- 26 Temmuz 2018
- 5
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Ayseduran842
Sevgilimin abisi nişanlı,sevgilim yengesiyle çok samimi sürekli ablam gibi benim diyor ama ben bu samimiyetini sevmiyorum sevgilim konusunu bana hiç açmaz sürekli bizim ilişkimize odaklı zaten ama ne zaman yengesiyle konuşsam beni kıskandırmak için mi bilmem ama nişanlısından hiç iltifat almadığını kaynının yani sevgilimin söylediğini abisi gibi olmadığını çok romantik şanslısın falan diyor bana bir yere giderken hep birlikte abim değilde sevgilim çok güzel olmuşsun gibisinden söylüyormuş. Sevgilim zaten böyle birisi çok ince bu konularda ama eltimin gelip bana demesi bilmiyorum bir de biz sevgilimle akrabayız herkes biliyor babam hariç bundan dolayı kendisi komplekse mi giriyor bilmiyorum hiç bi fikrim yok böyle konuşurken direk yapmasa bile laf aralarında kendini fiziğini falan övüyor bende bir şey demiyorum iyi geçinmeye çalışıyorum. Sevgilimle konuştuğu şeyleri bazen bana söylüyor bende yanlış anlıyorum bunu sevgilime söylediğimde benim hayatımda sen olacaksın inanmam gereken birisi varsa bu tabiki sensin yengem benim dediklerimi kendiside yanlış anlıyor sana söyleyincede iyice değişik konuma düşüyorum falan diyor ben hiç bir şekilde yengesinin kötü olduğunu ima etmedim sadece herkesle samimi olma dedim oda ben herkese mesafeliyim dedi. Ama gerçekten anlamıyorum sizce ne yapmaya çalışıyor,sevgilim yengesine illaki güzel olmuşsun yenge ya falan diyebilir ama bu farklı bastırarak demesi,ben mi abartıyorum?