SEVGİLİM VE MÜZİK ZEVKLERİMİZ

dielim ki ikinizde rock dinleyicis olsaniz ama adam bildiin okuz olsa daha mi iyi? gozu disarda olsa ilgisiz davransa vs? ya da ikinizde ayni tarz muzik dinleseniz evde surekli beraber laylaylom 7/24 sarki dinliceinizi mi zannediosun? ha dugununde maroon 5 daft punk falan calcaini zannediosan yaniliosun ben dugune 1 ay kala calacak butun tarz sarkilarin provalarina maruz kaldim ki bunun icinde ille de roman olsun, angaranin baglari, arapca sarkilar ve damat halayi dahil bi cok halay sarkilarida mevcuttu. senin solediin gruplarin sarkilarini da ezbere bilirim senin bilmediin adini bile belki duymadiin bi cok alternatif grubunda albumleri arsivimde mevcuttur ama arkadaslarimla bi araya geldiimde demet akalin calio die iyyy ne avamsiniz demem. bazen esimin angarali damari tutar angarali namik falan acar gayet guzel gule oynaya dinleriz. gittiim bi dugunde roman havasi calmazsa gider istek yapar caldirttiririm. yolda giderken angara havasi caldii icn radyo cekmezde dinleyemezsek die olduumuz yerde kenara cekip disari cikip oynamisliimizda vardir bir grup senin deyiminle elit arkadas olarak. kisacasi tek derdin bu olsun be guzelim muzik kulturdur belki ama seni sekillendiren kaliplara sokan bi kultur diildir sen o kismini baya yanlis anlamissin

Bence bu ayrılmak için son neden bile olamaz. Allah aşkına ikinizde aranjman yapıp, türk müzik camiasına hızlı bir giriş mi yapacaksınız yoksa evlenecek misiniz? Olacak şey biraz o size katlanır, biraz siz ona. Biriyle %100 uyum zaten mümkün değil, eğer onu Serdar Ortaçla da seviyorsanız evlenin bence.

Serdar Ortaçmıçok korkunç gerçekten koşarak uzaklasin
Müzik hayatınızda bu denli önemli olsa idi muhakkak sevgilinizle bir paylaşımınız olurdu müzikle ilgili. İşi gereği radyo dinlemiyor demişsiniz,muhtemelen sağdan soldan edindiği bir cd dinliyor radyo reklamı dinlememek adına,bu kadar takılmayin ya.

ay ne kötüüü!
ben sürekli rap dinlerim, eşimde türkü falan.
biz hiç kavga etmedik. bilemicem

Bence bu soguma nedeni degil biz hatta cok egeleniriz bu durumlarda. Bende senin gibi rock .metal severim . Linkin park ozelikle bayiliyorum. Evanescence metallica bayko cepkin sebnem ferah vazgecemediklerkm. Esim de tam zit. Fantazi muzik arabesk muslum baba bayilir . Ama herzaman birbirimize laf atarak sakalasir guleriz. Ayrica ilk konusmamizda bana nasil muziklerden hoslanirsjn diye sormustu cevabimi duyunca cok gulmustu. Su an bile hala rock ci karim diye cagirir beni . Bu tarz seyleri soru etme mutluysan gerisi onemli degil her konuda uyusmayabilirsiniz. Onemli olan birbirinizin secimlerine saygi duymak.

yalan mı allah aşkına müzik zevki yüzünden soğumuş he bir de adam wcden çıktıktan sonra hemen peşine girerse aman allahımmm
yemin ederim aklima senin yorumundan sonra ilk o geldi. o zamanda zaten mhtemelen kocam tuvaletten ciktiktan sonra oda parfumu sIkmio cok sogudum gb bi konuyla karsilasmamiz muhtemel

yemin ederim aklima senin yorumundan sonra ilk o geldi. o zamanda zaten mhtemelen kocam tuvaletten ciktiktan sonra oda parfumu sIkmio cok sogudum gb bi konuyla karsilasmamiz muhtemel

Ay evet oda parfümü bende alayım neyse daha çok söylenecek şey çıkar sonra demesinler ne kadar midesizsiniz

Cevabina bayildim ozelikle ilk cumlene alemsin yani

Haklisin. Rock sevmrme ragmen dugunumde illide roman olsunu tercih ederim

valla ne yalan söyleyeyim ben de zamanında sıkı rock dinleyicisiydim, hele HIM grubuna biterdim halen seviyorum ancak geçen yaz geldiler konserlerine gittim ondan sonra bende rock müziğe karşı bir soğuma oldu, yavaş yavaş tarzım hareketli müziklere kaydı sürekli yabancı pop dinleyen bir hale geldim. sevgilim uzun saçlı thrash metal sever ama bi gün olsun demedi sen rock dinliyordun niye böyle oldun diye açıkçası ben de onun müzik zevkini çok fazla takmıyorum, başka konularda bir olalım yeter... ne güzel işte birbirinizden belli konularda farklı olmak iyidir her konuda seninle aynı zevki taşıyan insanı ne yapacaksın, sıkılırsın bir süre sonra. diyeceğim o ki böyle basit şeylere çok takılmayın, karşılıklı güven duyulan bir ilişki kolay kolay elde edilmiyor.

