• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve benim iş bulma sorunum

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
391
103
35
Mrb kızlar benim iki buçuk yıllık bi birlikteligim var. İkimizde univ mezunuyuz bi kaç hafta önce sevgilim assubayligi kazandı. Ben hala bi iş bulamadım kpss den 83 aldım ama bölüm de atama az olduğu için Atanamiycam. Neyse iki kere denedim kpss yi olmadı ve cok yıprandim. Sevgilim bana tekrar hazırlanacak mısın diye sordu dün tepem attı sanki çalışmak zorunda miyim anlamıyorum bende atanmak istiyorum ama olmuyo elimden geleni yapiyorum sevgilim bna ben her koşulda yanındayım diyo ama bu konuyu açınca ondan soguyorum. Milletinki çalışma evde otur der benim ki sanki illa çalışmak zorundaymis gibi hissettiriyor. Normalde çok iyidir daha bana hiç kötü söz soylemedi bi kere sesini yukseltemedi ne desem yapar ama bu konu beni çok uzuyor. Ben mi abartiyorum sizce :(

Mrb kızlar benim iki buçuk yıllık bi birlikteligim var. İkimizde univ mezunuyuz bi kaç hafta önce sevgilim assubayligi kazandı. Ben hala bi iş bulamadım kpss den 83 aldım ama bölüm de atama az olduğu için Atanamiycam. Neyse iki kere denedim kpss yi olmadı ve cok yıprandim. Sevgilim bana tekrar hazırlanacak mısın diye sordu dün tepem attı sanki çalışmak zorunda miyim anlamıyorum bende atanmak istiyorum ama olmuyo elimden geleni yapiyorum sevgilim bna ben her koşulda yanındayım diyo ama bu konuyu açınca ondan soguyorum. Milletinki çalışma evde otur der benim ki sanki illa çalışmak zorundaymis gibi hissettiriyor. Normalde çok iyidir daha bana hiç kötü söz soylemedi bi kere sesini yukseltemedi ne desem yapar ama bu konu beni çok uzuyor. Ben mi abartiyorum sizce :KK43:

Çalışmak zorunda değil misin sence? Kocanın eline bakan, istediğini almak için izin almak zorunda olan, assubay maaşıyla kıt kanaat yaşayan, başkalarının hayatına özenen bir kadın mı olmak istiyorsun?

artık erkeklerde uyanık. çalışan bayan istiyorlar...
yoksa baksana ülkenin haline :(
yinede kötü nıyetli düşünemedim nıyeyse.belkıde siz cok istediğiniz için sormuştur...

çalışmak istemiyorsun sanırım. sadece atanınca mı çalışılıyo. ayrıca sana çalış dememiş atanman için sormuş yinede. çalışmana izin vermiyorum dese daha mı hoşuna gidecekti

Üniversite mezunusun calışmak istemiyorsun,o nereden bilsin, heralde üniversiteyi işe girip çalışmak için okuduğunu düşünüyordur normal olarak. Üniversite mezunu olup çalışmak isteyenleri hiç anlamıyorum acıköğretim işletme okuyun o zaman Türkiyenin yüzde sekseninde var işletme diploması ne işe yarıyorsa.

Çalışmayıp da ne yapacaksın pardon? 83 zaten atanmana yetmez, 83 düşük bir puan şu koşullarda. En az 90 alman lazım atanabilmen için.

2 seneni kpss ile heba edeceğine özel sektöre yönelseydin keşke. İktidar yanlısı değilim, ölürüm de olmam sakın yanlış anlaşılmasın ama ülkemizdeki işsiz sayısının en az yarısı iş beğenmediği için işsiz. Bakın en basidinden bir örnek vereyim, benim annem ve teyzem ortak bir dükkan işletiyorlar, dükkanda erkek elemana ihtiyaç duydular, sürekli çalışmak üzere (yani dönemsel falan değil) genç erkek eleman. Kaç tane genç eleman alındı ama 1 ayı doldurmadan gitti hepsi. Bunların hepsi, abartmıyorum hepsi vasıfsız insanlar yani üniversite mezunu falan değil. Asgari ücret, sigorta, yol yemek masrafı ve performansa göre maaşına zam vs hepsi içinde ama iş beğenmiyorlar. Öte yandan koca bir tır malı dükkanın üst katına 20 TL, şaka değil sadece 20 TL karşılığında taşımaya razı bir sürü insan var.

Hayır kizlar siz tamamen yanlış anlamissiniz ben herseyden çok istiyorum çalışmayı en çok ailem için. Elimden geleni yaptigimin da farkındasinizdir 83 aldım diyorum. Ama nedense o bana bunları söyleyince zoruma gidiyo. Özel sektörde bransimla ilgili çok iş aradım başvuru yaptim donus olmadı bana. Atanmayi istiyorum çünkü o memur olacak sürekli yer değiştirecek o yüzden özel sektörde de tutunmam zor ve düzensiz olmuş olacak o yüzden kpss ye yönelim yaptım

Hayır kizlar siz tamamen yanlış anlamissiniz ben herseyden çok istiyorum çalışmayı en çok ailem için. Elimden geleni yaptigimin da farkındasinizdir 83 aldım diyorum. Ama nedense o bana bunları söyleyince zoruma gidiyo. Özel sektörde bransimla ilgili çok iş aradım başvuru yaptim donus olmadı bana. Atanmayi istiyorum çünkü o memur olacak sürekli yer değiştirecek o yüzden özel sektörde de tutunmam zor ve düzensiz olmuş olacak o yüzden kpss ye yönelim yaptım
Branşınız nedir?

