Temizlik önemli.. Duş alması gerek, hele de sizinle buluştuğun da.. Daha dikkatli olmalı.. Saygısızlık yaa.. Bir anlamda
En gelemediğim şey düşündüm de ben kırmadan söylemenin bir yolu da yok gibi.
Benim sevgilimde deodorant kullanmaz ama her gün duş alır.
Bu zamanda dikkat etmiyorsa ilerde de dikkat etmez. kolay gelsin
Benim için ayrılma sebebi olur bu, net. Kişisel temizliğine önem vermeyen biri sevgilim olamaz, parfümü deodorantı geçtim (aslında geçmedim yani önemli de minimum seviyeye indirgiyorum artık) insan sevgilisiyle buluşmadan önce bir duş alır gelir. İğrenç yani asla içim ısınmaz sevgili olmayı geçtim. Hiç toleranslı olamam ben bu konuda, üzgünüm.[/QUOT
Evet bende ayrılmayi düşünüyorum hatta bı kez ayrıldım ama bırakmıyor çünkü dayanamıyorum artık ne zaman görüşsek midem bulanıyor sarılınca o koku daha çok yayılıyor falan dün görüştük buluştuk kozmetikciye girdik bı parfüm beğenmiştim erkek dedim sen bunu al dediği tek şey ben kullanmıyorum öyle şeyler olduseviyorumda ama uzaklaşıyorum yakinlasamiyorum hiç surekli ağzımı burusturuyorum
Söyleyecem ama kırılır diye korkuyorum gurur sonuçta. Bi kere parfüm Alicam sana çok beğendiğim bişey var dedim ona bile kızdı kötü mu kokuyorum ben diyeEğer seviyorsaniz söyleyin. Kırılacaksa da bu durumdan kırılsın. Ayrılmaktan iyidir..
Buluşmadan önce hep duş alıyor zaten söylüyor bana duşa giricem diye ama yok yaz ayindayiz sonuçta birlikte olmak istiyor sırf bu yüzden istemiyorum onu oyaliyorum((((((
Söyleyecem ama kırılır diye korkuyorum gurur sonuçta. Bi kere parfüm Alicam sana çok beğendiğim bişey var dedim ona bile kızdı kötü mu kokuyorum ben diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?