Sevgilim ya bana kac ya da bitirelim diyor...

aile sana o biçim küfretmiş ve sen hala bu adam olacak adama bağlıyım diyosun bu nasıl bişey anlamadım.değil onunla kaçmayı yoluma çıksa yolumu değiştirirm.seni omu doğurduda anneni babanı bırakıp ona kaçmanı istiyor.sakın böyle biri için ailenin yüzünü yere eğdirme.

Son düzenleme:
Bu adamla evlenirsen:
%50 ihtimalle boşanacaksın, %50 ihtimalle sahip çıkanım yok diye boşanamayıp ömür boyu sürüneceksin.
%99 ihtimalle dayak yiyeceksin.
%99 ihtimalle kaynanandan eziyet göreceksin.
%100 ihitmalle sözlü şiddet göreceksin.
%99 ihtimalle pişman olacaksın.
%99 ihtimalle ailenle görüşmen sorun olacak.
%100 ihtimalle ailen üzülecek.
%99 ihtimalle ailene karşı mahcup olduğun için derdin olduğunda onlarla paylaşamayacaksın.
%99 ihtimalle eğitimini tamamlayamayacaksın.
%99 ihtimalle maddi sıkıntı çekeceksin.

Kalan ihtimaller için evlen istersen.

şu ana kadar çevremde kaçarak ,ailesini karşısına alarak evlilik yapan kimsenin mutlu olduğunu görmedim.bence yanlış yaparsın ve bir erkeği aila istemiyorsa vardır büyüklerimizin bir bildiği.karar sizin ama kimse vazgeçilmez değildir

senin bu adama kaçman ya bırak kaçmayı bi şekilde evlenmen bence intihar etmek gibi bişey olur.

"baban kim ki kim oluyormus onun gözüne girmek icin mi ugrasicam"...annesi annemden
nefret ediyor ve son gördügümde ona beddualar etmisti...

Yakinda evlenirseniz ayni laflari inan senin icinde kullanacak bu adam.Kacinca hakta iddia edemeyeceksin,Babanlarin boynu bukuk kalacak,adam sucu sana atacak,aklinca ailene karsi seni koz olarak kullaniyor.EEEE ne haber anne ve baba KIZINIZ bana kacti size laf dusmez hadi bakalim bana saygi duyun kiziniz benim vicdanima mahkum istedigimi yaparim diyecek.Olmazzzz Uzun bir vakit ayri dur bu adamdan.Aklini topla.Acin hafifler.Bu adam bastan bu sekildeyse inan sonradan daha azar.Naden mi???KIZI alana kadar ayiya dayi diyen bir durumda bile fedakarlik yapmayan kisi sonradan.KIZimiza sahip olmus neden fedakarlik yapsinki...Giden gitmistir bu saygisiz ve inatci adami hayatindan uzak tut.Bu noktadan sonra neden sen alttan aliyorsun ki?Erkek milleti yalvarir yakarir KIZ evi naz evidir.SAKIN kacma BU SIMARIK adama fazlada iyi davranma!!!SAygisiz,saygiyi haketmesini ögrenecek

Son düzenleme:
böyle bir adamdan koca olmaz.daha şimdiden ailene bu kadar sayıp dökmüş evlendikten sonra hiç görüştürmez seni %100 garanti ederim.anensi şimdiden bu kadar zıt gitmişse sonra sürekli başına kakar.ailen söyle ailen böyle.ailene hasret yaşarsın.dogumu var ölümü bayramı var bir erkek için değmez.birde erkekler evlendikten sonra tamamen değişiyor.şimdi bu kadar terbiyesizse evlendikten sonra ne olur tahmin edebiliyorum.aman diyim okulunun bitmesine de 1 yıl kalmış okulunu bitir bu adamıda unutmaya çalış.hep hakkımda hayırlısı diye dua et.zamanı geldiğinde karşına çıkacaktır

Canım bu adamdan hemen ayrıl.
1.si çok istisna durumlar dışında bir aile çocuğunun evliliğine karşı çıkıyorlarsa mutlaka haklılardır.
Kim evladının iyiliğini istemez ki.
Senin mutlu olmanı istedikleri halde bu evliliği onaylamıyorlar demek ki bir bildikleri var.
2.si kaçan hangi kız pişman olmamış?
Kaçtığı yerde huzuru mutluluğu yakalayabilen var mı?
Ben hiç kaçıp da mutlu olan görmedim.
Zaten insan anne babasının duasıyla kurmazsa o yuvadan mutluluk bulabilir mi?
3.sü sen ona sabrederim 2 yıllık oku demişsin ama sunduğun çözüm önerisini kabul etmiyor.
Hatta etmediği gibi bir de senden aileni silip geçmeni, arkadan bırakmanı istiyor.
Beyfendi 2 yıl okumaya tenezzül edemeyecek ama sen ailesiz kalacaksın ha!
Yok öyle yağma!
4.sü bu adamın ne sana ne de kendisine saygısı yok!
Kendine saygı duymayan biri başkasına duyabilir mi zaten?
Bir bayanın yanında nasıl küfredebilir?
Üstelik bu küfürler sana!
Sen ailene bu kadar küfür etmiş bir adamla,
Hatta beddualar etmiş annesiyle bir ömür geçirebilir misin:26:
Bu saatten sonra ayaklarına kapansa bile, her şartını kabul etse bile asla ama asla bu adama dönme!
Mesajlarına telefonlarına cevap verme!
Bu adamdan ne sana ne başkasına ne de kendisine hayır gelmez!
Zaten sana yalvarsa bile bil ki köprüyü geçene kadar iyi davranacak!
Daha ortada fol yok yumurta yokken ailene bu kadar laf sayan bir adamla ömür geçmez!
Eğitimini tamamlayıp kısmetinde varsa daha hayırlı ve akıl sağlığı yerinde biriyle yuva kur

Son düzenleme:
eğer ona kaçarsan bu sefer daha çok yüz bulup annenin babanın yüzüne karşı küfretme cesareti bulacak.sizi kızınız takmamış,saymamış benmi sayacağım deyip veryansın edecek küfürleri.ayrıca kaynananın hem sana karşı hem ailene karşiı sarf edeceği çirkin sözler de cabası.bunları hazmedeceksen kaç derim ben.

