sevgilim ve sac sorunu

now or never

°Ragnarok
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
456
250
133
Merhabalar herkese. Bir derdim var artik tutamaaam icimde .
Sevgilim saclarimi boyatmami istemiyor. Sari istiyorum ama siddetle karsi cikiyor. Boyali saclardan midem bulaniyor yapmacik buluyorum diyor. Dar kafali biri degildir sac konusunda boyle. Kotu ve uzun bir ayrilik gecirmistik yaklasik 4-5 ay.

O zaman sacim siyahti ve gittim boyattim hem depresyon hem inat. Sonra geri siyaha boyadim.
Cunku tam istedigim gibi olmuyordu altinda siyah var diye.

Simdi konusunu aciyorum "cok esprilisin yaa" diyor. Olmaz diyor. Surpriz olarak boyasam aramiz fena bozulur. Bende canim sari dikkat ceker diye yaptirmiyorsan siyah sac bembeyaz ten de dikkat ceker ddm sinirlendi.

Sorum su ki hevesimden vazgecemiyorum . Nasil ikna edebilirim ? Nasil cumleler kurup tamam dedirtebilirim ?

Çok üzüldugunu, içinde kaldığını ona anlat. Bir daha kaç kere bu yaşlarda olacaksın ki .

yavaş yavaş açtırın.Direk sarı yerine kumral boyatın,gözü alışır.Sonra baktınız sorun çıkarmıyor,bir dahakine açık kumral,sonra da sarı oluverir

Konusunu acinca sinirleniyor. Bende sinirleniyorum gidip hirsimi siyaha boyayarak aliyorum. Sonra diyorum hani boyadan miden bulaniyordu bak boyadim yine. Boya oldugu o kadar belli degil diyor. Mavi siyahhh

Hevesini anlıyorum ama belki sarışından hiç hoşlanmıyordur.
Boyatsan seni hoş bulmayabilir daha mı iyi hissedersin?
Elbette üzülürsün..

Yok yaa ille de sarı istiyorum benim beğenmem önemli diyorsan, bir arkadaşın dediği gibi
kumralla başla yavaş yavaş sarı ol. :)

yok yakismisti dedi ayriyken boyadigima

sarı şaç her daim dikkat çeker tabi kızıl saçın yerini alamaz ama bende sarı saçlı gördüğüm zaman şöyle bir dönüp bakarım incelerim ama siyah saçlı birinin hiç yüzüne dahi bakmadığım olur. hani demişsin ya siyah saçta dikkat çeker diye , sarı kadar nerde dikkat çekiyor! en fazla saç kesim şekli dikkat çeker, sevgilin çok dikkat çekeceğini bildiği için karşı anlıyorum onu benim de sevgilim çok karşı hatta babam bile beni sarı saçlı görse ben eve giremem : )

Sevgiline katılmadan edemeyeceğim. Sarı saç boyasının en çok satıldığı ülke Türkiyeymiş. Bu kadar sahte sarışınlığa özenen bir millet daha yok yani. Hepsi de tornadan çıkmış gibi. Hele bir de şu saç uçlarını boyama modası var ya ombre midir nedir. Dibi gelmiş babaanne gibi oluyorlar.

Bu kadar konuştun sen hiç heves etmedin mi diyeceksin. Ettim etmez miyim. Beyaz tenli ama kaşı gözü siyah bir insanım ben, saçlarım da koyu renktir. Bu halle röfle yaptırdım 18 yaşımı doldurduğum gün. Sonra üstüste röfle röfle derken oldu mu sana saçlar platin. Hem saçımın içine ettim hem kucağında çocukla dilencilik yapanteyzelere benzediğimle kaldım. Sonradan aklım başıma geldi de kendi rengime döndüm.

İçinde kalacaksa çok heves ettiysen yap. Kimsenin sana bu konuda bişey söylemeye ya da engellemeye hakkı yok. Bunu da sevgiline böyle söyle. Ben saç rengi kınusunda karışan kocalara bile uyuzolurum, seninki bir de alt tarafı sevgili yani.

Evet heves iste. Zaten sari yapsam en fazla bir yil oyle kalirim. Maksat hevesimi

alayim. Galiba biraz daha bekleyecegim

18 yaşına bastığı gün röfle yaptıranlar derneği kuralım ne güzel yaşım 30 saçlarımın diplerinde beyazlar çoğaldı mis gibi.. binlerce kere pişmanım ama iş işten geçti, şimdi mecbur saçımın rengine yakın bir tona boyuyorum..

içinde kalmasın konu sahibi yaptır.. ben erkeklerin sebepsiz karşı çıkmalarına da ayrı sinir oluyorum ya neyse.. artık saç boyana da karışmasın bir zahmet.. sen beyazlar var de, saçım güçsüz görünüyor boya beslermiş de yer onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…