Sevgilim ve kız arkadaşım

10 senelik arkadaşım var çok yakınız. Sevgilisinden pek hoşlanmam ki sevgilisi de 6 senelik. 1 kere bile beraber buluştuğumuz olmadı yani öyle üçümüz falan ne alaka. Çocuğu sevsem bile öyle sürekli buluşmam kırk yılda bi denk gelirsem belki. Denk geldiğimiz zamanlarda oldu ama hiç bi zaman birbirimize laf sokmalı konuşmadık öyle yani. Nasılsın iyi misin bitti. Bi değişik geldiler bana.

Hoslanmadıgı insanla bulusan, samimi samimi konusan adamdan her seyi beklerim. Bu gibi durumların sonu bellidir.
Bastan sorgulayın bu ilişkiyi bence.

Hiç bir araya getirmemek en iyisi. Biri birinden hoşlanıyormuş gibi geldi ama anlayamadım...

Sürekli neden ikisini bir araya getiriyorsun demişsiniz ama sevgilimle aynı bölümde okuyoruz her gün vaktimiz beraber geçiyor, yakın arkadaşım ise oda arkadaşım bu yüzden ister istemez aynı ortama gelmiş oluyorlar bazen veya arkadaşım genellikle telefonda arayıp neredesin geleyim diyince sevgilime git o gelecek diyemiyorum

Niye devamlı götürüyorsunuz? Bence çok saçma ne alaka yani ben sevgilimle buluşurken arkadaşımı götüreyim. Deli miyim ayol ben bir kere tanışmak amaçlı olabilir ama yok haftada bir iki haftada bir çok saçma. Bence siz sevgilinizi kendi elinizle kıza teslim ediyorsunuz hayırlı olsun. Aynı şekilde o sizi götürür mü? Bence götürmez...

Yahu deyin ki ben sevgilimle beraber vakit geçiriyorum oldu bitti yani. Neyin davası bu onu anlamadım rahatsız oluyorsan mesafe koy bu kadar basit...

Valla en son bir tanıdıgımın sevgilisi bu kızla görüşme, bu ahlaksız yok tipi şöyle böyle dediği kızla evlendi ve tanıdığımı da terketti 5 yıldır birliktelerdi kızda tanıdıgımın en yakın arkadaşıydı. Bir erkek birini kötülüyorsa şüphelenin. Bu gözler neler gördü. Mümkün oldukça aynı ortama sokmayın. Ha engellenemez sonuçta yapacak adam yapar ama eşeğin aklına karpuz kabuğunu bari düşürmeyin. Bu kadar sıkı fıkı takılmaya ne gerek var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…