Sevgilim ve wattsap konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.
Bunu kendin de cevaplarsın. Cevap ise çok basit; ben aynı şeyi yapsam beni affeder miydi??

Melahat abla beni neden begenmedin :KK70: naaptim sana apla...oysaki bende affetmesin istemistim,ayni sarkinin farkli notalarda soylenisi gibi yorumlar 3 assagi 5 yukari hepsi ayni
Mesajınız hangi sayfada bilmiyorum, tekrar bakmadım ama her erkek yapar tarzı bi yorumdu bunu beğenmemiş olabilirim

Kızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.

Engelleyen adam silmiştir de kayıtları. Sen nasıl öğrendin kız :D

Affedin böyle şeyleri aferin. ilk vukuatı ama yakaladığın ilk vukuatı haberin olsun. bir hatayı affetmekte ikinci hataya şans vermektir bunu da unutma.

Evet çok seviyorum benim için herşey den vazgeçti, şehrini değiştirdi, iş yaptık battık onlarla uğraşıyor ben çekip gittim. Herşey onun üstüne kaldı bu yüzden.

Anlamadığım neden konu açıyorsunuz o zaman.
Zaten siz kafanızda affetmişsiniz. Buraya konu açıp verilen tavsiyelerin hepsine bir kulp uyduruyorsunuz.

İçiniz rahatsa bizce sorun yok devam edebilirsiniz.

3 yılda ilk vukuatı demişsin...2. Vukuatı bekle o zaman ne diyelim..zaten avukatlığını yapmışsın

Mesajınız hangi sayfada bilmiyorum, tekrar bakmadım ama her erkek yapar tarzı bi yorumdu bunu beğenmemiş olabilirim
Evet genelde firsat kollayan her erkek bir gun yapacaktir bu dusuncemin arkasindayim.Allah sasirtmasin yapmaz dediklerimiz seytana uyar yapar aldatmayi bir tek yatak olarak dusunmeyin lutfen

Sevgilim bunları yapsa çok midem bulanırdı, affedip affetmeme konusuna bir şey diyemeyeceğim ama başkalarıyla konuştuğu ortaya çıkmış olurdu, ilk değildir, son da olacağını sanmam. Kadını beğenmedi bence o yüzden engellemiş, beğenseydi konuşmaya devam ederdi gibi geldi bana

Evet genelde firsat kollayan her erkek bir gun yapacaktir bu dusuncemin arkasindayim.Allah sasirtmasin yapmaz dediklerimiz seytana uyar yapar aldatmayi bir tek yatak olarak dusunmeyin lutfen
Böyle düşündüğümü nereden çıkardınız? Ben de bu görüşünüze katılmadığımın arkasındayım.

Eger gercekten aldatilma varsa ki öyle görünüyor 7 dakika telefon görüsmesi cok uzun tanimadiginiz birisiyle.. isin önemli kismi o an degil aslinda, taaa ki oraya gelene kadar yol ve insani oraya vardiran tüm düsünceler bence...

Aslaaaa asla affetmezdim arayış içinde belli ki sadakatsizlik affedilecek bir şey değil

Evet affederim densin de kendini daha az kötü hisset diye yazdıgın bir şey. Boşa fikir almıssın yani 100 kisi affetmem dese 1 kisi affederim dese onu dikkate alacaksın. Aldatmış seni ne soruyosun ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X