sevgilim wcye gitti hesabı ödedim orayı terk ettim..dogru mu yaptım?

süper analiz etmişsiniz. wcye gittiginde neden yaptı bunu dedim. en sevimli halini neden giderayak gosterdı. benı burda yıkmak için..ee ayrılıgı isteyende kendısıydı,? ego dedim..dursam dondugunde bırakacak benı..gitsem acabam olacak..acabayı goze aldm. telefonumuda hala acmadım.

Elbette özleyeceksin ayrılmanın verdiği üzüntüyü yaşayacaksın ama sakın pişman olma
Bi ara canın çok yansada zamanla bi bakmışsın kırıntıları bile kalmamış
En doğrusunu yapmışsın
Sevdiğinden çok kendine değer verenle ömür geçmez
Adam sırf egodan oluşuyor hayattaki tek amacıda kendi egosunu beslemek bunu seni kullanarak yapmasına asla izin verme

bana cok güzel moral oldunuz sizin nezdinizde hepinize cok tesekkur ederim. suan daha iyi hissediyorum.

Keske sıkıldığını soyledigi an sen bitirseydin. Ara vermeyi kabul etmemeliydin. Direk ayrilsan daha iyi olurdu.
Ama bosver takma bes para etmez biriymis. Hic pisman olunacak bisey yok. Az bile yapmissin.

En iyisini yapmissin o son hamleyi yapmamasi lazimdi sanki sana aci cektirmek icin yapti.. ego tatmini iste.
Eminim sen telefonu actiginda seni aramis olacak veya arar ama bence hic taviz verme
pisman olsanda pismanligini belli etme bu tür insanlari birdaha hayatina koymicagina söz ver kendine

özlersiniz tabi ki 2 senenizi vermişsiniz. insanlar alıştıkları kıyafetlerini eski oturdukları semti evi,eşyalarını, ölen kedisini köpeğini özlüyor, maalesef saydığım herşey eşyalar bile size yapmaya çalıştığı şeyi düşündüğümde sevgilinizden değerli oluyor. yerini sizi seven kıymet veren sizi iyi hissttiren biri doldurur inşallah. emin olun ne korkunç biriymiş anlayacaksızn yapmaya çalıştığı şey korkunç beni sevsin aklında kalayım ben ona tekmeyi basıp yeni sulara yelken açayım ne ala memleket. böyle erkekleri boğasım geliyor.aklında kesinlikle birileri bile vardır bir hafta ara verelim deyip sonra saatini bile koyup ayrılığın sizinle oyun oynamaya çalışması hiç masum bir davranış değil sizi yıkmaya çalışmış çok iyi yapmışsınız

cok ama cok tesekkur ederim sizleri okudukca gözlerim daha acılıyor bazı farketmediklerimi fark ediyorum. rabbim insallah ozlememe musade etmez ınsallah pısman olmam.. gecer bir an önce. cok sagolun.

Doğru olanı yapmışsın.. Yerinde olsam aynısını yapardım.

Hem gidiyor hem yan çiziyor.. Terbiyesiz..

Oturup şimdi düşünsün ; karakterli bir kız nasıl kaybedilirmiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…