Sevgilim ya bana kac ya da bitirelim diyor...

böyle bi insandan nasıl kurtulurum demen gerekirken neler yazıyosun arkdaşım, annene babana yapılan küfürler hakaretler sen inanıyormusun ki kaçtıktan sonra ailen seni affetse dahi onun seni ailenle görüştüreceğine . akıllı ol akıllı düşün.. mantıklı davran. anne ve babanın sözünden çıkarda tersi bişe yaparsan çok pişman olursun çook bunu sakın unutma valla çok pişman olursun adam sana çok iyi olsa bile pişman olursun. gel görki böyle konuşan biriyle. sakın ben ona inanıyorum o ii olacak deme.
belkide BABANA ÇOK KİN besledi sanada kaç diyor kaçıcan onunla belki seninle birlikte olacak ve evlenmeden seni geri gönderecek ailene alın kızınızı diye . bu sefer ailen birlikte olduğunuz için onlara muhtaç olup evlendirmek zorunda kalacak ta o istemeyecek annesi biz böyle birini istemiyoruz diyecek hiç düşündünmü bu kadar derinden. yazık annene babana başlarını öne eğme. bi kaç yıl geçecek belki o kadar bile geçmeyecek birini bulacaksın işi gücü olan yada mesleği olan evlenceksin
düğün hazırlığı yaptığında ailenin her istedğini saygıyla ve sevgiyle o insan karşılayacak seni bırak ailene çok değer verecek oturup bu iğrenç adam gelecek aklına şükür edeceksin ALlaha öyle bişe yapmadığın için.

hemde çok şükr edeceksin emin ol. yanlış bişe yapma ailen artık razı gelse bile bu duruma sen çok istiyorsun diye belki gelir birileride sizi tekrar barıştırır ama böyle bile mutsuz olursun böyle konuşan bi adamla
daha şimdiden bu şekil küfürler eden bi adamdan asla hayır gelmez sana. kör değilsin topal değil okuyosun bi geleceğin var seni okutan büyüten anne babaya nankörlük etme bi adam için..

tamam çok seviyorsun ölecek kadarçok belki ama. sevgi gelip geçiyor ve başka birinide seviyorsun sonradan .. ki evlilikte sadece sevgi ölmek aşk olmas mantıkta olur.. akıllı ol kendinii harcama.

ve bi an önce ilişkini bitir bu adamla ve kendine dikkat et.ne yapacağı belli olmaz böle birisinin. niyeti kötü onla kaçarsan seni bırakır.. ki anne babanı üzdüğü içinde asla mutlu olamassın...
çok pişman olursun ..

Evlilik çocuk oyuncağı değil canım sadece aşkla yürümez ki ben bu nasıl aşk onu da anlamış değilim.. Böyle bir adamla bırak mutlu olmayı senin gözünden yaş eksik olmayacak belli şimdiden... eğitimine devam et bırak gitsin hayatından...

Böyle bir kişinin kendi ailene küfür etmesine nasıl izin veriyorsun daha ortada hol yok yumurta yok bence hemen o anda ağzının payını verip bitirmeliydin yanlış yapıyorsun

arkadaslar evt yoktum uyumussum...konu acip ilgilenmedigimden degl vallah.

ben kacayim mi kacmayim mi diye sormak icin acmadim tabii ki...zaten bitti hersey, terketme msjini o yazdi. ben onu acikcasi terketmekten korkuorum cünki manyagin teki. gururna yediremedigi iciin bana yapmadigini birakmazz. beni terketmesini sagladim. sevmedigi seyler söledim, annesine laf söledim ve o agzindan cikan hakaretleri tekrar ona iade ettim. kavgalarimizi tekrar alevlendirdim. tehdit bile ettim.sen bunlari msnden yaziorsun ama sen benim statümü biliyorsun bi sikayet etsem kim kimi ne ediyormus görürsün o zaman dedim. sonra bu ortaligi yatistrmaya kalkisti. bulusalim dedi. aslinda bu hafta ztn bulusmak istiyordu ama ben bu hakaretler ve suclamalardan sonra nasil yüzüme bakacaksin hic utanmiyormusun nasil bi insansin sen dedim.anneme babama laf sölüyorsun ama ben bunun neyden kaynaklanidigni biliyorum dedim. benim kacmami da intikam icin istiyorsun dedim (2 gün oldu bunu diyeli). sasirdi ben böyle diyince. ama ben sana demedim ki diyo. ona hakaretler saydim. senin laflarinin altinda mi kalicami saniorsun sen kimsinnn asil hastasinnn dedim. sonra bu hafta doktora gittigimi ve nöroloji uzmanina sevkedildigimi söledim (dogru bu). bak senin yüzündenn ne oldumm hastayim dedim. 1 gün sonra bende nörolojiye sevk icin hazirim sinirlerim bozuk diye sms atti. sen kimin hastaligini kiminn basina kakiorsun lan dedim.allah basina versin yazdim.

