- 20 Şubat 2010
- 33.387
- 6.658
- 773
Söyleyecem ama kırılır diye korkuyorum gurur sonuçta. Bi kere parfüm Alicam sana çok beğendiğim bişey var dedim ona bile kızdı kötü mu kokuyorum ben diye
Parfüm almak istediğinde, kötümü kokuyorum diyerek sitem etmesinden, bir cacık olmadığı belli. Zaten özen gösterse kokmazdı, pismiş demekki. Pis insanı iyi tanırım. Temiz olmamak için, küserler, yan çizerler, umursamazlar, kafalarını kuma sokarlar, onlardan soğursunuz, ama bir türlü ne diş fırçalamaya, ne düzenli duş almaya ikna edemesiniz. Tecrübe ettim ne yazık ki.Arkadaşlar slm 4 aydır sevgilim var aramızda biraz mesafe olduğu için ve işinden dolayı sadece hafta sonları buluşabiliyoruz. Ama artık benim buluşma isteğim kalmadı çünkü kendisi parfüm deodorant kullanmıyor haliyle birde yaz çok kötü ter kokuyor bi kere bı parfüm beğendim sana onu Alicam dedm hayırdır kötü mu kokuyorum dedi o an evet demek istedim ama diyemedim gururu kırılır diye ama çok kötü kokuyor be sarılınca bile midem bulanıyor kötü oluyorum napicam ben
+1Benim için ayrılma sebebi olur bu, net. Kişisel temizliğine önem vermeyen biri sevgilim olamaz, parfümü deodorantı geçtim (aslında geçmedim yani önemli de minimum seviyeye indirgiyorum artık) insan sevgilisiyle buluşmadan önce bir duş alır gelir. İğrenç yani asla içim ısınmaz sevgili olmayı geçtim. Hiç toleranslı olamam ben bu konuda, üzgünüm.
Biliyormusun canım, koku herşeydir. Bu bilimsel olarakta ıspatlanmış. Kokusunu sevmediğin bir insanla beraber olamasın. Olsan mutlu olamasın.Buluşmadan önce hep duş alıyor zaten söylüyor bana duşa giricem diye ama yok yaz ayindayiz sonuçta birlikte olmak istiyor sırf bu yüzden istemiyorum onu oyaliyorum((((((
Aynı fikirdeyimParfüm almak istediğinde, kötümü kokuyorum diyerek sitem etmesinden, bir cacık olmadığı belli. Zaten özen gösterse kokmazdı, pismiş demekki. Pis insanı iyi tanırım. Temiz olmamak için, küserler, yan çizerler, umursamazlar, kafalarını kuma sokarlar, onlardan soğursunuz, ama bir türlü ne diş fırçalamaya, ne düzenli duş almaya ikna edemesiniz. Tecrübe ettim ne yazık ki.
En büyük soğukluk iletişimsizlikten kaynaklanıyor sevdiğiniz bi erkek parfümü alıp bu kokuyu çok seviyorum her buluştuğumuzda sık aşkım de belki çözüm olur
Arkadaşlar slm 4 aydır sevgilim var aramızda biraz mesafe olduğu için ve işinden dolayı sadece hafta sonları buluşabiliyoruz. Ama artık benim buluşma isteğim kalmadı çünkü kendisi parfüm deodorant kullanmıyor haliyle birde yaz çok kötü ter kokuyor bi kere bı parfüm beğendim sana onu Alicam dedm hayırdır kötü mu kokuyorum dedi o an evet demek istedim ama diyemedim gururu kırılır diye ama çok kötü kokuyor be sarılınca bile midem bulanıyor kötü oluyorum napicam ben
Bunun yazı kışı Yok , duş almak yetmez, kişisel temizliğini yapmıyorsa ve aynı kıyafetleri yıkamadan giyiyorsa + deodorant stick tarzı bir şey kullanmıyorsa kokar :/ yediğine içtiğine dikkat etmezse de kokar. bir araya geldiğinizde hoş beş ettikten sonra koku hassasiyetin olduğunu, sebum kokusunun seni kötü etkilediğini, o kişiden sebum ve ter kokusu aldığını, onu kırmamak için(değer verdiğim için vs) de bu zamana kadar söyleyemediğini, bu durum devam ederse ondan uzaklaşmak zorunda kalacağını, onu sevdiğin için de uzaklaşmak istemediğini güzelce söylersin. Zaten cümleleri çözerken utanmayla karışık saygısından bi önlem alacaktır :))) almazsa da sen yol alırsın salla gitsin, 4 ay ne kiBuluşmadan önce hep duş alıyor zaten söylüyor bana duşa giricem diye ama yok yaz ayindayiz sonuçta birlikte olmak istiyor sırf bu yüzden istemiyorum onu oyaliyorum((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?