• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve maddiyat!!!

Kızlar 1.5 ayı dolduran bir ilişki yaşıyorum. Şans o ki sevgilim bu çarşamba askere gidiyor ve iştende ayrılalı 1 ay oldu. Beni rahatsız eden bir konu var ki gerçekten gerilmeme sebebp oluyor. 2aydır ödeyemediği tlfn borcunu ailesine sölemediği için benim ödememi rica etti :S 90 liraymış. Sorun ödeyeceğim meblağ değil ama işte ne biliyim rahatsız etti beni. Az öncede bana askerde harçlık göndercekmisin diyo :S Bende uygun bir dille hayır dedim. İlk günden beri ciddi bakıyoruz bu ilişkiye ve şimdilik tek sorunda bu nasıl bi yol izlemem lazım sizce?

açıkcası 1.5 ay ne gelecek düşünülecek bi ilişki nede para istenecek
bi ilişki daha çok yeni martta 1 yılımız dolacak inşallah:nazar:para
konusunda benden hiç öyle bi talepte bulunmadı seni banka flan olarak
mı görüyo ki acaba askerde para göndercen mi bana ne demek yaaa:30::30::30::30::30::30:

tmm cnm ben bişey demedim dedi

hmmm sen bilirsin tabii.Ama bu kadar basit midir 1.5 aylık ilişkinin olduğu bir insandan faturanı ödemesini istemek ve harçlık istemek.Yanii bana böyle birşey dese erkek arkadaşım ayrılırımm sanırım çnküü bir erkek bu kadar rahat olmamalı utanıp sıkılmalııı ne bileyim ya özür dileyerek söylüyorum böyle kişilerin yüzsüz olduğunu düşünüyorum ben açıkçası. ama tabii siz farklı düşünebilirsinizz.Kendiniz için uygun kararı verirsiniz umarım.

Yuhh !!

İster 1 buçuk ay olsun ister 15 ay olsun hiç farketmez,
bir erkek sevgilisinden para isteyince o ilişkiyi gözden geçirirdim açıkcası.
Sana mı güvenmiş o kadar telefonda konuşurken?
Askere yazılırken sana mı güvenmiş ?
Tövbe tövbe .. !
En uyuz olduğum erkek tipi işte. :47:
Lütfen gözden geçir bu durumu ve sakın kanma. Bir başlarsan para yollamaya sonu gelmez çünki.
Dua et ki baştan gerçek yüzünü göstermiş sana.

benim eski sevgilimde1 ay olmadan benden para istedi cüzdanımı açtı para aldı..takım elbise istedi hep kavga etti para ver diye
ayrıldım bu seferde peşimden ayrılmadı iğrenç yaratık
neyse şuanki sevgilimle 2 yıldır çıkıyorum bi kaç kere aşkım 1tln varmı dolmuş param eksik dedi o kadar

bi erkek bu kadar raht para istiyosa baştan bi sorun var demektir kurtul gitsin bence

Son düzenleme:
canım çok ayıp bişey yaptığı bu çocuğun yani sen çalışıyosun diye çok afedersin seni sağılacak inek gibi görmesi çok büyük terbiyesizlik:20:

:53:
1,5 ay demişsin, yanlış okudum sandım 1.5 yıl sandım
gerçi kaç yıl olursa olsun, bunu sana söylemesi yüzsüzlükten başka bir şey değil
bıraksaydı da sen ona bunu söyleseydin
bu çocuk daha askere gitmeden, kendini senden garantiye almaya çalışıyo
nerde erkeklik onuru :20:
ilişkini gözden geçir canım

cnm kac kurtar kendini
bende basıma benzer bi olay geldi böylesnden adam olmaz net!
simdi bankacı bi kızla evleniyo paran bitti mi ortada kalman an meselesi diyim ben sana!

1,5 yıl dolduran bi erkek bile benden harçlık istese hoş karşılamam açıkcası..

4.5 yıldır ilişkim var bırak para istemesini vermesine bile kabul edemem.çok ihtiyacı olur zaten imkanım varsa gönderirim.hayatta en nefret ettiğim mevzudur para mevzusu..biyerlere gittiğimizde para ödetmez istemez ama bende altta kalmamak için ona birşeyler alıırm .hoş bulmadım açkcası rahatsız olmaktada çok haklısın

Back
X