- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu kimlerlw görüşüp kimlerle gorusmeyeceginizi bilecek yaslarda insanlarsiniz ben anlamiyorum hayatlara bu kadar mudehaleyi... ustelik 3 aylik kisacik bir iliski. Benim ebeveynlerim karismadi ki eşim ya da sevgilim karissin. He bana karsi benim görmediğim birseyini görür bana soyler bu yuzden gorusmemen dogru olur diye eyvallah. Ne ben eşime kısıtlama koyarim ne de o bana. 10 sene sevgililik surecimiz oldu bir kez bir mudehale etmedik. Herkesin akli fikri var. Allah yardimciniz olsunMerhabalar. Direkt konuya giriyorum. 3 aylık bir ilişkim var gerçekten çok seviyorum ve sevildiğimi düşünüyorum. Ben mart ayında işe başladım ve işten arkadaş grubumuz var hep birlikte gezerdik. Sevgilim başta bir şey demedi. Ancak daha sonraları bu grubun içinde ki erkek arkadaşları sorun etti. Özellikle de bir tanesini. Sebebi de ben onun yanındayken bu arkadaşın beni arayıp işle ilgili bir şeyler sorması. 4 dakika falan konuştuk. Bayağı sinirlendi. İş işte konuşulur, ondan hoşlanmıyorum dikkat et ona dedi. Ki bu arkadaşın bana en ufak bir saygısızlığını, yanlış hareketini görmedim. Tamam sevgilim dedim. Neyse 3 4 gün sonra watsapptan onunla konuştuğumu gördü fakat konuşmalarımız yine iş üzerine. Kıyamet koptu. İlle seçenek sundu ya o ya ben vs. O kız arkadaşlarıyla konuşmuyorsa ben de konuşmayacakmışım buluşmayacakmışım falan. O günde bir şekilde hallettik sorunları, ertesi gün sana haksızlık ettim işle ilgili konuş sadece dedi tamam dedim. Ondan sonra arkadaş grubu Bi yere cagırsa gitmedim bir şeyler bahane ettim. Bugün de benim bir aylığına o arkadaşla ile çalışacağım söylendi. Ben de direkt sevgilime söyledim. Çok sinirlendi direkt üstüne konuş, hallet dedi. Hallettim o arkadaşla çalışmayacağım. Bu seferde neden ben kızmadan önce söylemedin bilmiyor musun sinirleneceğimi diye sinirlendi bana. Ben sana hiç düşüncesizce davranıyor muyum diye söylendi. En ufak bir şeyde hemen sinirleniyor. Daha önce ki ufak-büyük tattışmalarda da alttan aldım tamam dikkat edeceğim demiştim her konu da. Ancak bu kez gerçekten aklıma hiç gelmedi direkt ona dedim böyle böyle diye. Bu kadar sorun olacağını da bilemedim. Şimdi düşün taşın öyle mesaj at dedi. Ne diyeceğimi bilmiyorum da. Seviyorum ve gerçek anlamda seviliyor, değer veriliyor. Ama şu arkadaş mevzusunu bir türlü halledemedik. Sizce nasıl bir mesaj atmalıyım şimdi ben ona?
Ek=İş hallolmadı o arkadaşla çalışacağım, sevgilimi aradım naparsan yap dedi kapattı.
Haklısınız. O ideğiştirme işi olmadı zaten o arkadaşla çalışacağım.
Sevgiliniz neden wp konuşmalarınızı okuyor? Neden attığınız her adımı sevgilinize rapor etmek zorundasınız yahu? Adam tabii ki de hayatınıza karışma ve gerektiğinde sizi manipüle etme cesaretini bulacak. Projede ortak çalışacağınız kişiyi sevgiliniz yüzünden değiştirmeniz ayrı acayip bir durum zaten. Bir de birbirinizi üç aydır tanıyorsunuz. Şakası bile berbat.Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. 3 aylık bir ilişkim var gerçekten çok seviyorum ve sevildiğimi düşünüyorum. Ben mart ayında işe başladım ve işten arkadaş grubumuz var hep birlikte gezerdik. Sevgilim başta bir şey demedi. Ancak daha sonraları bu grubun içinde ki erkek arkadaşları sorun etti. Özellikle de bir tanesini. Sebebi de ben onun yanındayken bu arkadaşın beni arayıp işle ilgili bir şeyler sorması. 4 dakika falan konuştuk. Bayağı sinirlendi. İş işte konuşulur, ondan hoşlanmıyorum dikkat et ona dedi. Ki bu arkadaşın bana en ufak bir saygısızlığını, yanlış hareketini görmedim. Tamam sevgilim dedim. Neyse 3 4 gün sonra watsapptan onunla konuştuğumu gördü fakat konuşmalarımız yine iş üzerine. Kıyamet koptu. İlle seçenek sundu ya o ya ben vs. O kız arkadaşlarıyla konuşmuyorsa ben de konuşmayacakmışım buluşmayacakmışım falan. O günde bir şekilde hallettik sorunları, ertesi gün sana haksızlık ettim işle ilgili konuş sadece dedi tamam dedim. Ondan sonra arkadaş grubu Bi yere cagırsa gitmedim bir şeyler bahane ettim. Bugün de benim bir aylığına o arkadaşla ile çalışacağım söylendi. Ben de direkt sevgilime söyledim. Çok sinirlendi direkt üstüne konuş, hallet dedi. Hallettim o arkadaşla çalışmayacağım. Bu seferde neden ben kızmadan önce söylemedin bilmiyor musun sinirleneceğimi diye sinirlendi bana. Ben sana hiç düşüncesizce davranıyor muyum diye söylendi. En ufak bir şeyde hemen sinirleniyor. Daha önce ki ufak-büyük tattışmalarda da alttan aldım tamam dikkat edeceğim demiştim her konu da. Ancak bu kez gerçekten aklıma hiç gelmedi direkt ona dedim böyle böyle diye. Bu kadar sorun olacağını da bilemedim. Şimdi düşün taşın öyle mesaj at dedi. Ne diyeceğimi bilmiyorum da. Seviyorum ve gerçek anlamda seviliyor, değer veriliyor. Ama şu arkadaş mevzusunu bir türlü halledemedik. Sizce nasıl bir mesaj atmalıyım şimdi ben ona?
