• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve ona göre düşüncesizliklerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. 3 aylık bir ilişkim var gerçekten çok seviyorum ve sevildiğimi düşünüyorum. Ben mart ayında işe başladım ve işten arkadaş grubumuz var hep birlikte gezerdik. Sevgilim başta bir şey demedi. Ancak daha sonraları bu grubun içinde ki erkek arkadaşları sorun etti. Özellikle de bir tanesini. Sebebi de ben onun yanındayken bu arkadaşın beni arayıp işle ilgili bir şeyler sorması. 4 dakika falan konuştuk. Bayağı sinirlendi. İş işte konuşulur, ondan hoşlanmıyorum dikkat et ona dedi. Ki bu arkadaşın bana en ufak bir saygısızlığını, yanlış hareketini görmedim. Tamam sevgilim dedim. Neyse 3 4 gün sonra watsapptan onunla konuştuğumu gördü fakat konuşmalarımız yine iş üzerine. Kıyamet koptu. İlle seçenek sundu ya o ya ben vs. O kız arkadaşlarıyla konuşmuyorsa ben de konuşmayacakmışım buluşmayacakmışım falan. O günde bir şekilde hallettik sorunları, ertesi gün sana haksızlık ettim işle ilgili konuş sadece dedi tamam dedim. Ondan sonra arkadaş grubu Bi yere cagırsa gitmedim bir şeyler bahane ettim. Bugün de benim bir aylığına o arkadaşla ile çalışacağım söylendi. Ben de direkt sevgilime söyledim. Çok sinirlendi direkt üstüne konuş, hallet dedi. Hallettim o arkadaşla çalışmayacağım. Bu seferde neden ben kızmadan önce söylemedin bilmiyor musun sinirleneceğimi diye sinirlendi bana. Ben sana hiç düşüncesizce davranıyor muyum diye söylendi. En ufak bir şeyde hemen sinirleniyor. Daha önce ki ufak-büyük tattışmalarda da alttan aldım tamam dikkat edeceğim demiştim her konu da. Ancak bu kez gerçekten aklıma hiç gelmedi direkt ona dedim böyle böyle diye. Bu kadar sorun olacağını da bilemedim. Şimdi düşün taşın öyle mesaj at dedi. Ne diyeceğimi bilmiyorum da. Seviyorum ve gerçek anlamda seviliyor, değer veriliyor. Ama şu arkadaş mevzusunu bir türlü halledemedik. Sizce nasıl bir mesaj atmalıyım şimdi ben ona?
Ek=İş hallolmadı o arkadaşla çalışacağım, sevgilimi aradım naparsan yap dedi kapattı.
Bir adam hayatıma girebilir ama benim yaptığım işe, kimlerle calisacagima karar veremez. Bence hiç bir şey yazmayın size değer verdiğini söylüyorsunuz ama değer vermek bu değil. Ya hayatınıza böyle çirkin müdahaleler yapmamaya karar versin ya da çeksin gitsin. Bence yazacağınız hiç bir şey yok. Eğer hayatınızı biri kontrol etsin sürekli ne yapacağınıza nereye kiminle gideceginize müdahale eden biri istiyorsanız devam edin.

3 aylık bir ilişki fazla bir mudahele değil mi bu ? Normalde de fazla bir mudahele ama bu kadar erken yüzünü göstermesi çok tuhaf..
Daha 3 aylık bir ilişkide çiftler birbirini tanımıyorken hayata bu kadar mudahele etmek doğru bir davranış değil. Yüzünü erken göstermiş. Ben olsam rest çekerim.
+1

İlk önce kendini sonra hayatındaki kişiyi değiştirmelisin.

😔😔

O arkadaşla bizi yakıştırmışlardı bende salaklık edip boş anım da sevgilime demiştim

Şöyle hep kademe kademe kısıtladı mesela erkek arkadaşlarınla yalnız görüşme dedi, sonra grup içinde görüşme derken böyle oldu. Bir de o arkadaşla bizi yakıştırmışlardı ben boş anım da sevgilime demiştim ama o zaman bir şey de dememişti. Başka konularda bu kadar kıskançlığı yok özellikle bu arkadaşa karşı.
Ya allah aşkına böyle bir şey sevgiliye söylenir mi hiç?
Yanı tamam adam kıskanç haksız da sizde bile bile kaşımışsınız durduk yere.
Karsiniza alın ciddi ciddi konuşun bu meseleyi halledip ve daha fazla da gündeme getirmeyin.
Uzadıkça mide bulandırır çünkü.
Ama bunu taviz vererek yapmayın kendinizi anlatım o da artık bu takıntısını aşsın asmaya çalışsın asamiyorsa da ayrılırsınız yapacak bir şey yok .

Konuda dikkatimi ceken 3 aylik bir iliskide cok seviyor olmaniz ve sevildiginizi dusunmeniz. 3 ayda nasil bu kadar eminsiniz?
Herkesin ilişki hizi farkli ilerler. Kimisi hizli yasar cabuk bitirir. Kimisi gunde 10 kere konusur saatlerce msjlasir herseyini anlatir. Kimi gunde 1 kere konuşur mesafelidir yavas ilerlemeyi sever. 1 grup sevgilileri icin herseyi yapar bitince cok üzülür. 2. Grup mantigiyla ilerler paylastigi sey az oldugu icin bitse bile pek aci cekmez

Hepi topu üç aydır görüştüğünüz birine neden iş hayatınızda ki herşeyi danışıyor ve söylüyorsunuz ki..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X