Sevgilim ve wattsap konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.
Siz adamı aklamak için son satırları döşemişsiniz. İçiniz alıyorsa affedin.
Ben olsam affetmezdim.

Cok seviyorsun belli ki affedeceksin,her konusmanizda her opusmenizde veya en mutlu aninizda aklina gelecek basina kakicaksin affetme arkadasim bir kere affetmek demek ne demek biliyormusun ? Beni birakamaz zaten seviyor deyip daha cok yapacak.feminist degilim lakin erkekler aldatir aldatmayan da firsat bulamayandir.Firsati sunmayin birakin gitsin denesin ne hali varsa gorsun.

Cok seviyorsun belli ki affedeceksin,her konusmanizda her opusmenizde veya en mutlu aninizda aklina gelecek basina kakicaksin affetme arkadasim bir kere affetmek demek ne demek biliyormusun ? Beni birakamaz zaten seviyor deyip daha cok yapacak.feminist degilim lakin erkekler aldatir aldatmayan da firsat bulamayandir.Firsati sunmayin birakin gitsin denesin ne hali varsa gorsun.
Evet çok seviyorum benim için herşey den vazgeçti, şehrini değiştirdi, iş yaptık battık onlarla uğraşıyor ben çekip gittim. Herşey onun üstüne kaldı bu yüzden.

Kendin inanmıssın zaten sorun neki?
Maddi manevi feda etmesin kendini adam olsun o onemli😏

Evet çok seviyorum benim için herşey den vazgeçti, şehrini değiştirdi, iş yaptık battık onlarla uğraşıyor ben çekip gittim. Herşey onun üstüne kaldı bu yüzden.
Insallah battiginiz icin ve cekip gttiginz icin intikam almaya calismiyordur cevabinizi zaten hZrlamissinz niye soruyorsunz ki

X bir is adami da ** eşlerine yagdiriyor maddi manevi ama kac es ve cocugu var 🤔

Maddi yönden olmasa zaten affetmez kapının önüne koyardınız ya neyse herkesin kendi bileceği iş.
Ama şunu demeden geçemeyeceğim maddi yardım talep ettiğiniz zaman ya da kendisi ısrar kıyamet maddi yardımda bulunduğu zaman işte böyle eliniz kolunuz bağlanır.
Ben istediğimi yaparım nasılsa maddi olarak bana bağlı diye bir izlenim uyandırmış oluyorsunuz yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X