- Konu Sahibi moonlight_sonata
Adama bak yahu ne kadar rahat sanki eski kız arkadasinin bademcikleri alınmış birde iyi güzel bi halt yemiş gibi elalemin yanında anlatıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka veya değil, işin özü böyle espri mi yapılır?
2. üyelikmiş, yani kişi asıl kullanıcı adıyla konuyu açmaya cesaret edememiş.
Herneyse, konuna gelince; kürtaj olayını bu kadar rahat anlatabilen bi erkek, ben yokken ayrılıyorum falan deme diyecek kadar umursamaz biriyle nasıl devam edebilirsin ki? Eğer içine sinecekse buyur devam et.
2. üyelikmiş, yani kişi asıl kullanıcı adıyla konuyu açmaya cesaret edememiş.
Herneyse, konuna gelince; kürtaj olayını bu kadar rahat anlatabilen bi erkek, ben yokken ayrılıyorum falan deme diyecek kadar umursamaz biriyle nasıl devam edebilirsin ki? Eğer içine sinecekse buyur devam et.
Yönetim böyle durumlarda 2. üyeliğe izin veriyor diye biliyorum.
Başka bir sebep vardır muhtemelen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konu sahibesi belki okuyordur, yorumumuzu da yapalım
Gaflette bulunmuş ve söylemiş, sonradan kıvırmaya çalışmış ama olmamış.
Bu erkeklerin tam bir kromozom hatası olduğu çağlarda, kendilerinden büyük kadınlarla olan bu hamilelik/çocuk muhabbetleri beni benden alıyor zaten.
Bir çok erkek yaşıyor bunu.
bazı özel durumlarda yönetime bildirildiğinde 2. üyelikle konu açmaya izin veriliyor.ama sadece o konu için.o üyeliği ile başka konu açamıyor ve başka konulara yorum yapamıyor.ayrıca diğer üyeliği ile 2. üyelik alarak açtığı konuya da yorum yapamıyor.![]()
Ama dun Mune, bu kisinin actigi diger konuda (kuzeninin esiyle ilgili olan), 5 uyelikli sizofren abla oldugunu soylemisti.
O konu silindi.
Bu konu neden hala acik ?
Sasirdim![]()