sevgilim ve kısa tatil yarıdm.:S

Hadi yalan söyleyip gittin ya başına bişey gelirse bunun hesabını nasıl vereceksin ailene ...

bende yaptım bir kere oyle dort gun degildi birgunlugune gittim dogrusu yanlısı tartısılır tabiki hos degil yalan soylemek ama elime bir daha fırsat gecmeyecekti o an pismanmıyım hayır basıma birsey gelmedi guvendigim bir insan zaten o anlamda bir daha olsa gene yaprım cok kotu ornek oldum farkındayım

tatlım ailen nereye gidecegini biliyor sonucta
bence git tadını cıkar ya ilişkin yeni olsa bir kez daha düşünülebilirdi ama bunca yıllık sevgilin haketmişsinizdir başbaşa bir tatili
bende sevgilimle cok kaçamak yaptım ailemin bazen haberi olurdu nereye gittigimden (kız arkdşlarla gidiyoruz derdim)bazen hiç soylemezdim bile :) sen gitmeyi cok istiyorsun ailene de nereye gidecegini soylemişsin bismillah de çok yola bişey olmaz inşallah şimdiden iyi eglenceler size

Tamda yalan sayılmaz ya nereye gideceğin belli
sadece gitceğin kişi arkadaşların değil de sevgilin
güveniyorsan ve seviyorsan yalana değer diye düşünüyorum ben
çünkü doğruyu söylesen gidemezsin
bende ağustosta babama okul büyükadaya geziye götürüyor dicem
ve gerçekten oraya gitcem ama okulla değil
sevgilim, kardeşim dediğim insan ve sevgilisiyle
ama annem herşeyin doğrusunu bilicek tabi
yalnız ben günü birlik gitcem gelcem
ayrıca bundan öncede yalan söyleyip sevgilimle başbaşa
gittiğim yerler oldu günü birlik
daha ortaya çıkmadı inş çıkmaz da
bence git eğlenmene bak sevdiğinle :)

Son düzenleme:

tatlım eni olsa hayatta düşünmezdim tanımak için ama çok iyi tanıyorum çok düzgün.çokta istiyorum ama çılgın biri deglim bu zamana kadarda çok nadirdi kaçamaklarım çekniyrum. cesaretlenmem lazmı sanırım:)..annem gözüaçık bir insan herşeyi sorgular ama yaptıgım kaçamaklarıda hiçç anlamadı bu zamana kadar..yalan sölemem hoş degil ama gitcgim yeri falan dogru söyledim..teşekkür ederim yorumun için:*

Son düzenleme:
Ya ailene yalan söylememek için sevgilinle beraber olmuycaksın yada her şeyi göze alıp sevgilin olucaksın bu tabi senin fikrin ama bence ailene tam olarak yalan söylememişin zaten sadece kiminle gitceğin arkadaşın değilde sevgilin :)
Ben olsam sevgilimle giderdim kesin

Ailenin duycağını hiç sanmıyorum sevgilinede güveniyorsan bence git gez güzel vakit geçir derim :)
Şimdiden iyi eğlenceler :)

evetttt cesaretlenmem gerek sadece yoksa bende cok isiyorum elele gezeim çıkp yemek yiyelim teyzesi orda beni çok sever ona gidelim basbasa 4 gün geçirelim çok istiyorum..bide gittiginde bu 4 gün aklına gelsin istiyorum o mutlu anları unutmuyor cünkü zaman geçsede üstünden konuşarak anarız ozamanları:)

böyle örneklere ihtiyacım var sanırım tatlımm bende günübirlik yakın biyere gitmştim iyiki gittik diyorum çok eglendik ama bunda tereddütteyim:)

Tamda yalan sayılmaz ya nereye gideceğin belli
sadece gitceğin kişi arkadaşların değil de sevgilin
güveniyorsan ve seviyorsan yalana değer diye düşünüyorum ben
çünkü doğruyu söylesen gidemezsin
bende ağustosta babama okul büyükadaya geziye götürüyor dicem
ve gerçekten oraya gitcem ama okulla değil
sevgilim, kardeşim dediğim insan ve sevgilisiyle
ama annem herşeyin doğrusunu bilicek tabi
yalnız ben günü birlik gitcem gelcem
ayrıca bundan öncede yalan söyleyip sevgilimle başbaşa
gittiğim yerler oldu günü birlik
daha ortaya çıkmadı inş çıkmaz da
bence git eğlenmene bak sevdiğinle :)

Son düzenleme:

inşallah çıkmaz tatlım:) benimkilerdeeee çıkmaz umarım.)

bebeğim kasma bu kadar kendini ya ben üniversite son sınıftayken okulun bitmesine bir ay kala yurttan ayrılıp erkek arkadaşımla kaldım aileme soyledim bir arkadaşımın yanına cıkıyorum kpssye hazırlancam bir ay evde beraber kalcaz dedim sonucta erkek arkadaşım da "arkadaşım" oluyor hihihi :)) kalkıp da peşinden gelecek kontrol edecek halleri yok ya git keyfine bak aşkın tadını cıkar canımmm

bebeğim kasma bu kadar kendini ya ben üniversite son sınıftayken okulun bitmesine bir ay kala yurttan ayrılıp erkek arkadaşımla kaldım aileme soyledim bir arkadaşımın yanına cıkıyorum kpssye hazırlancam bir ay evde beraber kalcaz dedim sonucta erkek arkadaşım da "arkadaşım" oluyor hihihi :)) kalkıp da peşinden gelecek kontrol edecek halleri yok ya git keyfine bak aşkın tadını cıkar canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…