Ay söylemeden edemeyeceğim, öğretmenim ben ve ne zaman bunalsam sıkılsam mutlu olsam açarım son ses serdari. Hatta şu sıralar biri Hayır yapsa da konserine iki bilet yollayiverse Düşündüm de ya senin çocuğunun öğretmeni olursam, ay ne kültürsüz yetistiririm çocuğu. Serdar Ortaç in bir şarkısını ingilizceye çevir diye odev veririm Mazallah

Zaten şarkıların sözlerine çok önem verdiğim için o tarz müzikler dinliyorum
Ay işte buna gülünür ya.. Şarkı sözlerine önem verdiğiniz için mi Maroon 5 dinliyorsunuz... Şaka gibi... Hiç baktınız mı şarkı sözlerinin anlamlarına... Serdar Ortaç'ı sevmem ama. Maroon 5 kurban olsun ona ... Sizinki de özentilikten başka bir şey değil gibi geldi bana...

Bende yabancı dinlerim genelde sevgilim de türkü dinler, hatta bazılarını bana yollar hoşuma gidiyor.
Soğumadım da kendisinden hala çok seviyorum

ben yabanci muzik dinlerim.esim pop muzik dnler ama turku dnlemeyide cok sever..arabadayken o dinliyo diye bnde dinlerim ..bunda ne varki yani..muzik zevlerimz farkli diye hc sogumadm yani kocamdan..bunda ne varki tek derdn bu olsun..cok sacma geldi bana acikcasi...

siz çok entelektüelmişsiniz , sevgiliniz kıro...tühhhh yazık

bu kadar entelektüel birine ondan koca olur mu? bi daha düşünün. ayrıca yukardaki yoruma katılıyorum..ergenlikten çıkın, müzik zevki nedir yahu...hayat paylaşılcak kulaklık değil!!!

Mustafa Ceceli-Serdar Ortaç-Oyun Havası.
Beni bu cd yi hazırlayan insanla tanıştırın nolur. Ruh halindeki ani değişimleri gözlemlemek istiyorum, bu nasıl bi geçiş

Sizin ilişkinize gelince küçük görünen farklılıklar sayıları 5i 10u buldu mu rahatlıkla büyük arızalara dönüşebiliyorlar benden söylemesi. İnsanların zevkleri kolay kolay degismiyor cünkü, karsındakini degistirmeye çalışmak da sadece yıpranma vesilesi oluyor.

Mesela 1 seneye evleneceğinizi söylüyosunuz.

İlk dansınızı hangi şarkıyla edeceksiniz, düğününüzde neler çalacak? Bu seçimleri gözü kapalı ona emanet edemeyeceksiniz belli ki, kendiniz ugrasmanız lazım. Tabi sizin seçimlerinizi o ne kadar begenir bunu bilemem.

Diğer konularda uyumunuz nasıl? O konulardaki tercihlerini ne kadar biliyorsunuz?

Mesela her evli çift gibi eninde sonunda aynı televizyonun karşısına yayılacaksınız. Dizi-film-yarışma-maç vs. seyir konusunda zevkleriniz tutuyo mu?

Ya da yemek konusunda ne alemdesiniz?

Gezme-eğlence anlayışınız? Kimi insan vardır yandaki cafeye gitmeye üşenir kimi vardır dünyayı gezmek ister. Kimi gündüz aktivitesi sever kimi gececidir.Bu konuda uyumlu musunuz?

Birbirimizi çok tanıyamadık dediğiniz için bu kadar uzun sordum. Eğer kalan her şey uyumluysa gerçekten Serdar Ortaç'ı da hayatınıza almaya bakın.

Serdar'ı sevin, o da özünde iyi biri. Hem 8 tane notayla ne kadar farklı müzik yapabilir ki ablası

Ben ankaraliyim. Ankara oyun havası müziklerini dinleyemem. Ama esim Ankaralı olmamasına rağmen hastasıdır. Ha esim de üni mezunu. Y.lisans yapıyor vs... Ama adam seviyor. Ben daha çok turku dinlerin,slow dinlerimm. Bazen kizsam da yapacam bir şey yok. Esimi diğer turlu her şeyiyle seviyorum. Müzik zevkini değil. Çok takılma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…