- 27 Kasım 2014
- 456
- 250
- 133
- Konu Sahibi now or never
-
yavaş yavaş açtırın.Direk sarı yerine kumral boyatın,gözü alışır.Sonra baktınız sorun çıkarmıyor,bir dahakine açık kumral,sonra da sarı oluverir
neden olmasın,hem saçın da yıpranmamış olurHmmm iyi fikir gibi. Olur mu dersin. Birde siyahtan donmek daha kolay olur o sekil degilmi
boşver boyama napıcaksın seni böyle beğeniyo demekki
Hevesini anlıyorum ama belki sarışından hiç hoşlanmıyordur.
Boyatsan seni hoş bulmayabilir daha mı iyi hissedersin?
Elbette üzülürsün..
Yok yaa ille de sarı istiyorum benim beğenmem önemli diyorsan, bir arkadaşın dediği gibi
kumralla başla yavaş yavaş sarı ol. :)
yok yakismisti dedi ayriyken boyadigima
O zaman nedir bu kesinlikle istememe sebebi.
Dikkat cekerim saniyor galiba. Halbuki dikkat cekecek olan her sekil ceker. Gel de anlat
Sevgiline katılmadan edemeyeceğim. Sarı saç boyasının en çok satıldığı ülke Türkiyeymiş. Bu kadar sahte sarışınlığa özenen bir millet daha yok yani. Hepsi de tornadan çıkmış gibi. Hele bir de şu saç uçlarını boyama modası var ya ombre midir nedir. Dibi gelmiş babaanne gibi oluyorlar.Merhabalar herkese. Bir derdim var artik tutamaaam icimde .
Sevgilim saclarimi boyatmami istemiyor. Sari istiyorum ama siddetle karsi cikiyor. Boyali saclardan midem bulaniyor yapmacik buluyorum diyor. Dar kafali biri degildir sac konusunda boyle. Kotu ve uzun bir ayrilik gecirmistik yaklasik 4-5 ay.
O zaman sacim siyahti ve gittim boyattim hem depresyon hem inat. Sonra geri siyaha boyadim.
Cunku tam istedigim gibi olmuyordu altinda siyah var diye.
Simdi konusunu aciyorum "cok esprilisin yaa" diyor. Olmaz diyor. Surpriz olarak boyasam aramiz fena bozulur. Bende canim sari dikkat ceker diye yaptirmiyorsan siyah sac bembeyaz ten de dikkat ceker ddm sinirlendi.
Sorum su ki hevesimden vazgecemiyorum . Nasil ikna edebilirim ? Nasil cumleler kurup tamam dedirtebilirim ?
Sevgiline katılmadan edemeyeceğim. Sarı saç boyasının en çok satıldığı ülke Türkiyeymiş. Bu kadar sahte sarışınlığa özenen bir millet daha yok yani. Hepsi de tornadan çıkmış gibi. Hele bir de şu saç uçlarını boyama modası var ya ombre midir nedir. Dibi gelmiş babaanne gibi oluyorlar.
Bu kadar konuştun sen hiç heves etmedin mi diyeceksin. Ettim etmez miyim. Beyaz tenli ama kaşı gözü siyah bir insanım ben, saçlarım da koyu renktir. Bu halle röfle yaptırdım 18 yaşımı doldurduğum gün. Sonra üstüste röfle röfle derken oldu mu sana saçlar platin. Hem saçımın içine ettim hem kucağında çocukla dilencilik yapanteyzelere benzediğimle kaldım. Sonradan aklım başıma geldi de kendi rengime döndüm.
İçinde kalacaksa çok heves ettiysen yap. Kimsenin sana bu konuda bişey söylemeye ya da engellemeye hakkı yok. Bunu da sevgiline böyle söyle. Ben saç rengi kınusunda karışan kocalara bile uyuzolurum, seninki bir de alt tarafı sevgili yani.
Sevgiline katılmadan edemeyeceğim. Sarı saç boyasının en çok satıldığı ülke Türkiyeymiş. Bu kadar sahte sarışınlığa özenen bir millet daha yok yani. Hepsi de tornadan çıkmış gibi. Hele bir de şu saç uçlarını boyama modası var ya ombre midir nedir. Dibi gelmiş babaanne gibi oluyorlar.
Bu kadar konuştun sen hiç heves etmedin mi diyeceksin. Ettim etmez miyim. Beyaz tenli ama kaşı gözü siyah bir insanım ben, saçlarım da koyu renktir. Bu halle röfle yaptırdım 18 yaşımı doldurduğum gün. Sonra üstüste röfle röfle derken oldu mu sana saçlar platin. Hem saçımın içine ettim hem kucağında çocukla dilencilik yapanteyzelere benzediğimle kaldım. Sonradan aklım başıma geldi de kendi rengime döndüm.
İçinde kalacaksa çok heves ettiysen yap. Kimsenin sana bu konuda bişey söylemeye ya da engellemeye hakkı yok. Bunu da sevgiline böyle söyle. Ben saç rengi kınusunda karışan kocalara bile uyuzolurum, seninki bir de alt tarafı sevgili yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?