sevgilim wcye gitti hesabı ödedim orayı terk ettim..dogru mu yaptım?

çok iyi yapmışsınız.
pişman da olsanız bunu kendi içinizde yaşayın.
ne zannediyorlar kendilerini, bulunmaz hint kumaşı mı?

Yerinde bir hareket olmuş. Hem ayrılacak hem de sizi istediği gibi yönlendirecekti yok ya. Hem değerli(!) vaktinden çok çalmadığın için sana teşekkür bile etmeli

valla süper olmuş 2 sene bir insanla görüş sonra saçma sapan ayrıl yani oldu gözlerim doldu töbe töbee

hesabı ödemen ona kolaylık olmuş iyi yapmışsın neden engellediler seni bilmiyorum ama.yani afedersin tuvalete edip gelip bide senin ağzına mı etsin yada mağdur edebiyatı mı yapsın bunlara izin vereceğine böyle daha iyi.

Telefonu actiginda gor samatayi.

Gaddar hain vucdansiz, emeksiz bi insan olup cikacaksin. Ben seni terk ediyorum ama sen daima beni sev psikolojisindeki adam seni vicdanindan vurmaya calisacak.

Buraya yaziyorum

Oh iyi yapmıssın asil bir davranıs olmus.. zeki kıssın aferim . Ayrılcak adam nie hala sevdirmeye çlısır anlamam ayrılcaksın yani can yakmanın alemi yok.. çıkıncaki yüz ifadesini görmek isterdim...

Bir kaç hesabı var diye fake mi olunuyor belki gerçek benimde bir hesabim daha var yıllar önce acmistim şifresini unuttum meselakullanici adimi bile hatirlamiyorum

Hesabi bosuna odemissin Kisiliksizin biriymis. Iyi yapmissin, kurtulduguna sevin. Dogru duzgun bir insan icin hayatinda yer acildi

Bu konu niye bana komik geldi ?
Çok enteresan
Komik yanı yok tabi ama ne bileyim
Sen ayrı alemsin eski sevgilin ayrı alem
Saat tam 13:00 te ayrılacağız nedir arkadaş bi yaşıma daha girdim

Bu konu niye bana komik geldi ?
Çok enteresan
Komik yanı yok tabi ama ne bileyim
Sen ayrı alemsin eski sevgilin ayrı alem
Saat tam 13:00 te ayrılacağız nedir arkadaş bi yaşıma daha girdim
Aynenn katiliyorum cekirge. Bu arada sana ozetci kiz diyesim geliyor konu ozetlerini super cikartiyosun
konu sahibi her uyeye yilmadan ayni cevaplari vermis. 10. Sayfaya kadar sabirla okudum ve hep ayni seyler.(wcde sanmasin diye hesabi odedim, belki saat ikiye kadar konuscaktim, ayriligin saatini verdi, duygularimi istismar etti) Kusasim geldi.
Adam sana saat 1de ayrilacagiz derken bence birde evlere dagilacagiz gibilerinden soylemistir ne biliyim saat tam 1de ayrilcam senden dememiski ayriligin saatini verdi diyosun.
Bide benmi yanlis anladim adam ara verelim demis bi hafta sonra olmuyor demis. Sensiz mi olmuyor senle mi? Ayni seyleri yazmaktan duzgun ayrinti verememissin. Yani adam ayrilik konusmasi yaparken bi anda yuzune yaslamaz yuzunu bosluklari doldur bence.
Pismanda olman bosver.
Sıkıldim diyen adamdan hayirmi gelir. Seviyosan sıkılmak ne demek yani annene babana sıkıldm sizden ayrilalim diyemiyosun sonucta. Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…