• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve ona göre düşüncesizliklerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. 3 aylık bir ilişkim var gerçekten çok seviyorum ve sevildiğimi düşünüyorum. Ben mart ayında işe başladım ve işten arkadaş grubumuz var hep birlikte gezerdik. Sevgilim başta bir şey demedi. Ancak daha sonraları bu grubun içinde ki erkek arkadaşları sorun etti. Özellikle de bir tanesini. Sebebi de ben onun yanındayken bu arkadaşın beni arayıp işle ilgili bir şeyler sorması. 4 dakika falan konuştuk. Bayağı sinirlendi. İş işte konuşulur, ondan hoşlanmıyorum dikkat et ona dedi. Ki bu arkadaşın bana en ufak bir saygısızlığını, yanlış hareketini görmedim. Tamam sevgilim dedim. Neyse 3 4 gün sonra watsapptan onunla konuştuğumu gördü fakat konuşmalarımız yine iş üzerine. Kıyamet koptu. İlle seçenek sundu ya o ya ben vs. O kız arkadaşlarıyla konuşmuyorsa ben de konuşmayacakmışım buluşmayacakmışım falan. O günde bir şekilde hallettik sorunları, ertesi gün sana haksızlık ettim işle ilgili konuş sadece dedi tamam dedim. Ondan sonra arkadaş grubu Bi yere cagırsa gitmedim bir şeyler bahane ettim. Bugün de benim bir aylığına o arkadaşla ile çalışacağım söylendi. Ben de direkt sevgilime söyledim. Çok sinirlendi direkt üstüne konuş, hallet dedi. Hallettim o arkadaşla çalışmayacağım. Bu seferde neden ben kızmadan önce söylemedin bilmiyor musun sinirleneceğimi diye sinirlendi bana. Ben sana hiç düşüncesizce davranıyor muyum diye söylendi. En ufak bir şeyde hemen sinirleniyor. Daha önce ki ufak-büyük tattışmalarda da alttan aldım tamam dikkat edeceğim demiştim her konu da. Ancak bu kez gerçekten aklıma hiç gelmedi direkt ona dedim böyle böyle diye. Bu kadar sorun olacağını da bilemedim. Şimdi düşün taşın öyle mesaj at dedi. Ne diyeceğimi bilmiyorum da. Seviyorum ve gerçek anlamda seviliyor, değer veriliyor. Ama şu arkadaş mevzusunu bir türlü halledemedik. Sizce nasıl bir mesaj atmalıyım şimdi ben ona?
Ek=İş hallolmadı o arkadaşla çalışacağım, sevgilimi aradım naparsan yap dedi kapattı.
Yahu kimlerlw görüşüp kimlerle gorusmeyeceginizi bilecek yaslarda insanlarsiniz ben anlamiyorum hayatlara bu kadar mudehaleyi... ustelik 3 aylik kisacik bir iliski. Benim ebeveynlerim karismadi ki eşim ya da sevgilim karissin. He bana karsi benim görmediğim birseyini görür bana soyler bu yuzden gorusmemen dogru olur diye eyvallah. Ne ben eşime kısıtlama koyarim ne de o bana. 10 sene sevgililik surecimiz oldu bir kez bir mudehale etmedik. Herkesin akli fikri var. Allah yardimciniz olsun

Böyle iliskiler bana çok rahatsız edici geliyor.Ortada hicbirsey yokken kıskançlıklar kişinin karizmasını bitiriyor gözümde ,aciz ve özgüven siz geliyor bana.
Ben bana bu kadar müdahale edilmesine ,iş arkadaşlarına bile karisilmasina müsaade etmem,sizin yerinizde olsam mesaj felan atmam ,attiginda da böyle bir iliskiyi sürdürmeyeceğimi söyler yol veririm ,şu bu diye ne laf sokarım ,ne de akıl veririm.tartismaya bile gerek yok.

Birkaç aylık adam için arkadaşlarınızı bırakın, ayrıldıktan sonra kıyın kıyın tekrar aralarına girmeye çalışırsınız nasılsa.

Hayır ben en çok yöneticinize nasıl bir sebep sundunuz onu merak ettim o arkadaşınızla çalışmamak için. "Sevgilim kızıyor" dememişsinizdir, ne dediniz mesela?

Bir de o arkadaş için nasıl rencide edici, keşke onu da düşünseydiniz. Arkadaşım dediği insan arkasından dolanıp yöneticiye beraber çalışmak istemediğini söylüyor.
Yazık.

Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. 3 aylık bir ilişkim var gerçekten çok seviyorum ve sevildiğimi düşünüyorum. Ben mart ayında işe başladım ve işten arkadaş grubumuz var hep birlikte gezerdik. Sevgilim başta bir şey demedi. Ancak daha sonraları bu grubun içinde ki erkek arkadaşları sorun etti. Özellikle de bir tanesini. Sebebi de ben onun yanındayken bu arkadaşın beni arayıp işle ilgili bir şeyler sorması. 4 dakika falan konuştuk. Bayağı sinirlendi. İş işte konuşulur, ondan hoşlanmıyorum dikkat et ona dedi. Ki bu arkadaşın bana en ufak bir saygısızlığını, yanlış hareketini görmedim. Tamam sevgilim dedim. Neyse 3 4 gün sonra watsapptan onunla konuştuğumu gördü fakat konuşmalarımız yine iş üzerine. Kıyamet koptu. İlle seçenek sundu ya o ya ben vs. O kız arkadaşlarıyla konuşmuyorsa ben de konuşmayacakmışım buluşmayacakmışım falan. O günde bir şekilde hallettik sorunları, ertesi gün sana haksızlık ettim işle ilgili konuş sadece dedi tamam dedim. Ondan sonra arkadaş grubu Bi yere cagırsa gitmedim bir şeyler bahane ettim. Bugün de benim bir aylığına o arkadaşla ile çalışacağım söylendi. Ben de direkt sevgilime söyledim. Çok sinirlendi direkt üstüne konuş, hallet dedi. Hallettim o arkadaşla çalışmayacağım. Bu seferde neden ben kızmadan önce söylemedin bilmiyor musun sinirleneceğimi diye sinirlendi bana. Ben sana hiç düşüncesizce davranıyor muyum diye söylendi. En ufak bir şeyde hemen sinirleniyor. Daha önce ki ufak-büyük tattışmalarda da alttan aldım tamam dikkat edeceğim demiştim her konu da. Ancak bu kez gerçekten aklıma hiç gelmedi direkt ona dedim böyle böyle diye. Bu kadar sorun olacağını da bilemedim. Şimdi düşün taşın öyle mesaj at dedi. Ne diyeceğimi bilmiyorum da. Seviyorum ve gerçek anlamda seviliyor, değer veriliyor. Ama şu arkadaş mevzusunu bir türlü halledemedik. Sizce nasıl bir mesaj atmalıyım şimdi ben ona?
Ek=İş hallolmadı o arkadaşla çalışacağım, sevgilimi aradım naparsan yap dedi kapattı.
Sevgiliniz neden wp konuşmalarınızı okuyor? Neden attığınız her adımı sevgilinize rapor etmek zorundasınız yahu? Adam tabii ki de hayatınıza karışma ve gerektiğinde sizi manipüle etme cesaretini bulacak. Projede ortak çalışacağınız kişiyi sevgiliniz yüzünden değiştirmeniz ayrı acayip bir durum zaten. Bir de birbirinizi üç aydır tanıyorsunuz. Şakası bile berbat.

Yok artık iş bu ya insanın gelir kapısı belki sosyalleşme kapısı. Is yerindeki işlere kadar niye karistiriyorsunuz? Size normal geliyor mu böyle bi4 şey? Is bu ya

evlenmelisin bu adamla. ortalarda yalnız kalıp başka insanları da hayatından bezdirmesin sen zaten ne yapsa yarabbi şükür diyosun. tencere kapak çift. yanlışlıkla daha normal insanların hayatlarına girip onların hayatını karartırsınız aman diyim iyisiniz böyle.

Son derece manipulatif bi insanla berabersiniz. Bu konuda ne yapacaginizi bilemem ama bu iliskiye devam ederseniz en gec 1 seneye donustugunuz kisiyi taniyamayacaksiniz.

Beni cok seviyor ve deger veriyor diyorsunuz ya.. sizi kontrol etmeyi, manipule etmeyi daha cok seviyor. Siz de bunu bulamadigi an donup gidecek, ya da sizden sikilinca. Tabu bu hayriniza olur, olur da evlenirseniz hayatinizi karartirsiniz zaten.

Ne mesaji yahu? Boyle bi manyakla devam edecek misin gercekten?

Daha önce şöyle bir söz duydunuz mu hiç : Taviz tavizi doğurur.

Hadi siz bu iş arkadaşınızla çalışma işini hallettiniz ve geçici olarak rahatladınız diyelim.Sonra ne olacak? Peşinden ne gelecek? Hangi açıdan kısıtlanacaksınız? Adam size minnettar mı kalacak?

Kusura bakmayın bu tip insanlara üzülmüyorum üzülemiyorum. Çünkü kendi iradeniz var. Aileniz bile size bu kadar karışmıyodur eminim. Okuyup iş sahibi olmuşsunuz ve 3 aydır tanıdığım adam gelip benim işime karışacak haa? :KK12:

Adamın psikolojik rahatsızlığı var. Stresli günlere merhaba tabii sevgiliye devam ederseniz

İş hayatına ne münasebet müdahale ediyor? Sizde sessizce kabul ediyorsunuz. Pes pes... 3 ayda bu kadar ipleri verirseniz geri alamazsınız. Bu sevgi değilki baskıyı sevgi sanıyorsunuz. Özgüvensiz bir sevgili kendine güveni yok size hiç yok.

Daha bukadar basta bukadar mudahale eden adamla olmaz yavas yavas herkesten soyutlar yanliz birakir sizi. Sonra kiz arladaslariniza takar o kizla gorusme ya ben ya o der. Ne sacma laf is arkadasinla calisman gerekiyorsa calisirsin sende onun agzina bakip nasil ustlerine gidip degisiklik isteyebildin biraz karakterli ol ya sen o adamla calissan ne olucak aklin kayip aldatacakmisim onu. Ne desek bos sen hicbisey yapamiycakmissin gibi hissediyorum

İş arkadaşıma karışacak adam henüz doğmadı

40 yaşındayım, hayatımda 20 yıldır aynı adam var ama çok netim asla iş arkadaşım ile olan bir telefon konuşmama yahut kiminle ekip olacağıma karışamaz

Hayır ben ona hiç karışmadım çünkü hiç kız arkadaşlarıyla zaten konuşmuyordu. Özellikle o dediğim arkadaşa taktı. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ne yapacağınızı şaşıracaginız birşey yok ki ortada. İş ortamında, işiniz gereği ve amirlerinizin yönlendirmesiyle gerekeni yapacaksınız. Keyfi bir durum da yok üstelik. Birşey yapması gereken varsa o da erkek arkadaşınız. Arayıp özür dilemesini bekleyin bence. Bu kadar taviz vermeyin. Taviz tavizi doğurur. Sizdeki suçluluk psikolojisini anlayamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X