Son düzenleme:
canım ne kacması pekı sonunu dusunebılıyormusun.daha nısan yada soz olmadan aılene kufur eden kısı ıkı gun sonra senıde dover.sonra kactı dıye aılen belkıde ıstemeyecek seni o bızı zamanında sıldı sımdıde bız onu sılerız derlerse.artık kendını kadın sıgınma evınde bulursun.

mantıklı dusunelım bıraz canım bu adam sana ne verebılır hıcbırsey.olan sana olur bol bol sabır cekersın.

Adama bak ya şimdiden ailene küfür ediyor hadi kaçtın gittin diyelim evlendin seni ailenle görüştüreceğini zannediyormusun pekii kızınız bana kaçtı sizde havanızı alırsınız der ..Bu sebeblede eline koz geçirmiş olur....

SAkın bir yalnış yapma eğitimine devam et..inanki bu tür insanlar için hayatını ve aileni heba etme..üzülen yine sen olursun ...

Siz içinizi dökmek için mi açtınız bu konuyu yoksa kaçaşım kaçmayayım diye mi.
Eğer içinizi dökmek içinse...
çok üzücü bir durum nasıl bir insanla karşılaşmışsınız. Neyse ki niyetini kötü birşey olmadan anlamışsınız.

Eğer kaçayım mı napayım diye soruyorsanız;
Bunları yapan, söyleyen biri için bu soru sorulur mu

Ya canım benım aılene kotu laflar soyluyo ve sen sessızmı kalıyosun cok yanlıs bısy ya bugun aılene soyleyen yarın sana soyler aılen bıseyını duymus kı vermemıs anneme beddua edıyo nedemek ya ne kadar cırkef ınsanlarmıs sakın kacma ondan sana yar olmaz canım sakın aılene donme arkanı unutmakı es bulursun ama anne baba asla sakınnnnnnnnnnnnnnn

hemen kaç ama ondan olabildiğince uzağa

evlelnınce bol bol dayak yıyenlerden mı olmak istiyorsun cocuk oyuncagı deil sakın kacayım deme pişman olursun

diplomanı eline alıp kimseye muhtaç olmadan bugün eve ekmek gelecek mi düşünmeden saygı duyduğun ve saygı göreceğin biriyle mutlu huzurlu anlayışlı yaşayıp aileni de istediğinde göreceğin bi evlilik mi yapmak istersin,okulu da bırakacağın için başkasının eline bakacağın hergün küfür işiteceğin bırak kocanın kayınvalidenin bile annene kadar küfredeceği çok büyük ihtimalle dayak yiyeceğin aldatılacağın babana dendiği gibi sen kimsin ki denen bi evlilik mi istersin

bunun cevabını vermek zor olmasa gerek

Büyüt besle gözünden sakın, aç,susuz,uykusuz kal oda yok seviyorum diye seni ezip geçsin küfrettirsin,aşağılatsın hemde sevgilim demeye devam etsin.Yazıklar olsun böyle evlatlara..
Ama bu evlatlar eninde sonunda o aşağılattıkları,saymadıkları ailelerinin yanına kuzu kuzu dönüyorlar.

Diğer konuna baktım.Annenlerin seni vermek istememe sebeplerini yazmışsın,kopyalıyorum :

kadin cok konusuyormus...kimseyi konusturmuyormus...evt konuskan bi kadindir...
ev alma lafi acmislardi, ailemin düsündügü sey: bunun oglu üniverste okumadi, senin üzerine cekecekler krediyi eminim..su an bi isi var oysa ki...bos duran biri degil kendisi...ayrica calistigina inanmiyorularmis...
okumamasi sorunmus anlasamazmisizbirde erkek arkadasima suclama yaptilar, neymis piskolojisi bozuk gibiymis.iradesizmis. annesi yönlendiriyomus sürekli. babasiyla annesinin yaninda kas göz yaptigini mi ne görmüs birde annesini birkez onu dürtüklerken görümüs. erkek arkadasima neden birbirnize dürtüklüyosunuz dedigimde"ben orda sni sevdigimi söleycektim annem sölememem icin dürtükledi sus diye" dedi
birde dedikoducu birine benziyomus...ogluyla annesi...

Haklılarmış galiba,ne dersin ?
Aklın varsa ona kaçmazsın.Ona kaçmayı bırak,ayrıl,ondan uzağa kaç.
Ailende sorunlar varmış.En büyük hata,evden kurtulmak için yanlış kişiyle evlenmektir.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın haberin yok.
Az sabret,önce kendi geleceğini kur.Nasılsa uygun ve hayırlı birisini bulursun.

Arkadşa o kadar şanslı ki; ailesinin haklı olduğunu görmek için geri dönülmez yollara girmesi gerekmemiş. Evlenmeden bunları gördüğü için tuz ekmek dağıtmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…