sevgilim wcye gitti hesabı ödedim orayı terk ettim..dogru mu yaptım?

Çok güzel yapmışsın.

Belki saat 2 de başkasıyla buluşup ,senden ayrılmanın hafifliğiyle güle oynaya gidecekti.Şimdi yani wc den çıkınca kalakalmıştır.

Çok ayıp yaptığı.Saat 1 e kadar mutlaka ayrılacakmıymış.cehenneme gitsin.

Sana yaklaşmasının sebebi de yaptığı şeyin arkasında duramaması.

Bir daha görüşme de konuşma da bence.

Tebrik ederim,iyi bir ders vermişsiniz.
Bence size öyle ya da böyle ulaşıp yaşadığını size yaşatmaya çalışacaktır tipik erkek egosu.
Buna izin vermeyin sakın.
telefonum hala kapalı acmadım.. ayrılık saatını bıle belırlemıs 1.. buna ragmen gittim kacmadım. egilip yuzuu yuzume yaslayınca saf gibi evet hosuma gitit dedim. iki dk sonra wcye gitti. anladım ki egosu derdi ve dondugunde gidecek. bunu ızlemek istemedim daha fazla...hesabı da onu ezmek ıcın degil gittigimi anlasın diye ödedim. wcye gittim sanmasın beklemesin diye..telefonum hala kapalı. dilerim pişman olmam. cok korkuyorum.

Helal olsun

Onun o an Yüzündeki ifadeyi düşünüp mutlu olmalısın bence
yaptıgını hazmedemedim ama aglamadım da. tuhafım. telefonumuda hala acmadım. keske hiç egosunu devreye sokup yaklasmasaydı bana. terk edilmeyi göze alarak gitmiştim zaten efendi gibi elimi sıkıp gitseydi.
saat bile belirlemiş 1. belki benım anlatacaklarım uzun surecek ayrılıga saat konur mu? ınsallah pısman olmam.

Ayrilma sebebiniz neydi?
sıkıldıgını soyledı. ara verelim dedi istemesem de tamam demek zorunda kaldım. bir hafta gectı olmuyor bire kadar vaktım var gel görüşelim dedi. buna ragmen kacmadım gittim.
olmuyor ama son ondk yuzunu yuzume yaslayıp duygularımı ıstısmar etmesi evet hosuma gitti dememi duyması ama fikrinin degişmemesi gururumu kırdı.
sebep onun sıkılmasıydı.

en zoruma giden saat koymasıydı..son ondk yaklasması bunun önüne gecti. bunu kaldıramadım.. belkı konusacaklarım ikiye kadar sürecek? pısman olmaktan korkuyorum. ayrılıgı isteyende oydu. ya özlersem diye cok korkuyorum.

Ayy vallahi içimin yağları eridi. Ne iyi etmişsin. "Pişman olur muyum?" sorusuna gelince. Aklında sorular kalacak. Acaba gitmese miydim diye. Ama en doğrusunu yapmışsın. Iyi bir ders olmuş.
bana yaklasmasaydı efendi gibi dursaydı bekleyecektım elimi sıkıp gitmesini. ama gider ayak duygularımı istismar ettigini düşündüm ve donusunde orda bırakılacaktım yine. bunu izlemek istemedim.

Bence iyi yapmışsın. Takma dışını gostermissin

Şuan çok taze olduğu için hissettiklerin.. Geçecek, merak etme.. Pişman da olacaksın, oh be de diyeceksin, duyguların dalgalanacak. Ama kendine söz ver, böyle bir insanla bir daha iletişim kurmamak için, ayağına gitmemek için, tekrar birlikte olmamak için.. Söz ver ki, duygusal bir an yaşayıp, kapısını çalma.. Sonra daha çok pişman olursun..

Adam hala mimik falan yapıp, seni aşk acısıyla kavurma derdinde. Kendisi giderken, arkasında bir enkaz bırakma amacında.. Oyuna gelme

İnsan sevdiğinden sıkılır mı yaaa..

Macera yaşayacak, o ara ayrılmıştık masumum ayakları sonra.

Yaa bu erkekler ..cin olmadan adam çarpıyonuz yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…