- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
süper analiz etmişsiniz. wcye gittiginde neden yaptı bunu dedim. en sevimli halini neden giderayak gosterdı. benı burda yıkmak için..ee ayrılıgı isteyende kendısıydı,? ego dedim..dursam dondugunde bırakacak benı..gitsem acabam olacak..acabayı goze aldm. telefonumuda hala acmadım.Şuan çok taze olduğu için hissettiklerin.. Geçecek, merak etme.. Pişman da olacaksın, oh be de diyeceksin, duyguların dalgalanacak. Ama kendine söz ver, böyle bir insanla bir daha iletişim kurmamak için, ayağına gitmemek için, tekrar birlikte olmamak için.. Söz ver ki, duygusal bir an yaşayıp, kapısını çalma.. Sonra daha çok pişman olursun..
Adam hala mimik falan yapıp, seni aşk acısıyla kavurma derdinde. Kendisi giderken, arkasında bir enkaz bırakma amacında.. Oyuna gelme
gercekten bana moral oldunuz hepınız. korkuyordum ama suan korkmuyorum. dilerim sizler haklısınızdır ve ben pısman olmam duygularıma yenılıp.telefonunu aç ve hayatından bir yanlışı defetmenin hafifliği ile rahatla hayatına devam et
bana cok güzel moral oldunuz sizin nezdinizde hepinize cok tesekkur ederim. suan daha iyi hissediyorum.Elbette özleyeceksin ayrılmanın verdiği üzüntüyü yaşayacaksın ama sakın pişman olma
Bi ara canın çok yansada zamanla bi bakmışsın kırıntıları bile kalmamış
En doğrusunu yapmışsın
Sevdiğinden çok kendine değer verenle ömür geçmez
Adam sırf egodan oluşuyor hayattaki tek amacıda kendi egosunu beslemek bunu seni kullanarak yapmasına asla izin verme
Keske sıkıldığını soyledigi an sen bitirseydin. Ara vermeyi kabul etmemeliydin. Direk ayrilsan daha iyi olurdu.sıkıldıgını soyledı. ara verelim dedi istemesem de tamam demek zorunda kaldım. bir hafta gectı olmuyor bire kadar vaktım var gel görüşelim dedi. buna ragmen kacmadım gittim.
olmuyor ama son ondk yuzunu yuzume yaslayıp duygularımı ıstısmar etmesi evet hosuma gitti dememi duyması ama fikrinin degişmemesi gururumu kırdı.
sebep onun sıkılmasıydı.
benı guldurdun :))))))))))))))Abi saat 1'de teneffüse çıkacaktı,
Aaa o da ne..kapılar kapanmış...
pısman olmaktan özlemekten korkuyorum. ama iyiki sizlerle paylasmısım sayenızde daha ıyı hıssedıyorum. tesekkurler.iyi yapmışsın valla konu başlığı bile olayyy!
benı guldurdun :))))))))))))))
allahta senı güldürsün:))))
aa 2 sene yazmıssın pardon konuyu okurken ki şokla görmezden gelmişimpısman olmaktan özlemekten korkuyorum. ama iyiki sizlerle paylasmısım sayenızde daha ıyı hıssedıyorum. tesekkurler.
cok ama cok tesekkur ederim sizleri okudukca gözlerim daha acılıyor bazı farketmediklerimi fark ediyorum. rabbim insallah ozlememe musade etmez ınsallah pısman olmam.. gecer bir an önce. cok sagolun.özlersiniz tabi ki 2 senenizi vermişsiniz. insanlar alıştıkları kıyafetlerini eski oturdukları semti evi,eşyalarını, ölen kedisini köpeğini özlüyor, maalesef saydığım herşey eşyalar bile size yapmaya çalıştığı şeyi düşündüğümde sevgilinizden değerli oluyor. yerini sizi seven kıymet veren sizi iyi hissttiren biri doldurur inşallah. emin olun ne korkunç biriymiş anlayacaksızn yapmaya çalıştığı şey korkunç beni sevsin aklında kalayım ben ona tekmeyi basıp yeni sulara yelken açayım ne ala memleket. böyle erkekleri boğasım geliyor.aklında kesinlikle birileri bile vardır bir hafta ara verelim deyip sonra saatini bile koyup ayrılığın sizinle oyun oynamaya çalışması hiç masum bir davranış değil sizi yıkmaya çalışmış çok iyi yapmışsınız
2 sene..hatta iki sene, 3 ay sonra btiecekti.bir de kaç aylıktı ilişkiniz ya adama bak sinir oldum
sevgilim bugun ayrılmak için cagırdı benı. saat bire kadar vaktım var dedi neden bir sebebini bilmiyorum. bire kadar terk edecek onu biliyorum.benım ikiye kadar konusmam gereken seyler var belki? bu umrunda degil ayrılık saatini bile belirlemiş bir... gittim oturduk. sacma sapan bitmeli gitmeliyiz tadında cümleler kurdu. hatta bir ara tamam ya kasma biterse biter dedim burama kadar geldi cunk, umrumda degil dedi onda bile...
saat 12 :38 gözlerime askla bakmaya basladı ve en sevdigim bir mimigi vardı onu yaptı. o an egildim unuttum tüm pisligini öpecektim ve kendime geldim kızım sen napıyosun diye.. tuttum kendimi. asıl mevzu onun naptıgıydı amacı neydı gider ayak napıyordu.. sormadım tabii.
sonra wc gidiyorum kalktı.. düşündm ve giderken bile duygularımı istismar ettigi kanısına vardım. cıkmasını beklemedim. kasaya gittim hesabı ödedim ve eve geldim. telefonumuda kapadım.
dogru mu yaptım bilmiyorum ama, bir kadından bu sekılde ayrılınmaz ona eminim.
dogru mu yaptım sizce? iki senedir beraberdık bu arada..
pişman olur muyum bunu yaptıgıma sizce?
eger duygularımı kullanmasaydı eger son ondk duzgun dursaydı yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demeseydi terk edecegi dkya kadar bekleyecektım. ama wcden gelip herseye ragmen orda bırakıp gidecegi için beni öncesinde de yaklasması..bunu kaldıramadım. eve dondum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?