Allah aşkına korkmayın cinsellikten bu kadar. Karşınızdaki adam sizi arzulamıyorsa korkun, cinsellik konuşmuyorsa korkun.
Ya bu kadar muhafazakar yaklaşırsanız mevzuya kendinizi aldatılma başlıkları altında bulursunuz. Eşiniz eve sizi kutsal bir şey gibi koyar gider, ihtiyaçlarını başka yerde tatmin eder. Oturur ağlarsınız eşim benimle ilgilenmiyor diye.
Ben cinsellik düşünmüyorum diyen adamdan korkarım. Ne örneklerini gördüm efendi efendi takılıp da cinsel sapkınlıkları olan. Dilinde olandan zarar gelmez. Ben bunu bildim, bunu söylerim. Kaldı ki adam size bir şey yapmamış, zorlamamış, 6,5 ay gibi bir süre iletişiminiz devam etmiş.
Niye zor olsun bu kadar, beni arzuladığı bilmek çok güzel ama benim için biraz erken demek. Niye soğumak ben anlamıyorum. Ben size karşılık verin demiyorum, adamın ondan soğuyacak anormal bir şey yapmadığını söylemeye çalışıyorum.
Ben bakireydim, çok sıkıntı yaşadım bu tabular yüzünden. Eşimin benden önce evliliği de ilişkileri de olmuştu. O beni yönlendirdi, o destek oldu, yaşadığım sıkıntıların anormal bir şeyler olmadığını ben ondan öğrendim. O tecrübeli olmasa biz çoktan ayrılmıştık.
Sexting kötü bir şey değil ki. İki kişi arasında karşılıklı rıza olduktan sonra cinsellikte tabu olacak bir şey yoktur. Ben bunu isterim, ben bunu istemem diye açıklama yapamıyor olmak tabudur.
Ben bütün bunları evlendiğimde eşimle yapmak istiyorum dersiniz. Bu anlaşılır bir şey mesela. Ama eskiden ilişkisi olmuş diye soğumak, sizi cinsel anlamda arzularını belirtti diye soğumak, ben asıl bunu normal bulmuyorum.
Googledan kadın erkek cinselliğinin farklarını araştırın, okuyun öğrenin. Mevzu cinsellik olunca insanlar araştırmaktan bile korkuyor.