- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
daha yanına gitmeden bire kadar vaktım demesi sanki iki yıllık ilişkisini degil de herhangi bitiriyor gibi davranması. ve gitmeden onbes dk önce yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demesi evet diye cevap alması. akabinde wc gitmesi ve dondugunde benı orda bırakacak olması. hiç dogru gelmedi bana. yaklasmamalıydı. zira ben terk edilecegimi bilerek gitmiştim oraya. gerek yoktu hosuna gittimilere yaklasmaya. duygu istismari gibiydi. donup bide orda bırakılmayı beklemek istemedim gittigimi anlasın diye de hesabı ödedim.Mevzu neydi ki ? Bir hatasini mi yakalamistiniz yoksa sadece o an duygularini somurdugunu hissettiginiz icin mi kalkip gittiniz?
orda bırakıp eve geldim ya? bunu kesinlikle hakettigine inanıyorum. kalkmadan on dk önce bana yaklasması hosuna gitti mi demesi duygu istismarı gibi geldi bana. on dk sonra terk edeceksin işte neden yaklasıp evet hosuma gittiyi duydun ki ? wcden donup orda bıraklmayı beklemek istemedim. vedasız geldim.En iyisini yapmışsınız zten amaç belli ayrılmaya çağırmış daha neyi dusunuyorsunuz ki
yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demeseydi orda terk edilmeyi bekleyecektim. keske o da boyle istismara girişmeseydi. hesabı gittigimi anlasın diye ödedim. wcdeyim sanmasın diye.Hesabı ödemeyeydin eyiydi
ya pısman olursam? cok korkuyorum.arda vurduuu!
gol olduuuuğ!
degil mi? herseye ragmen kacıyor demesin diye gittim bu bulusmaya terk edilecegimi bilerek. iki senein hatrına. adam saat bile koymus..1? belki muhabbet uzayacak 1 nedir? bunu da gectım.. baslarda soguk soguk durdu. son ondk yuzunu yuzume yaslaması hosuna gitti mi demesi benımde salaklık edip evet demem..akabinde wcye gitti..kızım napıyosun dedim. bes dk da hamura dondun simdi gelip terk edecek ayrılıga saat bile koymus. egosunu oksadın. kalk evine git. hesabıda gittigimi anlasın diye ödedim wcdeyim sanmasın diye..Abideki ben seni terkedeyim ama sen beni hep sev sendromu..
Özgüven problemi varmış.
daha yanına gitmeden bire kadar vaktım demesi sanki iki yıllık ilişkisini degil de herhangi bitiriyor gibi davranması. ve gitmeden onbes dk önce yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demesi evet diye cevap alması. akabinde wc gitmesi ve dondugunde benı orda bırakacak olması. hiç dogru gelmedi bana. yaklasmamalıydı. zira ben terk edilecegimi bilerek gitmiştim oraya. gerek yoktu hosuna gittimilere yaklasmaya. duygu istismari gibiydi. donup bide orda bırakılmayı beklemek istemedim gittigimi anlasın diye de hesabı ödedim.
insallah pişman olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?