• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve kürtaj(?)

Abartma bu kadar çocuk bile olmuyor daha birkaç haftalıkken hücre gibi birşey :)
dedi
Niye öyle bi anda söyledin o zaman o kadar kişinin içinde niye yalan söylüyorsun vs vs.
yazdım birşeyler buna da
"yarın anlatırım takma bu kadar ben yokken de sakın ayrılıyorum mayrılıyorum diye mesajlar atma bir anlık asiliğinle hadi iyi akşamlar" dedi
Kafamı buluyor benimle anlamıyorum

Ne sinir bozucu bi çocuk, senin kafa karışıklığını gidermeden nasıl uyuyabilecek ?
Sen koşar adım uzaklaş bu çocuktan, ondan ne köy olur ne kasaba..

2. üyelikmiş, yani kişi asıl kullanıcı adıyla konuyu açmaya cesaret edememiş.

Herneyse, konuna gelince; kürtaj olayını bu kadar rahat anlatabilen bi erkek, ben yokken ayrılıyorum falan deme diyecek kadar umursamaz biriyle nasıl devam edebilirsin ki? Eğer içine sinecekse buyur devam et.

Herneyse, konuna gelince; kürtaj olayını bu kadar rahat anlatabilen bi erkek, ben yokken ayrılıyorum falan deme diyecek kadar umursamaz biriyle nasıl devam edebilirsin ki? Eğer içine sinecekse buyur devam et.

Bir konu daha açmıştı eniştesiyle ilgili o konu kaldırıldı. Cesaretle falan ilgisi yok resmen kafa buluyor bizimle.

2. üyeliklerde esas üyelikler hem açıklanıyor olsa hem de üyelik iptali olsa bu ikinci üyeliklerin önü büyük oranda kesilir. zaten 2. üyelik alan bunun yasak olduğunu biliyor. neden hem iptal edilip hem de esas kullanıcı ismi açıklanmıyor?

Yönetim böyle durumlarda 2. üyeliğe izin veriyor diye biliyorum.
Başka bir sebep vardır muhtemelen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konu sahibesi belki okuyordur, yorumumuzu da yapalım :1:
Gaflette bulunmuş ve söylemiş, sonradan kıvırmaya çalışmış ama olmamış.

Bu erkeklerin tam bir kromozom hatası olduğu çağlarda, kendilerinden büyük kadınlarla olan bu hamilelik/çocuk muhabbetleri beni benden alıyor zaten.
Bir çok erkek yaşıyor bunu.

Son düzenleme:
Yönetim böyle durumlarda 2. üyeliğe izin veriyor diye biliyorum.
Başka bir sebep vardır muhtemelen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konu sahibesi belki okuyordur, yorumumuzu da yapalım :1:
Gaflette bulunmuş ve söylemiş, sonradan kıvırmaya çalışmış ama olmamış.

Bu erkeklerin tam bir kromozom hatası olduğu çağlarda, kendilerinden büyük kadınlarla olan bu hamilelik/çocuk muhabbetleri beni benden alıyor zaten.
Bir çok erkek yaşıyor bunu.

bazı özel durumlarda yönetime bildirildiğinde 2. üyelikle konu açmaya izin veriliyor.ama sadece o konu için.o üyeliği ile başka konu açamıyor ve başka konulara yorum yapamıyor.ayrıca diğer üyeliği ile 2. üyelik alarak açtığı konuya da yorum yapamıyor.:34:

Ama dun Mune, bu kisinin actigi diger konuda (kuzeninin esiyle ilgili olan), 5 uyelikli sizofren abla oldugunu soylemisti.

O konu silindi.
Bu konu neden hala acik ?
Sasirdim :D

haha fake mi
nerden akıllarına gelir böyle şeyler

zaten böyle bir şeye sessiz kalınır mı
erkek arkadaşı cinsel hayatını ve kürtajı gevşek gevşek anlatacak
üstelik başkalarının yanında
bir bayanda sessiz kalacak

bazı özel durumlarda yönetime bildirildiğinde 2. üyelikle konu açmaya izin veriliyor.ama sadece o konu için.o üyeliği ile başka konu açamıyor ve başka konulara yorum yapamıyor.ayrıca diğer üyeliği ile 2. üyelik alarak açtığı konuya da yorum yapamıyor.:34:

Hımm, sadece tek konuluk oluyor yani o üyelik, bilmiyordum bunu:31:

Ama dun Mune, bu kisinin actigi diger konuda (kuzeninin esiyle ilgili olan), 5 uyelikli sizofren abla oldugunu soylemisti.

O konu silindi.
Bu konu neden hala acik ?
Sasirdim :D

o 5 üyelikli olan, hani ablası çıktı ortaya güya, sonra tartışmalar oldu, o mu? o kadar tartışmadan ve küfürleşmeden sonra hala buraya konu mu açıyor o kişi? tuhafmış...

Back
X