Sevgilim ve kız arkadaşım

Arkadaşından hoşlanmış mı desem hani Bi elektrik tutar Bi çekim olur ya ondan olmuş. Sevmediğini gıcık kaptığını söylerek senin dikkatini dağıtıyor. Yani anlaşılmasın diye. Anlattıklarından ben bunu çıkardım.

Her atışma hoşlanma kaynaklı değildir, aralarında bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sevgilin de görüşmek istemiyormuş zaten. İki haftada bir görüşmek az bir sıklık değil, sevgilini dinle ve ayrı buluş bence de

Hoşlanmadığını açıkça dile getiriyorsa siz arkadaşınızla buluşmayı tekken yapın, neden sevgilinizi de alıp hoşlanmadığı biriyle aynı ortamda bulunduruyorsunuz ki

Rahat hımmm

Kız arkadaşınla bulusacaksan götürme sevgilini.
Şart mı ?
Sevgilin "beni de götür" diyerekten diretiyor mu ?
Yani kız kıza bir bulusmaysa sevgili neden dahil oluyor.
Yahut kız arkadaşın "olumu gör,sevgilini de getir..bak getirmezsen darilirim enisteyi" şeklinde talep mi ediyor ?

Haftada 1-2 kere üçlü buluşmak sizce az mı?
Şaka gibi. İnsanlar sevgilisiyle buluşuyor zaten haftada bir. Saçmalıktan başka şey değil.
Ayrıca bir araya geldiklerinde tatlı tatlı atışıyorlarsa orada elektrik vardır. Çarpılan da siz olacaksınızdır muhtemelen.

Sizde sacmalamissiniz onlarda belli aralarinda bir cekim var ama sizin uclu bulusma yapmaniz bunu duzenlememeniz asiri sacma ne diye kiz arkadasimi sevgilinle haftada bir bir araya getireyim? Boyle devam edinde aralarini yapin en iyisi

kesinlikle katılıyorum ,

adam yürümek isityor ama çok yakın arkadaşın diye yapamıyor gibi geldi

Sevgilinize ayar lazım, rahat insan ne demek, o kişi sizin arkadaşınızsa saygı gösterecek, kimsenin başkasının hayatını eleştirme hakkı yok, hele de ortak girilen ortamlarda laf sokmak ne kadar ayıp. Neden sevgilinize ayar lazım dedim ona gelelim; size ait olana sevmese de saygı göstermek zorunda, evlilik düşünülüyor diye kendinizi ve çevrenizi değiştirmeyi düşünmeyin sakın, benekli öküzün hikayesi gibidir bu işler bu arkadaştan vazgeçersin yarın başka şeylerden. Bu davranışından hoşlanmıyorum demeyi öğrenin bu gelecek için çok önemli, bence ortada birbirlerine yürüme durumu yok ama saygısızlık var

Kız arkadaşımın benim buluşmalarımda ne işi var ki? Bu konuda sizin yaptığınız yanlış. Sevgilinizin de kız arkadaşınıza karışması yanlış. Değişik bir ilişkiniz var

Kız niye sizle geziyor?

Haftada 1 üçlü buluşuyorsanız ve biri birine sürekli laf sokarak atışıyorsa başka bir şey arayın bence siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…