• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve ısrarcı ailesi?

Niye evlenmiyorsunuz anlamadım ben ne iş yapıyor eşya düğün evi geçindirmek konuları tamammi siz çalışıyor musunuz ben böyle Hadi hadi oldumu sevmiyorum birşey saklanıyor gibi geliyor ben öyle düşünüyorum.Konu ne ailesi ile oturacaksaniz evlenmeyin

Konun içinde sanki tüm kk varmış da olaya herkez hakimmis gibi anlatmışsın ben bişey anlamadım anlayan bordo bereli 🤣🤣🤣

Niye evlenmiyorsunuz anlamadım ben ne iş yapıyor eşya düğün evi geçindirmek konuları tamammi siz çalışıyor musunuz ben böyle Hadi hadi oldumu sevmiyorum birşey saklanıyor gibi geliyor ben öyle düşünüyorum.Konu ne ailesi ile oturacaksaniz evlenmeyin
Ne saklanıyor Olabılır pekı

Ben konunuzu çok anlamadım ki verdiğiniz ayrıntılardan sadece erkek ailesinin hadi hadi demesi iyi birşey değil .Benim fikrim bu .Karar evlenecek insanlara bırakılır onlar biz evleniyoruz der .Sonuçta kimse yoğurdum ekşi demez dediğim gibi konuyu anlamadım niye evlenmek istemediğinizi

Düğün kelimesini nasıl duyun diye yazmayı becerdin menekşe? En son sırf benim diye kötü yorum yapıyorsunuz diyordun, çareyi yeni hesap açmakta buldun galiba ama kokundan tanırız seni 😭

Ben konunuzu çok anlamadım ki verdiğiniz ayrıntılardan sadece erkek ailesinin hadi hadi demesi iyi birşey değil .Benim fikrim bu .Karar evlenecek insanlara bırakılır onlar biz evleniyoruz der .Sonuçta kimse yoğurdum ekşi demez dediğim gibi konuyu anlamadım niye evlenmek istemediğinizi
Karsı tarafın aılesı ısrar ediyor o da ızaklasoyor durum cıddıye bınmedıgı ıcın

Karsı tarafın aılesı ısrar ediyor o da ızaklasoyor durum cıddıye bınmedıgı ıcın
Sevgiliniz sizinle evlenmek istiyormu istemiyormu birde durum nasıl ciddiye binecek ev iş eşya isteme bunumu diyorsunuz ? Siz istemiyormusunuz imkan mi yok eminmi devilsiniz sorun ne ?

Sevgiliniz sizinle evlenmek istiyormu istemiyormu birde durum nasıl ciddiye binecek ev iş eşya isteme bunumu diyorsunuz ? Siz istemiyormusunuz imkan mi yok eminmi devilsiniz sorun ne ?
Bak evlenmek ıcın acele eden yanı cok ısteyen kendisi erteleyelim dıyen benim ama mevburıyetten. Ama anlamıyor ustume gelınıyor dıye acele ediyor ayrıca sacma sapan konusuyor yok hassassın yapabılır mıyız bılmem ne benıö hassas olduğumu sıödı mı anladı

Kendi ayaklarınızın ustunde duruyorsanız, sevgilinizden eminseniz arkanızda birinin olmasına gerek yok. Aile onayi tabii ki cok önemli bir sey ama gunun sonunda evlenen sizsiniz. Ailenizin istememekte gecerli bir sebebi yoksa kendi kararınızı verebilecek yastasinizdir diye tahmin ediyorum
Herkes ustume gelıyor dorrt dortluk adam arıyorlar ama oyle bır dunya yok

Adam sizin oyuncaginiz mi? Sonu belli olmayan bir surec, aileniz izin verecek mi o bile belli degil. Senelerce sizi bekleyip sonra evlenemeseniz yazık degil mi onca senesine, gencligine?

Seven sevdigini bekler falan sizin durumunuzda gereksiz romantizm.
Onca seneden kastın ne 3 4 sene beklersin demıyorum kı

Aileniz adamla tanismak bile istemiyor. Siz bu yuzden kavga edemem ailemle diyorsunuz. Kisa surede nasil cozmeyi planliyorsunuz peki?

7-8 ayda eve kabul etmeyen ailenizi evlenmeye ikna mi edeceksiniz?
Ailem benim kararlarıma ozen gosteröıyor çünkü ve her seyı dort dortluk bekliyor karsıdan şimdi eve cagırsam laf ederler mı ters davranırlar mı ondan korkuyorum zaten normalde aılem iyiler ama o konuda pek guvenemıyor sevgılıme dedım lutfen saygılı davran bana yeter o saygılı davranırsa aılemın ıcıne siner haksız mıyım bana basta ben boyleyım falan dedi hayır oyle degil kendisi herkese saygılı bırı sevilen bırı e sımdı gercekten isteyen erkek de bu konuda çok haklısın elinden geleni yapmaz mı su sureci atlatana kadar en azından sonrası kolay zaten

Aileniz adamla tanismak bile istemiyor. Siz bu yuzden kavga edemem ailemle diyorsunuz. Kisa surede nasil cozmeyi planliyorsunuz peki?

7-8 ayda eve kabul etmeyen ailenizi evlenmeye ikna mi edeceksiniz?
Zaten onun o saygısını gorurlerse ısı yokısa syrmezler bu durumda ona ıs dusuyor olur ya bısey denir laf soz olur yine alttan almasını isterim ıstedıgım tek bu

Back
X