- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Pinkpotter
Iste daha ne desin adam. Daha sonra konusalim diyor iste. Icerik belli.İçerik yok konuşma aşaması bile yok, yoldayım daha sonra konuşalım gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste daha ne desin adam. Daha sonra konusalim diyor iste. Icerik belli.İçerik yok konuşma aşaması bile yok, yoldayım daha sonra konuşalım gibi.
Bunu kendin de cevaplarsın. Cevap ise çok basit; ben aynı şeyi yapsam beni affeder miydi??Kızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.
Mesajınız hangi sayfada bilmiyorum, tekrar bakmadım ama her erkek yapar tarzı bi yorumdu bunu beğenmemiş olabilirimMelahat abla beni neden begenmedinnaaptim sana apla...oysaki bende affetmesin istemistim,ayni sarkinin farkli notalarda soylenisi gibi yorumlar 3 assagi 5 yukari hepsi ayni
Kızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.
İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.
Evet çok seviyorum benim için herşey den vazgeçti, şehrini değiştirdi, iş yaptık battık onlarla uğraşıyor ben çekip gittim. Herşey onun üstüne kaldı bu yüzden.
Evet genelde firsat kollayan her erkek bir gun yapacaktir bu dusuncemin arkasindayim.Allah sasirtmasin yapmaz dediklerimiz seytana uyar yapar aldatmayi bir tek yatak olarak dusunmeyin lutfenMesajınız hangi sayfada bilmiyorum, tekrar bakmadım ama her erkek yapar tarzı bi yorumdu bunu beğenmemiş olabilirim
Sevgilim bunları yapsa çok midem bulanırdı, affedip affetmeme konusuna bir şey diyemeyeceğim ama başkalarıyla konuştuğu ortaya çıkmış olurdu, ilk değildir, son da olacağını sanmam. Kadını beğenmedi bence o yüzden engellemiş, beğenseydi konuşmaya devam ederdi gibi geldi banaKızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.
Böyle düşündüğümü nereden çıkardınız? Ben de bu görüşünüze katılmadığımın arkasındayım.Evet genelde firsat kollayan her erkek bir gun yapacaktir bu dusuncemin arkasindayim.Allah sasirtmasin yapmaz dediklerimiz seytana uyar yapar aldatmayi bir tek yatak olarak dusunmeyin lutfen
Peki..bende size katilamadim nedense bu hayatta pozitif kalmanizi dilerim zira negatif enerjiniz olumsuz etkiliyorBöyle düşündüğümü nereden çıkardınız? Ben de bu görüşünüze katılmadığımın arkasındayım.
Kızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.