Sevgilim ve dostum :(

hayatzorr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5
0
0
İstanbul
Benim derdim çok sevdiğim sevgilim ve çok sevdiğim dostum. Ara sıra atışsalarda onlarda yakındı birbirine birbirlerini seviyorlardı, yani ikisi de bana öyle söylüyordu bilmiyorum. Ama bu sıralar çok atışıyorlar ve ben arada kalıyorum. Dostum çok ters konuşur hatta bazen ağır laflar eder sinirlendiğinde biraz o yüzden de tartışma büyüyor. Sonradan pişman olduğu zamanlar oluyordu sevgilimde her defasında alttan alıyordu ama artık almıyor bir olur tamam iki olur tamam üçte yeter artık düşüncesiyle. Bu tartışmalar daha da fazla büyürse bana seçim yaptırmalarından korkuyorum seçim yapamam ikisi de benim için çok değerli. Benim düşüncem dostum beni seviyorsa değer veriyorsa sevgilimi kabul edecek ve iyi geçinmeye çalışacak tabi aynı şey sevgilim içinde geçerli oda seviyor ve değer veriyorsa dostumu kabul edecek ve iyi geçinmeye çalışacak. Gerçek dostta, doğru sevgili de bu seçimi yapmak zorunda asla bırakmayandır. Ve olurda birgün seçim yaptırırlarsa seçim yaptıranı hayatımda silmeyi düşünüyorum çok zor olsa da, çünkü seçim yaptıran kişinin bana yeterince değer vermediğini yeterince sevmediğini ve mutluluğumu düşünmediğini düşüneceğim. Sizce bu durumu düzeltmek için ne yapmalıyım?

Arkadaşınız size değer veriyorsa aşık olduğunuz adama saygı çerçevesinde davranması gerekmez mi? İkisi de öyle tabii...
Sana değer veren, senin değer verdiğine de saygı gösterir.

Birbirlerinden hoşlanmıyorlarsa üçlü buluşmayın ikisiyle ayrı ayrı görüş. Sonuçta kimse kimseyi sevmek zorunda değil kaç yaşınızdasınız ki "ben onu sevmedim, görüşme" denilsin:44:Arkadaşının davranışından bahsettiğin için eleştirimi o yönde yapıyorum da ben en çok onu hatalı buldum. Sonuçta ucunda senin mutluluğun, huzurun var. Erkek arkadaşın sırf senin dostun diye konuşurken neden kötü konuşmalarına göz yumsun ki sürekli.

Bence arkadaşınla konuş ya da dediğim gibi ayrı ayrı buluşun
:44:

ilişkin ciddi ise kesinlikle sevgilini seçiceksin aksi düşünülemez eğer seçmezsen o adam sana güvenip nasıl evlensin .

Ama durduk yere seçim yaptırırsa sana sevgilin bedelini ödemek zorunda seni daha hoş tutmalı .

Bi tarafta eşin olucak insan , bi tarafta dostun eğer kefeye bile koysan . çocukta sen kıyaslamak için düşündün, ben gidiyorum kusura bakma ama çocuk haklı .Aynı şey çocuğun başına gelse ve dostunu seçse ne düşünürsün ?

En iyisi ikisini görüştürme sen özel olarak zaman ayır ikisinede .

Back
X