Rahat hımmmMerhaba, benim 6 aylık ilişkim var çok seviyoruz ciddi düşünüyorum ama beni rahatsiz eden bir nokta var. Sevgilim benim bir kız arkadaşımı karakterinden dolayı sevmediğini söylüyor biraz farklı rahat bir insan, onunla bulusacagimizda da isteksiz oluyor hep laf edip şikayet ediyor ama buluşuncada sanki liseli yeni flörtler gibi birbirlerine laf sokup atışıp duruyorlar bu durum beni rahatsiz ediyor. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa rahatsiz olmakta haklı mıyım anlayamıyorum?
Hiçbir buluşmada arkadaşımı getirmedim.Normalde beraber buluşmuyoruz haftada bir 2 haftada 1 falan beraber buluştuğumuz oluyor
Sizde sacmalamissiniz onlarda belli aralarinda bir cekim var ama sizin uclu bulusma yapmaniz bunu duzenlememeniz asiri sacma ne diye kiz arkadasimi sevgilinle haftada bir bir araya getireyim? Boyle devam edinde aralarini yapin en iyisi
Sevgilinize ayar lazım, rahat insan ne demek, o kişi sizin arkadaşınızsa saygı gösterecek, kimsenin başkasının hayatını eleştirme hakkı yok, hele de ortak girilen ortamlarda laf sokmak ne kadar ayıp. Neden sevgilinize ayar lazım dedim ona gelelim; size ait olana sevmese de saygı göstermek zorunda, evlilik düşünülüyor diye kendinizi ve çevrenizi değiştirmeyi düşünmeyin sakın, benekli öküzün hikayesi gibidir bu işler bu arkadaştan vazgeçersin yarın başka şeylerden. Bu davranışından hoşlanmıyorum demeyi öğrenin bu gelecek için çok önemli, bence ortada birbirlerine yürüme durumu yok ama saygısızlık varMerhaba, benim 6 aylık ilişkim var çok seviyoruz ciddi düşünüyorum ama beni rahatsiz eden bir nokta var. Sevgilim benim bir kız arkadaşımı karakterinden dolayı sevmediğini söylüyor biraz farklı rahat bir insan, onunla bulusacagimizda da isteksiz oluyor hep laf edip şikayet ediyor ama buluşuncada sanki liseli yeni flörtler gibi birbirlerine laf sokup atışıp duruyorlar bu durum beni rahatsiz ediyor. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa rahatsiz olmakta haklı mıyım anlayamıyorum?
Kız arkadaşımın benim buluşmalarımda ne işi var ki? Bu konuda sizin yaptığınız yanlış. Sevgilinizin de kız arkadaşınıza karışması yanlış. Değişik bir ilişkiniz varMerhaba, benim 6 aylık ilişkim var çok seviyoruz ciddi düşünüyorum ama beni rahatsiz eden bir nokta var. Sevgilim benim bir kız arkadaşımı karakterinden dolayı sevmediğini söylüyor biraz farklı rahat bir insan, onunla bulusacagimizda da isteksiz oluyor hep laf edip şikayet ediyor ama buluşuncada sanki liseli yeni flörtler gibi birbirlerine laf sokup atışıp duruyorlar bu durum beni rahatsiz ediyor. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa rahatsiz olmakta haklı mıyım anlayamıyorum?
Kız niye sizle geziyor?Merhaba, benim 6 aylık ilişkim var çok seviyoruz ciddi düşünüyorum ama beni rahatsiz eden bir nokta var. Sevgilim benim bir kız arkadaşımı karakterinden dolayı sevmediğini söylüyor biraz farklı rahat bir insan, onunla bulusacagimizda da isteksiz oluyor hep laf edip şikayet ediyor ama buluşuncada sanki liseli yeni flörtler gibi birbirlerine laf sokup atışıp duruyorlar bu durum beni rahatsiz ediyor. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa rahatsiz olmakta haklı mıyım anlayamıyorum?
Aklıma gelenler çok uç şeyler mi acaba diye düşünüyorumKız niye sizle geziyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?