SEVGİLİM VE MÜZİK ZEVKLERİMİZ

Yazdıklarınızı baştaki yorumlardaki kadar garipsemedim çünkü benim için de müzik zevki önemlidir. Benim sevgilim de açıp onları dinlese bayağı şaşırıp kalırdım herhalde. En baştan bunu bilsem ona bakışım da çok farklı olurdu.

Ama ilişki bu kadar ilerlemişken; istemeye, evliliğe çok az bir zaman kala bunu öğrenip ciddi ölçüde soğumak bir sorun. Ya ilişkide acabalarınız var ya da evlilik arefesi olup işler ciddileşmeye başlayınca hafiften bir telaş bastı da tutuştunuz gibime geldi. Bence rahatlayın. Müzik zevkiniz çok önemli bir problem olmayacaktır.

Yani müzik zevki yaşam tarzını gösterir dersen zaten her şeyde anlaşıyorsaniz sorun olmaz. Benimki de kürtçe Karadeniz müziği angara havası dinler, ben de serdar Ortaç desene biz hiç evlenmeyek

Kulaklığı kulağımdan çıkarmam ama biraz saçma buldum bu konuyu.Daha doğrusu bunu bu kadar büyütmenizi.Yok yanımdaki kim falan.Emin misiniz sevdiğinize ?

ohooo bence sız evlılıgı baya bı erteleyın daha cooook uzun yolunuz var
muzık zevkınden gelecek tahmını yorumcusu

Yani allah aşkına buda dert mi bacım ya sen dua etde evlenince tek derdini müzik zevklerinizin farklı olması olsun sen bunu bile bunkadar kafaya takiyorsan ilerde düşünemiyorum seni bosverrr ne dinlerde dinlesin adam değiştirmeye çalışma,dünyada ne dertler var takma böyle seyleri

hahah koptum yahu
ya ben de gayet Rammstein da dinlerim yeri gelir ayasli serhat yeri gelir ıggy azalea
ruh haline gore degisir yani
kendinizi bu kadar kaliba sokmayin bence

Ayyy ya nihat doğan doğan dinleseydi?? Lay lay lom galiba sana göre sevmeler??? kış masalı dinleseydi ya? Boşver seninle vakit geçirdikçe senin hoşlandığın tarzda dinlemeye başlar sende açıkça belli et yani sevmem bunları de :)

Evlilikte muzik zevklerinden daha onemli seyler var bence,bu sorun degilki,zaten coluk cocuk olunca muzikti,diziydi,filmdi hiiiiccc vaktin olmuyo canim malesef,zaten demissin kizeni yapiyo diye onun zevkidir bence evlenince uyar sana gibi geliyo,dert etme bence.
Allah baska dert vermesin,en onemli derdiniz bu olsun:)

Katılıyorum. Müzik zevki sadece müzikle ilgili değildir. Hayata bakış açısını ve kültürü yansıtır. Anlaşır mısınız anlaşamaz mısınız siz daha iyi bilirsiniz. Mutluluklar dilerim.

Bende müzik zevkim sorulunca bir telaşlanırım, işte böyle karakter analizi yapıyorlar , ya çok saçma bence serdar ortaç kutsi, demet akalın korka korka dinliyoruz yapılacak bir şey yok adamı bu yüzden terk edersen komik olur, öyle kolay da değil aynı müzik zevkine sahip insanlarla tanışmak, bence sen kendi müzik zevkine yaklaştır sevgilini, müzik değişkendir çünkü , ebru yaşardan, rock dinlemeye geçeni gördüm yaş ilerledikçe değişiyor sanırım.

Benimki gibi Müslüm falan dinlese demek ki yanından geçmiceksiniz...
Şaka bi yana bu kadar önemsenecek bir konu olmadığını düşünüyorum. Aynı tv programlarını izleyen,aynı müziği dinleyen,aynı giyim zevkine sahip insanların süper bir evliliği olmuyor ne yazık ki. Demek ki mutluluk böyle şeylere pek bakmıyor. Ayrıca ne demiş atalarımız ; Zıt kutuplar birbirini çekermiş.

