- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
yani hayret ediyorum . ne kadar sabırsız millet olduk biz böyle.Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz ona doğum günü yaklaşıyor hediye aldım beğenip beğenmiyeceği konusunda tereddüt ettiğim için kardeşime almış gibi fotoğrafını göndermeyi düşündüm senin fikrini almak istedim kardeşim için uygun mu diye.. Tabi fotoğrafı göndermeden önce müsait olduğunda haber verir misin senin fikrini alıcam dedim.. O da müsait değilim şuanda ablamlara gidiyoruz müsait olunca yazarım demiş.. Ben bunu saat 18 gibi söyledim bana 23de müsait olduğunu söylemiş.. Çok kızdınm ama belli etmedim Arkadaşımın erkek arkadaşına sordum artık gerek kalmadı hevesim kursağımda kaldı yazdım..
Bir Sürü özür diledi 3 gün boyunca bunu düşünüyorum uyuyamıyorum seni üzdüm hevesim kursağım da kaldı dedirttim sana ama ablamlara gitmiştik tam müsait Olmayı bekledim yoksa geç yazarım tam yorum yapamam göstereceğin şeye üzülürsün diye düşündüm bizim aramızda böyle kırgınlıklar olmamalı gibi Şeyler söyledi..
Ama ben ona hediye aldım kardeşime almış gibi göstericektim içimde kaldı üzüldüm sizce kim haklı kızlar?
ne var yani 23 de musait olduysa. asker gibi hazır ol da beklesin mi istiyorsunuz . yapmayın böyle. azıcık sabırlı , anlayışlı olun. emin olun daha çok mutlu olacaksınız sevgilinizle.