Sevgilim ya bana kac ya da bitirelim diyor...

ay bak cok sınırlendım ya
o hadsızzzzz kım oluyorkı senı doguran buyuten en zor anlarında yanında olan aılene boyle sevıyesız laflar soyleyebılıyor?
ve sen hala bu adama kacayımmı mı dıyorsun?

arkadasım senın aklın basın yerınde mı allah askına yaaa
ne kacması

EVET KAC AMA BU ADAMDAN KAC ARKADASIM
YAZIK OLUR SANA

Hayatının hatasını yaparsın. Buradaki konulara bir göz at istersen. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat hiç de toz pembe değil canım. Eğitimi yarım bırakmak ne demek. Sana bir ablan olarak tavsiyem bu adamı bir an önce hayatından çıkarman, ailene sarılman ve eğitimine devam etmen. Bu şahıs bir nevi ailenden intikam almak için böyle bir şey teklif ediyor sana. Seni sevdiği falan yok, gözünü aç.

Canım sen yaşadıklarının farkında mısın?
Nasıl bir durumun içine düştüğünün...
Hala o adamla nasıl görüşürsün?
Ne kadar tehlikeli o adam görmüyor musun?
Allah korusun sana her şeyi yapabilir.
O adamdan derhal ayrıl, uzaklaş...
Ayrılma kararını da tenha bir yerde söyleme sakın.
Tek başına kalma bu aralar...
Güzelce söyle ayrılmak istediğini, sakın adamın damarına basma.
Çünkü tam bir psikopat... Her şey beklenir. Temkinli ol.

zaten sorunu yazarken kendinde biliyorsun hangisinin doğru olduğunu. :97:

dize gelirse ne ala ama gelmezse sakın kaçma. o sana şart koşuyorsa sende ona aynısını yap. beni seviyorsan ailemi ezmesin beni,okulumu ezmezsin herşeyi olması gereken gibi yaparsın yada ben yokum de. zaten seviyorsa olurunun bu olacağını anlar ve tıpış tıpış dize gelir

Son düzenleme:
sen azcık kendini seviyosan cnm bu adamdan uzak dur
şimdiden küfür edecek şimdiden ayleni istemicek sonu yok bu adamla bence uzak dur

Sen bu adama kaçarsan, başına gelecek herşeyi hak ediyorsun demektir.
O kadar söylüyorum sana..

Ben böyle adama değil kızımı, çöpümü bile vermem..
Zaten o da seni "kirletilip değersizleştirilebilecek" bir çöpten farksız görüyor.
Hamile bıraksa verirmiş demek baban..
Ha çünkü ortada kalacaksın o zaman..
Kirli olacaksın..
Bir de tüm ailene küfürler, hakaretler..
Bir de gideceksin k.validenin dibinde yaşayacaksın..
İnsan kendini bile bile mutsuz edip, sonrada ağlıyor işte, sen en iyi örneksin..

bak eğer anne baba bişey diyorsa istemiyorlarsa mıulaka senin göremediğin bişeyi görüyolardır
anne baba hiç evledının kötü durumda olmasını ister mi
eğer ki kaçarsan hayatınınm en büyük geri dönülmez hatasını yapmış olursun
ailenin senin üzerinde o kadar çok emeği var ki o emeği ayakların altına alıp ezersin
senden böyle bişey istemeye seni ailenin karşısında zor durumda kalmana sebebiyet vermeyi hangi cürretle istiyor ki
hani demiş ya bban kim ben onun gözüne mi giricem diye asıl o kim oluyorda senden böyle bi istekte bulunuyor
sağlıklı düşün hrşey aşk sevgi değil aşk sevgi olsaydı önce ailene ve sana saygı duyar

çok var böyle erkek.küçük dagları ben yarattın gibi geziniyolar.o olmasada yaşarsın unutma bunu.ama ailen arkanda hep duracak hep destek olacak tek insandır..tercihler yaptıran erkeklerden mümkün oldugunca uzak durcaksın.bugün hayallerni elinden alır yarın gencliğini diğer gün aileni.hep bişeyin tercihini yaparak onun istediği gibi olursun.ayna gördüğünde yasadıgında eski sen olmaktan coktan cıkar.bunca olay olmus hayatından cıkarmak için yeterince sebebin var.yol hala yakın bence.ve yol yakınken bitir herşeyi.

ailen verse bile evlenme.ne karektersiz bi insan bu ağzına geleni saysın saygısızca davransın sen hala kaçmaktan bahsediyosun senn yerinde olsam o adama kaçmam o adamdan kaçarım.

aman aman sakın bu hataya düşme kendini yakma
bu adam şimdiden kendini belli etmiş ağzı bozuk saygısız biri seninde hayatını kaydıracak
kaçacaksan bu adamdan kaç kurtul canım hem de bir an önce:26:

sen bu adamla evlenmeyı mı dusunuyosun ben selam vermeyı bıle dusunmem canım akıllı ol gıt okulunu bıtır uzak dur boyle ınsanlardan

sakın sakın böyle bi aptallık yapma sakın...

bu kadar aşağılık ve pis ağızlı bi adam için değmez boşver bırak gitsin...

bu adamdan ayrılırsa 1 hafta bilemedin 10 gün ağlarsın aa kaçar kendini yakarsan bi ömür ağlarsın...

çevremde kaçan çok gerizekalı var hepsi çok pişman..

televizyonda görüyoruz hergün bir kadın öldürülüyor erkek arkadaşınızında yapısında o var gibi geldi bana hemen gözüme o kadınlar geldi bence ayrılın ve kendinize dikkat edin.

sakın ola kaçayım deme... sakın, hatta bir daha kesinlikle görüşme, telefonlarını değiştir, ailene de bu durumu tamamen bitirdiğini söyle. sana zarar bile verebilir.

Bu nasıl bir erkek böyle ağzı bozuk karaktersiz nasıl kaç der sana neyine güveniyor acaba aman sakın ola kaçayım filan diye düşünme hayatını zindana çevirir çünkü..

tüm bunları içine sindirecek misin? saçmalama.. bir an önce kurtar kendini bu ahlaksızdan..

bencede kacma sonra cok pisman olursun etrafimda cok gordum boylelerini. mantikla evlenmenin taraftariyim cunki ben oyle yaptim cok mutluyum

sakın ola kaçayım deme... sakın, hatta bir daha kesinlikle görüşme, telefonlarını değiştir, ailene de bu durumu tamamen bitirdiğini söyle. sana zarar bile verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…