sevgilim ve kısa tatil yarıdm.:S

canım haklısın ama düşünüyorum işte napıım. Evet tatlım o benim herseyim zaten en ii arkadasım sırdasım sevgilim arkadaş vasfını kullanıyorum sadece:) bakalım tam tamam diceklermi sonra hazrlıklar için sızden fikir alırım

kızlar son gelişmelerden bahsediim akıl verin yaa...söledm babama bakarız demişti b akşamda söyledim sıcak ramazanlık tatilden yeni döndük yine gideriz yorulcaksın 4 günlügüne degicekmi vs vs dedi ben tabi kızdım gitmek stiyorum ama dedim sen bilirsin dedi tek bi yere gitmek istiyorum onu yaşamak istiyorum dedim biraz sulugöz oldugumdan bikaç damla geldii..odama geçtim babam cagrdı gözlerm kızarıktı gitmek istemedim anme dmiş gitmek istiyorsa gitsin anemde gitmek istersen git dedi şimdi napıyım sizce????

Son düzenleme:
yo0rumlar silinmişşş:S:S:S

Günaydın canım,
Evet benim yorumlarım hep silinmiş, neden ki acaba :44::44:

Canım baban da yorulcaksın diye öyle demis iste, bence sen konusmalarda gideceginin sinyallerini ver.

Günaydın canım,
Evet benim yorumlarım hep silinmiş, neden ki acaba :44::44:

Canım baban da yorulcaksın diye öyle demis iste, bence sen konusmalarda gideceginin sinyallerini ver.
canm az öncee gidicem dedim tamam dediler demegojide yaptm biraz:) knsmalar slinmiş bende anlamadm

tatlım 1.sayfayı okudum sadece arada kaçırıdğım bişi varsa özür :)
bence başına bişi gelirse ne olurdan daha ziyade şunu düşün. eğer öğrenirlerse ben bu sorumluluğun altına girebilecek miyim? yani bi hayal et diyelim ki öğrendiler sonuç ne olacak? eğer o sonucu göze alıyorsan git derim ben. çünkü gideceğin yeri sölemişsin. e Allah korusun ama başına bişi gelirse emin ol sölediğin yalandan çok senin başına gelen kazayla ilgilenecekler.
kaçamak yapan var mı demişsin, ben aileme açıkça söyleyerek gitmiştim ama arkadaşım bırak yerini sölemeyi, bana geldiğini söyleyerek kıbrısa gitmişti uçakla :)

Canım, arkadasımız tatile gitti. Göze aldı olabilecekleri.. Bizde arkasından iyi eğlenceler diyelim artık, insallah bir aksilik yasamaz.

Bunları hepimiz düşünüyoruz da iste aska yenik düsüyoruz, seviyoruz napalim yani.. Gidilen yer biliniyor sonucta. Ben aileme böyle birşeyi söyleyemem, sen söyleyebilmissin ne güzel.
Arkadasın cok cesaretliymis ama he teeee nerelere gitmiss

kızlar bugün döndüm aşkun yanınında cok güzel 8 gün gecırdık cok harikaydı dahada asık lduk birbirimize dahada alıstık suan ikimizinde içinde kocaman bi bosluk var içimdeki boslugu anlatamam...neyseki 9gün sora stajı bitip gelicek gayet sorunsuzdu taki düne kadar dün annem tlfnu arkdsma vermemi istedı bi kız cevrdm yoldan anlamadı ama işkilenmiş aşk.la cok koktuk ama gecti normalde p.tesi doncektm ama anlamasınlar diye bugün döndümaşk.ı özledim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…