Sevgilim ve yakınlaşamamak

açıkça söylemek en güzeli kırılsın ki bi daha dikkat etsin kendine sonuç olarak sende önemlisin dimi amaa

Kanka sen de vur diyince oldurmussun

Sevgiliyken jillettt gibi temiz ve şık olanların bile evliykenki paçozluklarını gördükten sonra, buluşmada kokanın evli hali böyle canlandı gözümde...
erkek milletinden midem kalkıyor artık.
Kardeşim ve bi iş arkadaşım hariç dünyadaki tüm erkeklerin "hijyen yoksunu göstermelik temiz" olduğunu düşünüyorum.

Buluşmaya giderken kendinize ve ona aldığınız deodorant alın yanınıza, gelirken indirimde gördüm dayanamadım kendime alırken sana da aldım, Parfüm kullanmasam da deodorant hayatımın bir parçasıdır, malum etrafımdaki insanları rahatsız da etmek istemem vs. Onu can alıcı noktadan vurun bu koku çok sexi geldi bana
gibi şeyler söyleyebilirsiniz.
Eşimde deodorantın ne işe yaradığını bile bilmezdi
ama gayette dikkat ederdi,
ona önce deotak bi defa sürüyosun bi hafta terlemiyosun ona alıştırdım. Sonra normal
roll-on, zaten alışan insan kendi kokusundan bile rahatsız oluyor. Umarım çözersiniz konuyu.

Belki de ten uyumunuz yoktur
Cunku ne kadar ter koksa da feromon diye bişey var
Sana bırak cekici gelmeyi igrenc geliyor ise bunu bi düşün

Belki de ten uyumunuz yoktur
Cunku ne kadar ter koksa da feromon diye bişey var
Sana bırak cekici gelmeyi igrenc geliyor ise bunu bi düşün
Aynen böyle düşünüyorum kendim terlediğimi hissedince pis kokuyorum derim ama eşim saçmalama der. Aynı şekilde onun terinin kokusunu bazen alırım ama başka bir erkeğinki gibi midemi bulandırmaz.(tabi şu an hamilelikte farklı). Ter kokusu başka iğrenç gelmesi başka.

Okulda böyle bir arkadaşım vardı bozulmuş ekşimiş yemek gibi kokuyorduVe ben söylemiştim canım bak böyle böyle deodorant kullanmıyo musun koltuk altlarını önce sabunlu suyla yıka sonra deodorant sür demiştim vallahi o da yazık ne yaparsam yapayım geçmiyo demişti ... ben gelemiyorum böyle şeylere ayrılırdım..

Parfüm al buluştuğunuz da üstüne dök
Bi arkadaş çevresinde biriyle tanışmıştık ölücem sanmıştım adamın kokusundan dedim burası ne pis ter kokuyor
Ben olsam direk söylerim valla ben temizliğime dikkat ediyorsam Oda etsin
Kokarca adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…