı dedirttim sana ama ablamlara gitmiştik tam müsait Olmayı bekledim yoksa geç yazarım tam yorum yapamam göstereceğin şeye üzülürsün diye düşündüm bizim aramızda böyle kırgınlıklar olmamalı gibi Şeyler söyledi..
Ama ben ona hediye aldım kardeşime almış gibi göstericektim içimde kaldı üzüldüm sizce kim haklı kızlar?
yani hayret ediyorum . ne kadar sabırsız millet olduk biz böyle.
ne var yani 23 de musait olduysa. asker gibi hazır ol da beklesin mi istiyorsunuz . yapmayın böyle. azıcık sabırlı , anlayışlı olun. emin olun daha çok mutlu olacaksınız sevgilinizle.

Yorulmuyor musun bu kadar tripten, sıkıntı çıkarmaktan, problem yaratmaktan?
Yok müsait olmamış küstüm, yok hediyeyi almamış kırıldım doğum gününü kutlamadım. Fazla çocukça ve sıkıcı. Sevgilinin yerinde olsam o hediyeyi burnundan sokar ağzından çıkarırdım. İyi sabrediyor.

benim sevgilimin dükkanları var bi market babasıyla beraber yardım ediyo falan burda yorum yapanlardan kucugumdur. ve benim sevgilim hiç yazamiyo sabahtan geceye kadar babasının yanında ancak babası bi yere çıkarsa falan yazabiliyo ve buna ben sesimi cikarmiyorum hatta yazdığı zaman mutlu olup o anın kıymetini biliyorum ufak bi zamanı varken ne gerek var kavga etmeye trip atmaya birkaç gün sana yazamadi diye sukret ben her gün böyleyim canım eğer ki musait olup yazmadiysa online olup seni takmadiysa haklısın ama musait olamamış normal bi şeydir doğum gününü kutla ve empati kur o sana yapsa napardin?

benim sevgilimin dükkanları var bi market babasıyla beraber yardım ediyo falan burda yorum yapanlardan kucugumdur. ve benim sevgilim hiç yazamiyo sabahtan geceye kadar babasının yanında ancak babası bi yere çıkarsa falan yazabiliyo ve buna ben sesimi cikarmiyorum hatta yazdığı zaman mutlu olup o anın kıymetini biliyorum ufak bi zamanı varken ne gerek var kavga etmeye trip atmaya birkaç gün sana yazamadi diye sukret ben her gün böyleyim canım eğer ki musait olup yazmadiysa online olup seni takmadiysa haklısın ama musait olamamış normal bi şeydir doğum gününü kutla ve empati kur o sana yapsa napardin?
Ben de sıkıldığım zaman buraya yazıyorum zaten ona hiç birşey demiyorum, ilk ben kutlamak istiyordum gece 00 gibi çevrimiçiydi yazmadı bana yazsaydı keşke, artık hiç içimde kutlama hevesi kalmadı..

Yorulmuyor musun bu kadar tripten, sıkıntı çıkarmaktan, problem yaratmaktan?
Yok müsait olmamış küstüm, yok hediyeyi almamış kırıldım doğum gününü kutlamadım. Fazla çocukça ve sıkıcı. Sevgilinin yerinde olsam o hediyeyi burnundan sokar ağzından çıkarırdım. İyi sabrediyor.
O sizsiniz herkes sizin gibi olmuyor.

Ben de sıkıldığım zaman buraya yazıyorum zaten ona hiç birşey demiyorum, ilk ben kutlamak istiyordum gece 00 gibi çevrimiçiydi yazmadı bana yazsaydı keşke, artık hiç içimde kutlama hevesi kalmadı..
anladım canım

Ben de onu diyorum işte ben olsaydım.... Dua et böyle sabırlı bir insan var karşında. Ama her sabırın bir taşma noktası da ar unutma.
Bana sabrettğini düşünüyorum söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama her zaman Allah razı olsun senden diyen bi insan.. Ayrıca buraya her yazdığımı ona yansıtmıyorum.

Dogum gunu olan adam 00 :00 da dogum gunumu kutla mi diyecekti sana? Keske yazsaydi diyorsun.

Ben o arada konunun akışına göre birşeyler yazıyoduğu halde yazmadı eğer o an bişeyler yazdaydı hemen kutlardım

Seni üzdüğü zaman eşek gibi anırıyomuş, sende anırmazsa barışmıyormuşsun.. Söyle yine eşek olsun da barış uzatma konuyu...
Yok arkadaş hata bendeymiş eşek gibi anırtsaydim boşanmazdim belki de... Erkeğe değer verenler mutsuz, eşek yerine koyanlar mutlu..

Seni üzdüğü zaman eşek gibi anırıyomuş, sende anırmazsa barışmıyormuşsun.. Söyle yine eşek olsun da barış uzatma konuyu...
Yok arkadaş hata bendeymiş eşek gibi anırtsaydim boşanmazdim belki de... Erkeğe değer verenler mutsuz, eşek yerine koyanlar mutlu..
Kendisi isteyerek yapıyo ben hiç bi zaman zorlamam, bunu yapıyosa da benim gözümde asla küçük düşmez aksine beni önemsediğini düşünürüm.
Sizin tercihiniz kişilikle alakalı birazda kader kısmet..

:KK70:Izdırabı sanaldekiler çeksin, sefasını gerçeği sürsün adalet mi bu? Öğrendiğim iyi oldu, bir daha yorum yazmak için parmaklarımı yormam :KK66: Hayırlı konular, hayırlı ilişkiler size :KK19:

Bence kutlamayın. Ne münasebet doğumgününü 00:00da kutlamadığınız halde sabah size sevgi dolu mesajlar yollaması? Ayıp yani, doğumgünü olan adam size mesajlar gönderiyor, ay çok haklısınız kırılmakta. Hele hele doğumgününü SİZ kutlamadığınız halde yine mağdur olanın siz olması çok şahane.

Bence sevgilinizin heykelini BDVnin girişine dikelim.

Back
X