Serdar ortaç dinliyo diye sevgiliden soğumak.

Böyle basit şeylerden insan sevdiğinden soğusaydı. Şuan evli ve çocuklu olmazdım.

Bir de kültürle müzik zevkini nasıl bağdaştırdınız merak ettim. Sizin sevdiğiniz müzikleri sevmek zorunda mı adam?
Bence sen iyice bi enine boyuna tart bu adamı. Mazallah belki farklı tarzda kitap seviyodur. Hatta belki hiç kitap sevmiyosur

Not: serdar ortaç meselesine alınıp yazmadım. Zira sesini duyduğum an bende kanal değiştiririm.

Ya ben önemserim müziği trafikte, yolda yürürken, evde temizlik yaparken, yemek yaparken, yerken her fırsatta dinliyorum benim tarzım özgün müzik onun haricinde çok çok hoşuma gitmemişse dinlemem.ama birşey itiraf edeyim arabeskte ben müslüm gürses' i vefat ettikten sonra keşfettim yani ölmeden önce birkaç şarkısına kulak aşinalığım vardı ama son birkaç aydır ciddi ciddi dinliyorum.müslüm Gürses Türkiye' nin Leonard Cohen'idir diye bir yorum vardı doğru bana göre :)

Ama yani serdar ortaç mustafa sandal falan da ciddi olarak maruz kalamam yani rahatsız ediyor beni de, sen hazırla ona cd belki senin tarzını da dinleyince sever belki hiç dinlememiştir bi tanıştır bakalım.

Madem bu kadar takintilisiniz neden tanışmaya başladığınızda herkesin sorduğu ve bir şekilde cevaplamak zorunda kaldığı klişe soru olan "Ne tarz müzikler dinlersin ?" sorusunu sormadınız ? Ayrıca diyelim evlenediginizde sorun cikti. Boşanirken "mağdurum hakim bey eşim Serdar Ortaç dinliyor" mu diyeceksiniz Evlenme arifesinde olan bir iliskide sogumak icin incir çekirdeğini bile doldurmayan sebepler bunlar.

Başka müzik tarzlarını aşağılamak en son lisede yapılır sanıyordum. Siz koca insanlar olmuşsunuz 25 az değil.
Hoşlanmayabilirsin ama aşağılaman nahoş bir hareket olmuş. Hem de aşağıladığın insan uzun süredir sevgilin. Sen bu adamı müzik zevki yüzünden bu konuma sokarsan yarın seni de başkası Emre Aydın dinliyorsun diye aynı konuma sokar. Iyk öyk demek yerine konuya zevklerimiz uyuşmuyor şeklinde kendi içinde de olayı daha yumuşak yorumlayabilirsin bence.
Konuya dönersem, eşimle benim müzik zevkimizde ortak maksimum 10 sanatçı vardır. O daha çok blues rock dinlerken benim müzik çerçevem çok daha geniştir. Etnik, klasik, balkan, rock, soul, sanat, halk, türkçe şarkılar da dahil her Türden mutlaka sevdiğim sanatçılar vardır.
Eşim benimkileri sevmez ama ben dinlerken rahatsız olmaz. Herkesin tahammül edemeyeceği Müzikler yok mudur vardır. Ama onu çok rahatsız edenler genelde beni de eder. Sevdikleriniz ortak olmasa bile en azından birinizin sevdiği müzikten diğerinizin rahatsız olmuyor olması iyi olur. Sonuçta insanlar bir şekilde ortak paydalarda buluşup birbirleriyle Paylaşım yapabiliyorlar. Nasıl eğitim maddiyat gibi konularda iki uç uzun vadeli uyum sağlayamazsa ilgi alanlarında zevklerinde de iki uç uyum sağlayamaz. Evinizi döşerken birinizin avangard diğerinizin spor döşemek istemesi gibi bir şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…