• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yakınlaşamamak

Eğer traşına dikkat etmiyorsa yazın saat başı dışa birde de farketmez

kokuuuu çok kötü
ama dikkat etmeyen biri demekki yoksa bastırılması kolay olur
valla hiç çekinme de o zaman
o leş kokusuyla gelmeye çekinmiyorda:deli:

Eşimin yigeni bir dönem bizde kalmıştı . 17 yaşlarında falan acayip bir kokusu vardı kızın ben söyleyemedim tabi çünkü kırmadan nasıl söylerim bilemedim. Eşime de hiç bahsetmedim nihayetinde yığeni çok da seviyor onu falan . Bir gün yolda giderken eşim dedi ki x her genç kızın bir deodorant ı olmalı bence sana da alalım bir tane. Biraz esprili ama hiç kırıcı olmadan dile getirdi. Hala görüştüğümüzde hatırlar konuşur ve güleriz. Belki deneyebilirsiniz diye düşündüm .

Buluşmadan önce hep duş alıyor zaten söylüyor bana duşa giricem diye ama yok yaz ayindayiz sonuçta birlikte olmak istiyor sırf bu yüzden istemiyorum onu oyaliyorum :KK43:((((((
Bazı insanların hormonal, yapısal, ya da dönemsel oluyor kötü kokması. Söylediğiniz gibi duş alsa da geçmez ve maalesef ki parfüm sıksa da geçmez, doktora gitmesi gerek. Ama belki mesele bu derece ciddi değildir sadece sıcaktandır o zaman da roll on kullanmayı alışkanlık edinmeli. Yüzüne söylemek zor gelir ama belki güzel bir dille yazarak ifade edebilirsin. Birlikte olmak istediğinizi, böyle basit bir nedenle uzak kalmak istemediğinizi, ne kadar sevdiğinizi ve kırmak istemediğinizi..

Bazı insanların teni böyle kokuyor,az bile terlemiş olsa..Duşla falan gitmiyor kokusu.Bir arkadaşımız vardı yanında duramazdık ya..
Vücut spreyi falan kokuyu bastırmaz,karışık bir koku ortaya çıkar bence,parfüm vs.çözüm değil.

4 ayda bu hale gelmişsiniz.
Bunun bi de 4 yılı var.
Eve geldiğinde ayak kokusu,
Yatarken ter kokusu,
Otururken ağız kokusu....
Bi de evliyken iyice salar...
Yağlı saç, tıraşsız vücut, sarı diş.......
Ay devam edemiyciiiiiiiim......
:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Herhangi bir rahatsızlığı vardır belki.. Bazı hastalıklar kötü koku yapıyo öyle duşa parfümleri falanda geçmez yani... Tedavi gerektirir. Bilemiyorum yani belki hastaliktandir

Okurken bile midem bulandı.
Dağlara taşlara büyük konuşmayım :KK14:

Bir kere erkek arkadasimdan sirf agzi kokuyor diye ayrilmistim mesela.

Aynı şekilde ben de. Ağız kokusu değildi ama sakallarına dokununca böyle altında kalın bir yağ tabakası hisseder gibi olmuştum, saçları da her daim yağlıydı. Sadece 2 hafta dayanabildim, ııyy.

4 ayda bu hale gelmişsiniz.
Bunun bi de 4 yılı var.
Eve geldiğinde ayak kokusu,
Yatarken ter kokusu,
Otururken ağız kokusu....
Bi de evliyken iyice salar...
Yağlı saç, tıraşsız vücut, sarı diş.......
Ay devam edemiyciiiiiiiim......
:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Kanka sen de vur diyince oldurmussun:confused:

Vallahi söyle kötü koktuğunu , kırılırsa kırılsın gururu ... Nasıl rahat ediyor , sevgilinle buluşacaksın insan dikkat etmez mi yahu ... Söyle açık açık gittikçe tik-sineceksin .

Bu yaz Coca Cola kapaklarından bedava kola değil hamam sefası çıkıyormuş bana da çıktı sana hediye ediyorum de hamama gönder :eğlence:

Temizlik hijyen çok önemli. Duş alıp tekrar koktuğunu söylemişsiniz, muhtemelen ya terli kıyafetlerini giyiyor ya da ter bezleri çok yoğundur. Eğer hijyenine dikkat ediyorsa ter bezleriyle alakalıdır sorunu.. aldırmasında fayda var. Aksi takdirde gerçekten dayanılmayacak bir koku.
Flört esnasında tırnaklarının içinde pislik görüp "ııyyyy bunlar ne böyle lütfen birşey yeme" demişliğim vardır.
Şakasını da geçin söyleyin.

Açıkça söyle o ne öyle kokarca gibi geziyo çocuk degillerki koca koca adamlar neden kişisel bakımına özen göstermez sanki

Back
X