sevgilim wcye gitti hesabı ödedim orayı terk ettim..dogru mu yaptım?

Süper yapmışın pişman da olma sakın hakketmiş ego tatmin olmuştur böylece sen hiçç merak etme aklın da kalmasın

o dakikaya kadar ayarladıgı herseyı yapmıstı zaten. son hamlesi de yaklasmak oldu. gelince de bitirecekti. hiçbişey degişmeyecekti. bunu anladıgım ıcın gittim.
Tüh o sana aslında döndüğünde evlenme teklifi edicekti. Süpriz yapmak için arkada pasta ayarlıyordu.cok pişman olcaksin. Evet çok ozliceksin

Bir kadından ayrılmanın optimal yolu yoktur :) nasıl ayrılırsa ayrılsın mutlaka suçlu olacakti bi sebepten ötürü.

Konuyu acan kisinin daha onceden 3 hesabi daha varmis.Hesaplar moderatorler tarafindan birlestirildi.onceki hesaplarindan birine baktim.Ekim 2015 de 3,5 senelik iliskisi varmis , yine boyle terkedilmis filan bunalim takilmalar.Bu konuda da 2 senelik iliskisi bitiyor - mus !
Anlasilan su ki , bu senaryoyu yazanin hayal dunyasini okumusuz galiba.Iki hikayenin dikkat ceken ortak ozellikleri de var.Allah bu vatandasa akil ve ruh sagligi versin ne diyelim.
Moderatorlerimiz de masallah cok pis yakaladilar ,

kahvetelvesi sen hakliymissin.

Sağ ol
Ya tut ki 13:00 te ayrılacağız dedi
Eee sen ne diye gidiyosun ?
Ayrılacaksan ayrıl saati mi var bu işin derim ben herhalde böyle bişey duysam, saçma çünkü

En iyisini yapmışsın arkana bakma bile arayacak seni emin ol sakın barışma emin ol en fazla bir ay acı çekersin aslında sevgi bitiyor bizi üzen alışkanlıkların bitmesi oluyor bunu anladığın gün oh be diye rahatlayacaksın sakın dönme bu adama öyle bir pişman oluyorlar ki bende aynı durumu yaşadım şimdi diyorum ki iyi ki bitmiş kurtuldum diyorum hatta ona geçenlerde teşekkür bile ettim eğer benden ayrılmasaydı şuan birlikte olduğum kişiyi tanıyamayacaktım :)

aaa böyle bir konu neden face olur ki ne gerek var yahu bide teselli etmişim pöffff

Hesabı niye ödediniz ki anlamadım !
Adamda ki ne şimdi ayrılacak söylüyor sonra yakınlaşıyor dengesizlik diz boyu.
Ne istediğini bilmiyor ya da işine bu geliyor.
Ben gidiyorum sana elveda diyebilirdiniz son olarak konuşulan konuşuldu ve bitti derdiniz olur biter.
Adama bak zamanla yarışıyor bu özel meselede çocuk mu var karşısında !!!

İlk sayfada yorum yapanlardan biri büyük harflerle konu fake yazsa bari konuyu ve ilk sayfayı okuyan direkt teselli mesajı yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…