sevgilim ve sac sorunu

Sevgiliyken böyle tavizler vermeyin anacım. Nişanlın değil kocan değil.
Herşeyinizi bu kadar manyaklık derecesinde bağlamayın.
O saç sakal traşı olurken sana soruyor mu?
Herşeyin bi sınırı olsun.

sevgiliyken böyleyse koca olunca ne yapar diye düşünüyorum ben ayrıca o kadar da karıştırtmayın kendinize canım sen onun kılık kıyafetine birşeyine karışıyormusun

Sormanız hata yaptırın gitsin.
En fazla 2 gün söylenir susar.
Bu tür konularda taviz vermeyin.

Kendi saçı koyu olup da sapsarı boyatan çakma Sarışınları ben de sevmiyorum kaşlar koyu dipler koyu saçlar sarı iyi olmuyor.

Küllü Kumral falan yapın zamanla açılıyor yıkadıkça

Ne ister erkekler şu kadınların saçından hayret bir şey.
Sen de aça aça gideceksin. Mesela şimdi 2 ton aç bir ay sonra iki ton daha. Yavaş geçişlerde gözü alışır.

Ben de onu demek istedim zaten :) Yani bu halim zaten dikkat çekiyor sarıyla pek de bir fark olmaz demek istemiş yanlış mıyım? Ben yine de daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum sizin bahsettiğiniz sebeplerden ötürü değil de ülkemizdeki sarışın azlığından. Yani erkeklerin algısıyla ilgili bir surum sanırım sevgilisi bu yüzden istemiyor. Yapmalı mı yapmamalı mı bilemiycem, bazen esmerlere bile yakışabiliyor bazen de beyaz tenlilerde çok kötü duruyor. Bence cildinin alt tonuna göre bir renk seçsin yapay durmaması için. Mesela sıcak tende soğuk renk kötü durur.

He bir de saç uzmanı değilim ama platin zten beyaz olan teni acayp solgun gösterir ve makyajsız kötü durur. O yüzden daha koyu bir sarı tonunu seçmelisiniz bence.

Kaş - saç uyumsuzluğuna falan hiç girmiyorum kararınızı vemişsiniz zaten.

Valla açıkçası canım ben saçına baktım resimde,yakışmaz gibi geldi,çok makyaj yapman gerekir.

İticisin demedim, bu tavır itti dedim. Üslubuna dikkat edersen sevinirim. Anladığım kadarıyla yaşça senden epey büyüğüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…