Çalışmayıp da ne yapacaksın pardon? 83 zaten atanmana yetmez, 83 düşük bir puan şu koşullarda. En az 90 alman lazım atanabilmen için.

2 seneni kpss ile heba edeceğine özel sektöre yönelseydin keşke. İktidar yanlısı değilim, ölürüm de olmam sakın yanlış anlaşılmasın ama ülkemizdeki işsiz sayısının en az yarısı iş beğenmediği için işsiz. Bakın en basidinden bir örnek vereyim, benim annem ve teyzem ortak bir dükkan işletiyorlar, dükkanda erkek elemana ihtiyaç duydular, sürekli çalışmak üzere (yani dönemsel falan değil) genç erkek eleman. Kaç tane genç eleman alındı ama 1 ayı doldurmadan gitti hepsi. Bunların hepsi, abartmıyorum hepsi vasıfsız insanlar yani üniversite mezunu falan değil. Asgari ücret, sigorta, yol yemek masrafı ve performansa göre maaşına zam vs hepsi içinde ama iş beğenmiyorlar. Öte yandan koca bir tır malı dükkanın üst katına 20 TL, şaka değil sadece 20 TL karşılığında taşımaya razı bir sürü insan var.
Öğretmenlik mezunuyum bu arada o yüzden 83 iyi bi puan 3 oturum sınava girdim öyle memurluk gibi değil

Tabi kide calismak istiyosun ama bizim turk erkekleri calismasanda olur diyen tipler olduklari icin bunu duymak istemen en dogal hakkin ama demek ki seninki calismani istiyo yaoacak bisi yok

artık erkeklerde uyanık. çalışan bayan istiyorlar...
yoksa baksana ülkenin haline :KK43:
yinede kötü nıyetli düşünemedim nıyeyse.belkıde siz cok istediğiniz için sormuştur...
Evet benim çok istediğimi biliyo ne karar alırsan al içinden ne geliyorsa onu yap her zaman yanindayim diyo ama bu konuda baskı hissetmek hiç hoşuma gitmiyo :(

Tabi kide calismak istiyosun ama bizim turk erkekleri calismasanda olur diyen tipler olduklari icin bunu duymak istemen en dogal hakkin ama demek ki seninki calismani istiyo yaoacak bisi yok
Aynen keşke bana çalışma dese de ben de çalışmak istiyorum diye diretsem :( beni anladığıniz için teşekkür ederim

Mrb kızlar benim iki buçuk yıllık bi birlikteligim var. İkimizde univ mezunuyuz bi kaç hafta önce sevgilim assubayligi kazandı. Ben hala bi iş bulamadım kpss den 83 aldım ama bölüm de atama az olduğu için Atanamiycam. Neyse iki kere denedim kpss yi olmadı ve cok yıprandim. Sevgilim bana tekrar hazırlanacak mısın diye sordu dün tepem attı sanki çalışmak zorunda miyim anlamıyorum bende atanmak istiyorum ama olmuyo elimden geleni yapiyorum sevgilim bna ben her koşulda yanındayım diyo ama bu konuyu açınca ondan soguyorum. Milletinki çalışma evde otur der benim ki sanki illa çalışmak zorundaymis gibi hissettiriyor. Normalde çok iyidir daha bana hiç kötü söz soylemedi bi kere sesini yukseltemedi ne desem yapar ama bu konu beni çok uzuyor. Ben mi abartiyorum sizce :KK43:
belkide kafasında planları vardır evlilik gibi?

Tarihçi alımı az ama tarihçiler mat yapamadığı için puanları da az.

83 ile tarihçiler atanıyor diye biliyordum ben..

Rica ederim ama bu seferde onca okudum ama calismama izin vermiyor die uzulecektin
Iki defa polislik denedim kaç defa ücretli öğretmenlik kpss desen en zorlu surecti hepsini kendisi de yaşadı aynı bransiz sonuçta olmayınca ne kadar üzüldügumu biliyo. Keşke bi kerede aman bırak olmazsa olmasın ben varım ya ne diye kendini yipratiyorsun demedi onu bi dese yetecek :( öyle dese bırakacak değilim elimden geleni yapmaya devam edicem..

83 de hangi bölüme göre 83 den bahsediyorsun 76 la bile atanan var sanırsam bölüm de atama yok . ben şu noktaya değinmek istiyorum burada millet iş beğenmiyor demişşin canım senin haberin varmi kaç yıl okuyosun üstüne lisans yapıyosun sonra adam seni asgari ücrete yemek paranı da kısıtlayarak eşşek gibi çalıştırıyor ki o çalışmanın hakkı 2000-2500 civarıyken çalışırken insanın gözbebeği yerinden oynuyor resmen peki bu revamı ya yazık değil mi sen neyin beğenmemesinden bahsediyon bide yazmışsın bi suru insan var 20 tl çalışacak siz bole düşünenler yüzünden insanların hakkı yeniyor bu memlekette hak edilen verilmediği müddetçe aman beğenmiyor bence sen beğenmiyorsun daha az maaşa nasıl çalıştırırım düşüncesindesin işte bunlar hep kapitalizim !!!!!!!

Back
X