Ek=İş hallolmadı o arkadaşla çalışacağım, sevgilimi aradım naparsan yap dedi kapattı.
Derdi sizi anlamak degil cunku, dedigini yaptirmak.Güven diyorum, bi yanlışını görsem zaten arkadaşlığımı keserim diye anlatamadım bir türlü
Ne mesaji yahu? Boyle bi manyakla devam edecek misin gercekten?Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. 3 aylık bir ilişkim var gerçekten çok seviyorum ve sevildiğimi düşünüyorum. Ben mart ayında işe başladım ve işten arkadaş grubumuz var hep birlikte gezerdik. Sevgilim başta bir şey demedi. Ancak daha sonraları bu grubun içinde ki erkek arkadaşları sorun etti. Özellikle de bir tanesini. Sebebi de ben onun yanındayken bu arkadaşın beni arayıp işle ilgili bir şeyler sorması. 4 dakika falan konuştuk. Bayağı sinirlendi. İş işte konuşulur, ondan hoşlanmıyorum dikkat et ona dedi. Ki bu arkadaşın bana en ufak bir saygısızlığını, yanlış hareketini görmedim. Tamam sevgilim dedim. Neyse 3 4 gün sonra watsapptan onunla konuştuğumu gördü fakat konuşmalarımız yine iş üzerine. Kıyamet koptu. İlle seçenek sundu ya o ya ben vs. O kız arkadaşlarıyla konuşmuyorsa ben de konuşmayacakmışım buluşmayacakmışım falan. O günde bir şekilde hallettik sorunları, ertesi gün sana haksızlık ettim işle ilgili konuş sadece dedi tamam dedim. Ondan sonra arkadaş grubu Bi yere cagırsa gitmedim bir şeyler bahane ettim. Bugün de benim bir aylığına o arkadaşla ile çalışacağım söylendi. Ben de direkt sevgilime söyledim. Çok sinirlendi direkt üstüne konuş, hallet dedi. Hallettim o arkadaşla çalışmayacağım. Bu seferde neden ben kızmadan önce söylemedin bilmiyor musun sinirleneceğimi diye sinirlendi bana. Ben sana hiç düşüncesizce davranıyor muyum diye söylendi. En ufak bir şeyde hemen sinirleniyor. Daha önce ki ufak-büyük tattışmalarda da alttan aldım tamam dikkat edeceğim demiştim her konu da. Ancak bu kez gerçekten aklıma hiç gelmedi direkt ona dedim böyle böyle diye. Bu kadar sorun olacağını da bilemedim. Şimdi düşün taşın öyle mesaj at dedi. Ne diyeceğimi bilmiyorum da. Seviyorum ve gerçek anlamda seviliyor, değer veriliyor. Ama şu arkadaş mevzusunu bir türlü halledemedik. Sizce nasıl bir mesaj atmalıyım şimdi ben ona?
Ne yapacağınızı şaşıracaginız birşey yok ki ortada. İş ortamında, işiniz gereği ve amirlerinizin yönlendirmesiyle gerekeni yapacaksınız. Keyfi bir durum da yok üstelik. Birşey yapması gereken varsa o da erkek arkadaşınız. Arayıp özür dilemesini bekleyin bence. Bu kadar taviz vermeyin. Taviz tavizi doğurur. Sizdeki suçluluk psikolojisini anlayamadım.Hayır ben ona hiç karışmadım çünkü hiç kız arkadaşlarıyla zaten konuşmuyordu. Özellikle o dediğim arkadaşa taktı. Ne yapacağımı şaşırdım.