Haklısınız. O ideğiştirme işi olmadı zaten o arkadaşla çalışacağım.mart ayında yani pandeminin göbeğinde işe başladınız ve bu şartlarda iş arkadaşlarınızla çıkıp bol bol geziyorsunuz.
yetmiyor 3 aydır hayatınızda olan adam iş yerinizde amirinizin size çalışma planladığı kişiyi reddetmenizi söylüyor ve kuzu kuzu kabul ediyorsunuz.
değil sevgili kocam için kendimi iş yerinde böyle küçük düşürmem.
Ben seçim yapmak zaten asla istemiyorum ki.Bıgun sevgilin seni terk ettıgınde aglamak icin omuz bulamayacaksın, en cok buna üzül.
O kadar mıÖzür dileyerek söylüyorum ama erkek arkadaşınızın ait olduğu tek yer çöp kutusu
Eminim öyle hissettirdiği için.Konuda dikkatimi ceken 3 aylik bir iliskide cok seviyor olmaniz ve sevildiginizi dusunmeniz. 3 ayda nasil bu kadar eminsiniz?
Güven diyorum, bi yanlışını görsem zaten arkadaşlığımı keserim diye anlatamadım bir türlü.İlişkinin bu kadar başındayken sizi böylebaskı altına almaya çalışan adam ilerde neler yapar siz düşünün. Her söylediğine tamam demeye devam ederseniz bunun dozu giderek artacak. Neden arkadaş grubunuzla aranızı açıyorsunuz ki sırf o istiyor diye? Sizin de bir hayatınız var ilişkinizin dışında, arkadaşlarınız var. Hepsinden uzaklaşıp onun parmakliklari ardına girmeyin. Sizi çok seven adam baskı yapacağına biraz size güvenir. İyi düşünün.