aileme söledigi laflari ona geri iade ettim..annenin bedduasi da kendine tutar hiic merak etme dedim..o hazmedemiyor bazi seyleri kiskanc birisi annen sevmedim acikcasi dedim.

kizlar bu cocuk korkagin teki aslinda bisey de yapamaz.öyle söleyip konusuyo..kendine güveni bile yok, ben bunlari sonradan anladim..yani bana biseycik te yapamaz.

bagliyim ona derken, sunu düsündüm: ben bununla 1,5 senedir cikiorum. ve bulusmalarimizda gercekten kuzu gibidir. bana laf söletmez, söleyenin de canina okur. ama yazili veya tlfonlasmaya gelince is hep böyle oluyor. yoksa ben böle biriyle beraber olmayi birakin yanindan gecmezdim..foyasi sonradan meydana cikti, isteme isinden sonra...o da yeni oldu...

Son düzenleme:

Bu mesaj içime su serpti. Verilmiş sadakan varmış. Çok şükür.

Sevmek sevmek sevmek... !
Ben soruyorum sevmek bu mu?
Sevmek, seni doğuran annene, seni koruyan babana küfür eden, kin kusan birini sevmek mi sevmek?
Ya inanamıyorum. Sevgi bu kadar düşük , basit mi ya?
Seviyorum demişsin ya bu adamı, inan bana sevdiğim ne varsa nefret ettim o an.
Bu kadar saygısız, karaktersiz,soysuz birini nasıl sevebilir insan ya?
Senin diyeceğin tek bi kelime vardı, "SEN BENİM AİLEME LAF SÖYLEYEMEZSİN,KİMSİN SEN BE?"
Bunu deyip kalkıp gidecektin yanından.Ya da kapayacaktın telefonu vs. Ulaşılmaz olacaktın. Bitirecektin.
Bu seni yarın birgün terkettiğinde yanında olacak olan babana laf etmiş ya.Sen bunu nasıl kaldırabildin? Bu kadar gururunu nasıl ezdirebildin?
Seviyorum deme canım, sakın deme çünkü seninki sevgi değil. Sevgi böyle birine duyulamayacak kadar güzel bir duygudur. İçindeki sevgiyi , sevgini kirletmeyecek birine harca canım.
Ve bu çocuğa yol ver gitsin.
Eğer olur da kaçarsan, hadi kaçmadın zar zor evlendiniz.
Emin ol. %99.8 ilerde büyük sıkıntılar seni bekliyor.
Çünkü , kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.
Ve inan bana, saygı duymaktan aciz bir insan, dünyada hiç nefes almasın daha iyi !!

Bu mesajını yeni gördüm. Ve inan bana çok sevindim... Çok sinirlendim ben bu çocuğa ya.

Daha fazlasını okumaya gerek görmedim.
Yapıcı değil,ailene saygı duymuyor,çaba sarfetmiyor.''Baban kim ki kim oluyormuş..'' bu da ne demek? Babanız sizi bu yaşa kadar büyütmüş,yetiştirmiş,emek vermiş..Esas o kim?
Eğitim önemli.Hani insan eğitim alamamıştır ama kendini yetiştirmiştir.Şahıs ise malesef bunlardan fersah fersah uzak.
Karartmayın hayatınızı lütfen.Bu adam ailenizin yanına yakışmıyor.

Düzenleme:Bitmiş..Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim. :)

Son düzenleme:
canim, evet ask degil bu...bibucuk senelik bi aliskanlik..pek arkadasim yok, ailemle konusamadigim seyleri onunla konusdum...ilgisi coktu..bundan dolayi duygusal bi bag olustu aramizda...ilk erkek arkim oluncada bazi seylerine katlandim...

simdi tek bir sey sölüyorum onun icin: allah onun belasini versin. onu sevsem böle bisey sölemem ama tuhaf bi duygu icindeyim, kin duyyorum bazi seylerin intikamini almak istiyorum ama bi yandan da aklim onda. ask degl ki bu..

bu beddua meselesi bikac zamandir böyle ve ortak bi arkadasimiza actim bu konuyu..o da hic iyi yapmamis tabii ki dedi...ama o neye sinirlendi söleyeyim sana dedi: ailen seni verip, caydi sonrada onlari isteme günü kovduk gibisinden seyler anlatti etrafa ondan cok sinirli dedi (dogru bunlar)...bende onun yinede sayip sövme hakki olmadigini dedim. araya bi hoca felan sokun en iyisi bence kacmak iyi degl dedi...sonra ona gittim bak o arkadasinda ayni fikirde gördün duydunn dedim. ben o eve birdaha gelmem benden bunu isteme benimle oynadi ailen cok öfkeliyim dedi..benle dalga gectiler verip vagectiler nasil tekrar gelirim ben oraya dedi..

Bu mesajını yeni gördüm. Ve inan bana çok sevindim... Çok sinirlendim ben bu çocuğa ya.

ben sinirimden neler yaptim bi bilsen.kafami cok bozuldu onun hakaretlerinden sonra...msn ve face sifresini biliorum ya..bazi arkadaslarni sildim. faceden de arkadaslarinin bazilarini sildim. msjlarini okuorum. gönderilen msjlari silmemis bu salak. bi telefon numarasi yollamis bi arkadasina...bu numarayi baska bi hattan aradim (yinede numarami kapattim) ve onun sesi cikti karsima benden gizli numara almis sanirim yada sölemedi bilmiorum neden. bazi kizlari dürtükledim onun profiliyle. üf ya intikam kötü biseymis sonra pisman oldum

Bir insanın iğrenç yüzü kavgada çıkar.Ailen de iyi etmemiş ama yine de böyle davranmaması gerekirdi..
''Baban kim ki'' ''Hamile olsaydın nasıl da veriyorlardı seni..'' Siz de olanlardan keyif duymadınız herhalde..Daha da üzmüş sizi.

arkadaşım bence ailen seni bu adamla evlendirmek istese dahi sen uzak dur...ben o kişinin sana aşık olduğunu zannetmiyorum...olanlardan ötürü ikinizede soğukluk gelmiş...asıl erkek arkadaşının hazmedemediği ailenin evliliğinizi istememesinden ötürü çıkan olaylar o da bunu gurur yapıp onlara inat seni kaçırmayı düşünüyor...seven insan sevdiği için de olsa ailesiyle resmide olsa arayı biraz düzeltmeye çalışır...ya aşık değil ya da ruh hastası...ve seninde gerçekleri geç olmadan farkedip uzak durmana sevindim...sakın ona yaklaşma hatta buluşmaya falan gitmeyi bırak kendine çok dikkat et kafasına taktıysa seni kaçırmayı düşünebilir...onun gözünü iyi bir korkutmak lazım cesaret edemesin...off ya böyle manyakların yüzünden bizde paranoya oluyoruz...

Ne demek ya seni hamile falan biraksaydim olurdu.
Hem simdiden diyorsa bunca seyleri,kactiktan sonra seni mal gibi kullanmaya calisacak büyük ihtimalle.
Canim arkadasim benim hic dertsiz basini dertlere koyma!!!

Ah be arkadasim simdi belki birgün aglayacaksin ama ileride ömür boyu aglayabilirsin...

Artık daha fazla muhattap olmadan bir an önce toparlanın ve önünüze bakın.
Bu konuyu kendiniz için kapatıp bu defterleri intikam için bile olsa bir daha açmayın

sakın ama sakın kaçma deliller gibi pişman olursun bacım...hatta ilişkini bile bitir derim.. sen anlatınca gözümün önünde tam bir hanzo belirdi...

bence ailen seni vermemekle gerçekten çok uygun bi karar almış. vede kesinlikle kaçma. hayatını mahvetmiş kendine yazık etmiş olursun. kaçan bi insanın gittiği yerde hiç değeri olmaz gerçekten. hem arkadaşında çok değer vericek birine benzemiyo zaten. ailene küfür eden sana neler etmez bi düşün. ayrıca kaçtığın zaman ona muhtaç olucaksın arkanda dayanacağın bi ailen olmayacak ve eğitiminide bitirmiş olucaksın. sen ona gittikten sonra okuluna devam etmene izin vericeğinimi zannediyosun tatlım ? arkanda kimsende yok diye hayatını mahvedicek.ayrıca sadece kendiside deil aileside dahil olacak hayatına ve herkes senin üzerinde hüküm sürmeye çalışacak. sakın sakın yapma... yakanı kurtarmaya bak bence arkadaşım...

Yuhh .. Bu ne yaaa... Aileni takmıyor, sana hakaret ediyor birde bu insanla kaçmaktan bahsediyorsunn...!!

Ne bekliyosun sen bu insandan?

Kafan yerinde değil sanırım sağlıklı düşünemiyorsun ...!!

Çok şey yazcamda senin yüzünden banlanmamak için tutuyorum kendimi ...!!!!

Son düzenleme:
Böyle biriyle sakın! Değil kaçmak güvenip yanyana 50 metre bile yürüme.

Ağzıbozuk, saygısız, kimbilir sonradan neleri çıkar, senin kendine olan özgüvenini de yemiş resmen, senden gizli kapaklı iş çevirmesi de cabası.

Ailene ver sırtını ve bol bol dua ve şükret ondan çok geç olmadan kurtulduğun ve gerçek yüzünü gördğün için... Geçmiş olsun, Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…